Pluspunten
Uitstekende omschrijving van alles.
VerbeterpuntenMeer voedingsmiddelen in systeem (zoals myfitnesspal) en de Android app past type dag niet aan bij wijzigen weekplanning. Verder lopen de 'rode' en 'groene' voedingsbalken niet gelijk via site en app. (1 geeft groen ander rood aan, merk ik ook aan reactie coach)
Hi Willem Jan, Dank je wel voor jouw beoordeling. Wat goed om te lezen dat alles duidelijk is beschreven voor je en dat je een positieve ervaring hebt met Personal Body Plan. Wat goed dat je deze verbeterpunten aangeeft. Wij gaan dit zeker meenemen in de ontwikkeling van de voedingspijler en de app. Het voordeel van onze tracker is dat deze betrouwbaar is, alleen onze voedingsexpert voegen producten toe. Eventueel kan je wel altijd producten doorgeven via [email protected]. Veel succes verder met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Het systeem werkt, ze geven je richtlijnen maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen. Met de juiste sturing van je coach gaat dat erg goed.
VerbeterpuntenDe app heeft nog wel wat werk nodig. Mogelijk zouden ze een API open kunnen stellen zodat je de foodtracker van myfitnesspall kan gebruiken, die werkt namelijk gebruiksvriendelijker.
Hi Maurits, Bedankt voor je positieve beoordeling. De app en de tracker zijn inderdaad constant in ontwikkeling. Deze feedback nemen wij zeker mee. Het voordeel van onze tracker is dat deze betrouwbaar is, alleen onze voedingsexpert voegen producten toe. Eventueel kan je wel altijd producten doorgeven via [email protected]. Veel succes verder met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Rosa
Pluspunten
Simpel, down to earth, toegankelijk. Ik ben enorm te spreken over de filosofie van het bedrijf.
VerbeterpuntenDat de app al drie weken niet naar behoren werkt en de coach overduidelijk teveel deelnemers onder haar hoede heeft is echt een kwalijke zaak.
Hi Manon, Dank je wel voor je review. Super tof om te lezen dat je zo te spreken bent over de visie van Personal Body Plan en dat het zo goed voor jou werkt. Je geeft aan dat de coach teveel deelnemers onder haar hoede heeft. Waar merk je dit aan? Feedback mag je altijd aan ons doorgeven via [email protected] en daarnaast is het altijd goed dit ook duidelijk bespreekbaar te maken met jouw coach. Geef aan wat je mist en geef duidelijk je verwachtingen en behoeftes aan, alleen dan kan jouw coach jou op de best mogelijke manier begeleiden. Heel veel succes nog met de laatste maand van jouw eerste periode Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Trainingschema's vond ik erg prettig
VerbeterpuntenHet moet een persoonlijk plan zijn. Echter moest ik meer rten dan ik honger had en dat was juist mijn probleem. Daar werd niet naar gekeken of te weinig. Ik vond dat voor mijn gevoel daar de coaching in tekort schoot. De manier van recepten delen vond ik slecht. Jullie gebruiken bepaalde maaltijden maar soms wilde ik er wen opzoeken en wist ik niet meer in welke categorie en dan had ik een probleem.
Hi Roxanne, Bedankt voor jouw review. Goed om te lezen dat jij je fijn voelt bij de trainingen en de gebruikte methodiek. Top dat jij ook jouw verbeterpunten benoemd. Het is voor ons erg belangrijk dat jij je prettig voelt bij het veranderen van jouw levensstijl. Een luisterend oor van jouw Personal Body Coach is daarbij erg belangrijk. Merk jij dat de match toch niet goed is dan mag je dit altijd bij jouw coach en ons care team neerleggen om jou verder te kunnen helpen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- Het is voelbaar dat het bedrijf gerund wordt door werknemers met passie en eigen ervaring. - De visie, kleine stapjes zijn ook stappen en vertrouwen hebben in het proces, zorgt ervoor dat de motivatie blijft (of herpakt wordt) en dat hierdoor de gewenste resultaten worden behaald. - Het trainingsschema zit goed in elkaar, in mijn ogen zit hier duidelijk deskundigheid achter. - Ook de manier van aanbieden van het trainingsschema op de desktop en op de app vind ik fijn werken.
Verbeterpunten- Technische dingetjes, zoals de app en de desktopversie. De app mag vollediger (hoewel het nu voor mij prima werkt) en de desktopversie vind ik niet aantrekkelijk om mee te werken, wat onoverzichtelijk (op de trainingsschema's na dan.). - Ik heb heel veel geluk met mijn coach en ben erg blij met haar. Toch hoor ik van verschillende vriendinnen dat dit niet altijd het geval is.
Hi Dian, Bedankt voor jouw review. Super om jouw pluspunten te lezen, wij zijn absoluut een positief team en willen graag dat jij jouw proces net zo positief doorloopt. Het klopt dat onze Personal Body Plan app verbeterd kan worden. Hier zijn wij dan ook elke dag mee bezig met regelmatig updates, zorg dus dat je deze update elke keer installeert. Merk jij dat er toch iets niet helemaal lekker loopt, dan kan je dat doorgeven via de 'Feedback' button in de Personal Body Plan app. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Doen over het algemeen wat ze beloven
VerbeterpuntenMeer kennis overdracht
Hi Anne, Dank je wel voor jouw positieve review. Mocht je feedback hebben over welke kennis jij mist tijdens jouw Personal Body Plan horen wij het graag. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Steeds bezig met vernieuwingen en onderzoek naar ontwikkelingen in voeding en training.
Hi Elisha, Bedankt voor je positieve beoordeling. Doorontwikkeling is iets wat wij heel belangrijk vinden inderdaad. Groetjes, Rosa
Pluspunten
Potentie tot een erg mooie aanpak. Een duidelijke guide in hoe je het moet aanpakken en een stok achter de deur om door te blijven gaan.
VerbeterpuntenIk vind de app onbetrouwbaar, hij is niet gebruiksvriendelijk en hij valt veel uit/ heeft af en toe een beetje zijn eigen leven. Daarbij is de kwaliteit van wat je krijgt voor je geld heel erg afhankelijk van de coach die je wordt toegewezen. Mijn eerste coach was erg passief en ik had alsnog het idee dat ik er alleen voor stond. Na een wissel ben ik nu meer tevreden. Ik heb daardoor wel het idee dat ik mijn eerste 2 maanden ''geen waar voor mijn geld heb gekregen'' want 70 euro in de maand is best veel geld. Dat vind ik jammer. Verder vind ik dat het uiteindelijk echt bij jezelf ligt en dat mensen dat niet moeten vergeten. De lessen helpen daar erg bij :)
Hi Diede, Bedankt voor jouw geschreven review. Indien je problemen ondervind aan de app mag je dit altijd laten weten. Ik heb dit op dit moment al voor je opgelost. Hij zou nu weer naar behoren moeten werken. Het is heel belangrijk om aan het begin van je Personal Body Plan aan te geven waar jij behoefte aan hebt, en welke verwachtingen jij hebt van jouw Personal Body Coach. Zo kan jouw coach jou op de beste manier begeleiden. Wist je dat je jouw coach maandelijks kan beoordelen? Jij kan dit doen in jouw eigen portaal. Fijn dat de gedragslessen jou deze inzichten hebben gegeven. Groetjes Denise
Pluspunten
deskundig, eerlijk en goed advies
Verbeterpuntenwellicht een paar punten in de app waar je een soort notities kan maken bijvoorbeeld bij de trainingen.
Hi! Bedankt voor jouw review. Veel succes verder met jouw Personal Body Plan! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Veel aandacht
VerbeterpuntenApp beter maken. Vaak gedoe met de app.
Hi Daphne, Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van de app. Via de knop 'feedback app' kan je ook altijd verbeterpunten met ons delen. Veel succes verder met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Rosa
Pluspunten
Grote community en mooie grote sportschool inclusief eten en andere faciliteiten
VerbeterpuntenMobiele app heeft veel bugs Wat op de app kan, kan niet op de website en vice versa Ik had meer kennis deling verwacht over trainen en eten.
Hi Tim, Dank je wel voor je review. Helaas bevinden er zich af en toe nog wat bugs in de app. Wij werken er dan ook constant aan de verbetering en ontwikkeling hiervan. Hier komen regelmatig nieuwe updates van uit, zorg er dus voor dat je deze update elke keer installeert. Merk jij dat er toch iets niet helemaal lekker loopt, dan kan je dat doorgeven via de 'Feedback' button in de Personal Body Plan app. Informatie en kennis over training en voeding gaat in de tweede fase gewoon door in de gedragslessen. Heel veel succes nog met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Prettig programma, door eigen invulling ook in druk leven goed in te vullen. Zeer prettig trainingsprogramma, fijne periodes van training/nieuw schema. Goede gedragslessen.
VerbeterpuntenMinder personal dan de naam doet vermoeden, voelt alsof het te snel gegroeid is de afgelopen tijd en dat de kwaliteit nu wat leidt onder het succes. Bij echt inhoudelijk doorvragen op peiling voeding geen antwoord waar ik iets mee kan, opmerkingen als 'ik hoop hier binnenkort meer duidelijkheid over te kunnen geven' is inmiddels 5 weken geleden.
Hi Renske, Bedankt voor jouw review. Ondanks dat wij vanuit onze visie werken willen wij jou voldoende ruimte geven om te doen wat werkt voor jou. Communicatie hierover met jouw Personal Body Coach is hierbij erg belangrijk zodat je werkt aan een levensstijl optimalisering in plaats van een quick fix. Dit geldt ook als jij geen antwoord ontvangt. Liever 100 keer dezelfde vragen stellen dan 1 keer te weinig en geen antwoord. Jouw Personal Body Coach is er om jou te helpen en ben je niet tot last met jouw vragen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Het is een langzaam proces waarbij je ook leert waarom je iets doet en wat je vuilkuilen zijn. Daarnaast laten jullie verschillende progressie fotos zien waarbij ook kleine progressies worden laten zien. Het is duidelijk dat het geen crash is maar een lifestijl die je jezelf eigen moet maken.
VerbeterpuntenDe app! Ik vind het erg tegenvallen. Zo vind ik het jammer dat je niet meerdere dagen voorruit kan plannen. Ik ben myfitnesspall gewend en dan plande ik soms hele dagen vooruit wat ook handig was met boodschappen doen. Daarnaast vind ik het jammer dat je je maaltijden niet via de app kan aanpassen en/of verwijderen. Als je een verkeerd product heb aangeklikt moet je gelijk heel de maaltijd overnieuw doen. Je kan niet 1 voedingsmiddel veranderen. Dit zou ik ook makkelijk vinden om met de macros te spelen. Want misschien heb je net even wat meer kaloenfilet nodig en je zit op de groene balk. Daarnaast zou ik het fijn vinden om je etenbalk te zien als je eten toevoegd. Dan heb je een goed beeld of je over je richtlijn heen gaat of hier ver onder zit. Ook recepten maken en deze opslaan zonder dat je het gelijk eet zou ik fijn vinden. Dan kan ik zelf een baksel maken en deze bewaren om het vaker toe te voegen. Nu moet je per baksel de ingredienten delen door de hoeveelheid stukken die je hebt gemaakt. En als laatste vind ik de producten die de pbp app kent erg weinig. Ik doe vaak boodschappen bij de lidl en heel veel producten pakt hij daarvan niet. Ik denk dat de app een stuk gebruiksvriendelijker kan waardoor iedereen beter gemotiveerd blijft tijdens het invullen. In het begin vulde ik alles in mfp in en hierna in de pbp app. Maar ik heb niets voor niets voor pbp gekozen dus zou het heel fijn vinden om alleen deze app te gebruiken
Hi Laura, Bedankt voor je uitgebreide beoordeling. Heel waardevol om dit te ontvangen. De punten rondom de tracker nemen wij zeker mee. Het gebruikersgemak is heel belangrijk inderdaad. Je kan in ieder geval voor nu producten doorgeven via [email protected]. Feedback rondom de app kan je ook altijd door blijven geven via de 'feedback app' knop. Nogmaals bedankt en veel succes verder met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Rosa
Pluspunten
Handige app Leuke afwisselende trainingen
VerbeterpuntenCoaching App liep vaak vast
Hi Fhayda, Dank je wel voor je review. Leuk om te lezen dat je veel plezier hebt in de trainingen en veel hebt gehad aan de Personal Body Plan app. Als verbeterpunt geef je specifiek "coaching" aan. Wij streven er constant naar te blijven verbeteren en ontwikkelen en jouw feedback is dat ook zeer waardevol. Als je feedback hebt die je graag met ons wilt delen mag je dit altijd sturen naar [email protected]. Heel veel succes nog met het vervolg van jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Het heeft mij echt op weg geholpen de beste versie van mezelf te worden mijn coach staat altijd voor mij klaar en ben gewoon erg blij dat ik die stap heb gezet.
VerbeterpuntenDe app vind ik niet optimaal werken en ik mis een aantal opties (invoeren voor de dag erna, het makkelijk kunnen wijzigen van ingevulde maaltijden bv.)
Hi Eveline, Bedankt voor jouw review. De hoogste waardering die jij ons kan geven, daar zijn wij natuurlijk erg blij. Nog leuker vinden wij om te lezen dat je lekker op weg bent naar jouw doelen toe, blijf deze lijn doorzetten! Opties die jij mist in de app mag je altijd via de 'Feedback' knop in de Personal Body Plan app doorgeven. Dit geld ook als jij tegen problemen in de app aanloopt, wij helpen je ten alle tijden graag verder. Groetjes, Ikaika
Hi Mignon, Bedankt voor je mooie beoordeling. Heel waardevol om te mogen ontvangen. Groetjes, Rosa
Pluspunten
Als je vragen stelt worden deze vrij snel beantwoord. Duidelijke structuur die er zes maanden plaatsvind. Veel correcte en ondersteunende informatie.
VerbeterpuntenDe app is een absolute horror. Hij gooit je er steeds uit, slaat maaltijden niet op, slaat trainingsdagen niet op. Is niet compleet qua voeding of etenswaren worden vreemd beoordeeld. Er is geen opbouw van veel hulp naar weinig hulp. Afhankelijk van je coach en hoe erg jij er zelf achteraan zit werkt dit wel of niet voor jou. Voor mij ontschiet dit dus een beetje zijn doel. Als ik ergens heel erg achter aan wilde zitten had ik zelf wel een programma samen gesteld.
Hi Hannah, Dank je wel voor je review en je waardevolle feedback. Fijn te lezen dat Personal Body Plan zo goed voor jou werkt en dat je de begeleiding, structuur en informatie krijgt die je verwacht. Wij werken er elke dag hard aan om deze te blijven ontwikkelen en verbeteren. Maar goed nieuws! De app en de tracker in de app is geoptimaliseerd en verbeterd. Deze veranderingen zullen vanaf oktober zichtbaar zijn. Hopelijk neemt dit wat van je frustratie weg. Vergeet niet regelmatig een nieuwe update te installeren. Bespreek goed met jouw Personal Body Coach wat je verwachtingen en behoeftes zijn. Alleen dan kan zij jou op de best mogelijke manier begeleiden. Succes nog met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Snel en goed contact net coach
VerbeterpuntenNvt
Hi Jos Bedankt voor jouw review. Top om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met Personal Body Plan. Loop je onverhoopt toch nog ergens tegen aan dan mag jij dit altijd bij jouw Personal Body Coach of via [email protected] aangeven. Wij helpen je graag verder. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Goede inhoudelijke begeleiding van personal coach i.c.m. persoonlijk profiel, voedings- en trainingsplan.
Verbeterpuntengeen
Hi, Bedankt voor deze ontzettend mooie beoordeling. Fijn dat je de moeite neemt om dit met ons te delen. Groetjes, Rosa
Pluspunten
Transparante organisatie met veel kennis en vakmanschap. De organisatie is erg betrokken bij hun deelnemers!
VerbeterpuntenDe app is niet heel erg betrouwbaar en bevat veel bugs en is niet gebruiksvriendelijk. De dienstverlening hangt sterk af van je coach als deelnemer. Bij mij is de match goed, maar voor anderen is dit een probleem.
Hi Adriaan, Dank je wel voor deze waardevolle review. Onze deelnemers staan bij Personal Body Plan voorop. Wij zijn dan ook blij om onze kennis met jou te kunnen delen en je de juiste handvaten te kunnen bieden. Je geeft de app aan als verbeterpunt. Wij werken er momenteel hard aan om nieuwe wijzigingen en verbeteringen door te voeren. Wij streven ernaar om de app constant te blijven verbeteren en ontwikkelen en jullie feedback hierin is zeer waardevol. Nogmaals dank voor je review en heel veel succes met jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne
Pluspunten
Zit goed in elkaar. Juiste begeleiding.
VerbeterpuntenGeen coaches wisselen tijdens proces
Hi William, Bedankt voor jouw zeer positieve review. Een 10, daar worden wij zelf een beetje verlegen van. Naast zo een mooi cijfer kijken wij ook zeker naar jouw verbeterpunt. Jouw Personal Body Coach is er om jou te begeleiden richting jouw doelen en je mag ervan uit gaan dat elke Personal Body Coach geschikt is jou verder te helpen. Uiteraard kunnen wij onze handelwijze wel beter onder de loep nemen om de kans op 1 Personal Body Coach gedurende 6 maanden te vergroten. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Veel informatieverstrekking, uitgebreid programma met recepten.
Hi Lilian, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat je dit met ons deelt. Groetjes, Rosa
Pluspunten
Heel effectief! Dus inhoudelijk kloppend, praktisch en aantrekkelijk!
VerbeterpuntenSoms, en dat is mijn mankum, vind ik dat er soms een beetje op uiterlijk en daardoor een soort 'populariteit' ingespeeld wordt.. maar dat kan ook mijn interpretatie zijn omdat dat voor mij een gevoelig punt is... maar daarnaast erg blij met jullie!
Hi Clemens, Dank je wel voor jouw positieve review. Wij zijn blij te lezen dat Personal Body Plan effectief is voor jou en dat wij jou de handvaten kunnen bieden voor het creëren van een lifestyle die bij jou past en voor jou werkt. Dank je wel voor het aangeven van je verbeterpunt. Het is absoluut niet onze bedoeling om dit gevoel op jou over te brengen en gaan dit dan ook intern meenemen. Fijn dat je erg blij bent met jouw Personal Body Plan en heel veel succes nog! Groetjes, Daphne
Pluspunten
Goede coach: positieve manier van communiceren. Fijne dat er recepten beschikbaar zijn. Goede uitleg over voeding en training.
VerbeterpuntenAls je al langer met voeding en training bezig bent vallen de resultaten wel wat tegen. Ben uiteindelijk nog niets afgevallen en de training bouwt zich nu pas wat op. Dan is de investering toch best veel.
Hi Inge, Bedankt voor jouw review. Top om te lezen dat jouw Personal Body Coach jou goed ondersteunt richting jouw doelen en de overige pijlers als fijn worden ervaren. Uiteraard nemen wij jouw verbeterpunten mee om jou in de toekomst nog beter te kunnen begeleiden richting De Beste Versie van Jezelf. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Goede begeleiding en uitleg in het begin.
VerbeterpuntenVoor coaches meer bel afspraken maken met de pbp'ers om te weten hoe het er voor staat en extra motivatie ipv alleen via een bericht.
Hi Dominique, Dan je wel voor je review. Fijn te horen dat de begeleiding jou helpt tijdens jouw proces, dat is waar we voor zijn. Je geeft aan meer bel afspraken te willen met jouw Personal Body Coach. Personal Body Plan is een volledig online plan, waardoor telefonisch of face to face contact niet aan de orde is. Echter kan je dit uiteraard altijd met jouw Personal Body Coach bespreken wat de mogelijkheden hierin zijn. Communiceer duidelijk jouw verwachtingen en behoeftes uit naar je coach zodat zij jou op de best mogelijke manier kan begeleiden. Heel veel succes nog met de laatste maand van jouw Personal Body Plan. Groetjes, Daphne