Handige app die veel handvatten en ondersteuning biedt.

Ik ben nu 1 maand bezig en het bevalt me goed. De app wijst zich vanzelf en bij hulp schakel ik de coach in.

Precies wat ik nodig had!

Personal body plan motiveert en inspireert je om aan de slag te gaan. Ze geven je de juist handvatten om mee te starten. Het fijne aan pbp is dat je het echt zelf moet doen. Hierdoor leer je het meest. Geen voorgeprogrammeerde voedingsschemas die je maar blind moet volgen. Nee, je moet echt zelf aan de slag om je doelen te behalen en pbp begeleid je daar heel fijn bij waardoor het voor mij eigenlijk nu na een maand al in mn dagelijkse ritme zit. Ik ervaar het totaal niet als diëten oid. Maar toch val ik af. Ik had het veel eerder moeten doen!

Pbp heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster met mijn voeding en training bezig ben.

Hierdoor kom ik steeds dichter bij mijn streefgewicht zonder dat ik hiervoor veel hoef te doen.

Complete aanpak voor het behalen van body goals

Personal body plan is een complete aanpak om doelen te bereiken. Het helpt je de juiste keuzes te maken. En voor mij is het de stok achter de deur om de behaalde resultaten ook vast te houden. Het zorgt ervoor dat ik fit ben en blijf!

Veel van hetzelfde

In eerste instantie veel geleerd over voeding en training. Daarna heb ik nog 2 keer verlengd. Tweede keer haalde ik er al minder uit, de coaching voegt weinig toe. Daarna 3e keer verlengd, het mommy plan gevolgd, ik had verwacht weer nieuwe informatie te krijgen. Dit viel heel erg tegen, de coaching was niet afgestemd op het mommy plan. De gedragslessen blijven hetzelfde. Ik was erg ontevreden en had gehoopt het abonnement eerder te kunnen stoppen, want ik had er niks aan. Toen kreeg ik van de klantenservice de tip om een duurder abonnement af te nemen. Echt een waardeloze oplossing.

Goed idee!

Ik vond het fijn dat er iemand meekijkt. De gedragslessen vind ik daarentegen vaak belerend overkomen. En daarmee een negatieve uitstraling. Hiervoor deed je het niet goed zo moet je het nu doen. In plaats van tips om het beter te maken. Daarnaast vind ik dat de voeding betere invulling kan krijgen. Misschien een goed idee om filters op de recepten toe te passen. Bijvoorbeeld >30g in eiwitten. Of alleen natuurlijke producten. Op die manier kun je veel beter recepten zoeken die bij jou passen. Ook vind ik het erg jammer dat er veel op eiwit poeder wordt geleund en supplementen. Persoonlijk zou ik veel liever willen weten hoe ik zonder deze highly processed producten een gezonde levensstijl kan opbouwen. Daarnaast is het wel erg makkelijk om te schakelen tussen de verschillende trainings programma’s. Dat is erg fijn omdat je natuurlijk niet altijd op dezelfde plek traint.

Goede tool om mijn doelen te bereiken!

PBP is een fijne tool om mijn doelen te bereiken. De reden waarom er geen 5* staan, is omdat naar mijn mening de app nog beter ontwikkeld zou kunnen worden, gelet op de gebruikerservaring.

Mijn stok achter de deur.

Nog maar een maand bezig met PBP. Het bevalt mij goed. De PBP app is toegankelijk en makkelijk in gebruik. Ik heb een fijne lieve en positieve coach.

Ontwikking van de bewustwording in het beste van mijzelf!

Ben gestart met PBP om op een bewuste, enthousiaste en positieve manier het beste van mijzelf naar voren te laten komen op het gebied van voeding, beweging en livestyle. Ik ben zeer geïnteresseerd in de gedragslessen die leidraad geven aan wat er gebeurt in gedrag en gedachtes. Mede dankszij het invullen van de voeding heb je een volledig beeld per dag van je intake, waar die uit bestaat en wat je kunt doen om de verandering te bewerkstellen. Met aanbod van heerlijke resepten en advies over producten die je daarbij helpen. Het aanbod van de bewegingstrainingen en schema's zijn een leidraad voor het bewust bewegen. Vooral het beschikbaar zijn van een coach helpt je bij onduidelijkheden, onzekerheden, een persoon om mee te overleggen en je positieve / negatieve ervaringen mee te delen en hierin tips, support te ontvangen als een neutraal ' luisterend oor'

Geen dieet maar een levensverandering llen

Sinds ik ben begonnen met pbp heb ik veel geleerd over voeding. Jezelf uithongeren is niet nodig. Koolhydraatarm ook niet! Ik voel me nu veel beter. Fysiek en mentaal.

Goede website, mooie resultaten

Vooral het hele online gebeuren is goed georganiseerd. Makkelijk, duidelijk en gestructureerd. Geen online ergernissen - die vaak zorgen voor frustraties - dus de app bijhouden gaat goed. En dat draagt direct bij aan je fysieke resultaten!

Erg fijn.

Is even wennen maar dan werkt het ook heel fijn.

Inzicht in balans

Doordat je je voeding bijhoudt heb ik meer overzicht in mijn voedingstoffen en kan ik veel beter de balans bewaren :) en mag je zeker ook wat snoepen, zolang je daar rekening mee houdt de rest van de dag

3rd time is a charme maar ruimte voor verbetering

Dit is inmiddels de 3e keer dat ik PBP waarbij ik de beste resultaten haald in het begin in 2014. De app was heel duidelijk en zo ook de oefening. Vervolgens nogmaals gedaan in 2017-2018 maar de app en het voedingsschema was in mijn optiek niet verbeterd maar eerder verslechterd waardoor ik halverwege het programma heb afgehaakt. Dus nu hoge verwachtingen. De app is heel erg verbeterd en de coach motiveert dus laten we hopen dat het nu de resultaten van 2014 overtreft. Enig punt van verbetering Nergens wordt echt uitgelegd wat de definitie van de oranje of rode duimpjes zijn. In hoeverre zijn deze producten verboden of gedoogd? Verder mis ik de mogelijkheid om trainingen, hardloopsessies of wandelingen te noteren in de app. En.... frustratiepunt is dat ik heel vaak opnieuw moet inloggen in de app.

Leuke innovatieve ervaring van resultaten behalen

Ik ben nu een maand begonnen met een lieve leuke coach. Ik heb me gratis aan kunnen melden voor een online gesprek met een PT & er zijn genoeg recepten & trainingsschema’s!

Heel tevreden mee.

Mijn coach doet er alles aan om mij lekker gemotiveerd te houden waardoor je toch vaak dat extra stapje zet als je even niet meer wil.

Goede evaring. Mis het echt nu. Al 3 jaar lid.

goed!

ik vind het een goed proces het enige punt is dat ik wat meer voedingsadvies had verwacht

Laagdrempelige manier om fit te worden

Perfect wanneer je de discipline hebt om via een app alle benodigde informatie en de geboden coaching tot je te nemen en om te zetten in actie.

Perfect, zeker in Corona tijd!

Coaching afgestemd op mijn wensen, stabiele gedragsverandering en derhalve duurzaam resultaat!

Heel positief

Door PBP ben ik na jaren weer gaan trainen En zeker door het kontact met mijn coach is het goed vol te houden Als je even in een dip zit weet zij je weer te motiveren

Heel fijn plan

Met dit plan wordt je niet alleen bewust van je voeding maar ook van je sport activiteiten en mindset.

Dit werkt voor mij

Zeer positief! Ik volg PBP sinds 2015 en dat is met vallen en opstaan. In totaal nu met 3 coaches en ook een periode zonder coach(toen die optie er nog was) 1e coach en 3e(huidige) coach zijn super motiverende coaches, die er zelf ook veel energie en tijd in steken en plezier er in hebben (dat idee geven ze me in ieder geval) En 2e coach, wat achteraf gezien geen match voor mij was. Maar ook dat is een waardevolle les geweest, daardoor zie je in wat je juist wel zoekt in een coach

Beste beslissing die ik ooit voor mijn fysieke ÈN mentale gezondheid heb gemaakt!

PBP is in de laatste twee jaar af en aan wel eens voorbij gekomen. Het stomme is dat ik vanuit de kostenoverweging het eerder niet gedaan heb. Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch ben gestart, het is me iedere € waard! En zo duur eigenlijk niet. Helemaal niet als je bedenkt hoeveel €'s ik zinloos aan allerlei maaltijdschema's en dieetprogramma's heb gespendeerd. Maar vooral, omdat ik nu EINDELIJK niet meer de hele tijd in strijd ben met mezelf, me blind staar op het doel en ik mezelf door faalangst en perfectionisme alleen maar saboteer. Mijn coach helpt me te genieten van het proces, spelenderwijs te vinden wat voor mij werkt en ondertussen val ik kilo's af! En dat terwijl ik niet eens 'streng' ben voor mijn gevoel, maar lol heb in het zoeken naar een eetpatroon waarin ik me happy voel en een manier van bewegen waardoor ik me steeds sterker en fitter voel.

Waardeloos, echt jammer

Het bedrijf had potentie, als ze meer naar hun leden zouden luisteren. Je bent enkel een nummertje. Veel van de coaches zijn oud pbp-deelnemers en een enkeling weet echt meer af van voeding en lichaam. Het merendeel krijgt betaald om advies te geven terwijl ze niet weten waar het over gaat. Echt jammer. Daarnaast heb ik de afgelopen maanden niet kunnen trainen, terwijl ik alleen dat middel nodig had van pbp. Voeding, mindset en rust ben ik goed genoeg mee bekend. Helaas werd ik alleen maar vermoeider en wist de dokter geen uitsluitsel te geven. Uiteindelijk is dit er gekomen en het advies? Niet meer trainen tot januari (dit advies kreeg ik begin de herfst). Ik pbp gemaild met daarin de vraag of ik mijn periode tijdelijk even kon pauzeren om er vervolgens mee verder te gaan. Dit kon niet! Geld terug voor de laatste maanden dan? Ook niet! Nee ik kan enkel een voucher krijgen voor de resterende maanden bij een nieuw abonnement. Maar pbp zeg nou zelf? Na zo’n slechte service denk je toch niet dat ik ga verlengen? Een bedrijf waarbij gezondheid op nummer 1 zou staan....