Pluspunten
PBP biedt een interessant trainingsprogramma, met informatie over voeding en een personal coach om mee te chatten. Als het nodig hebt om door een ander gemotiveerd te worden, kan het handig zijn.
VerbeterpuntenHet aspect coaching vond ik erg tegenvallen. Mijn eerste coach was zeer oppervlakkig met vragen als: Hoe was je week? Toen ik een tennisarm kreeg, ende meeste oefening niet kon doen, was het heel lastig om een echt 'personal' plan te krijgen. In eerste instantie was het advies: doe alle met 1 arm….Toen ik wegens drukte en het aangepaste programma geen updates meer invulde werd er ook door de coach niet meer gereageerd, ' dat was volgens haar PBP-policy'. De laatste 6 weken heb ik een andere coach gekregen, die was een stuk beter. Als met al, als je genoeg zelfdiscipline hebt en je verdiept je in trainingsprogramma's en voeding kun je hetzelfde resultaat behalen.
Hi Annet, Bedankt voor jouw review. Fijn om te zien dat je over het algemeen tevreden bent. Jij legt duidelijk uit dat jouw Personal Body Coach niet voldeed aan jouw verwachtingen. Om hier beter op te kunnen inspelen hebben wij nu een maandelijkse coach rating ingevoerd en blijven wij Personal Body College verbeteren en aanbieden voor al onze coaches. Groeten, Ikaika
Pluspunten
Super goed begeleiding in je programma, er wordt waargemaakt wat wordt beloofd. Ik heb zeker mijn doel behaald om meer energie te krijgen en mijn "eigen ik" terug te vinden om weer regelmatig te sporten en beter te eten.
Verbeterpuntengeen
Hi Bianca, Wauw! Wat onwijs leuk om jouw review te lezen. Super positief en een mooie progressie te zien aan de foto's. Top dat jij jouw doelen hebt behaald, hopelijk heb je gaande weg ook geleerd hoe jij dit kan vast houden. Uiteraard staan wij ook hierin altijd voor jou klaar. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Duidelijk opgezet programma, goede opbouw van de lessen, uitdagende trainingsschema's en fijne tips/richtlijnen qua voeding.
VerbeterpuntenCommunicatie middels Social Media kan beter. Niet alle leden krijgen kennis van of worden toegevoegd aan groepen. De kwaliteit van verpakkingen van Fore Blends ed is dramatisch. Van de 9 zakken die ik besteld heb waren er 5 kapot geleverd. Wel goed en snel opgelost (petje af) maar het verpakkingsmateriaal is echt een probleem. Voor mij een reden om niet meer te bestellen. De PBP app mag wat gebruiksvriendelijker; *Logt meerdere keren per dag automatisch uit; *Bij switch naar spieropbouw, staan alle macro's na meting weer op standje vetverbranding; * Geen mogelijkheid om producten te scannen; * Recent gebruikte producten staan lang niet altijd in de lijst; * Het zou handig zijn om te zien dat je je macro's overschrijdt wanneer je een product intoetst en niet na bevestiging; *Maaltijden die ingevoerd zijn kunnen niet meer verwijderd/aangepast worden (alleen door opnieuw invoeren op hetzelfde tijdstip); *Favorieten kunnen niet verwijderd of aangepast worden.
Hi Matthew, Bedankt voor jouw review. Tof om te lezen dat je zo positief bent en met ons meedenkt over hoe wij ons kunnen ontwikkelen. Wij zijn al aan het onderzoeken hoe wij de voeding tracker kunnen optimaliseren. Feedback over de app kan nu doorgegeven worden via de optie 'Feedback' in de app zelf zodat wij hierin snel kunnen schakelen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Goede begeleiding in de hub. Goede app en veel kennis.
VerbeterpuntenDe pbp coach heb ik niks aan gehad en ook geen vragen over gehad. Heb mijn coach 1 in 4 maanden 4 keer gesproken. Ook als ik niks invoerde hoorde ik na 4 weken pas wat.
Hi Jouke, Bedankt voor je review. Tof om te lezen dat wij een voldoende scoren. Jouw verbeterpunt is op dit moment direct aangepakt. Sinds kort hebben wij de coach rating. Dit geeft de mogelijkheden om jouw eigen coach elke maand te beoordelen. Wij willen hierdoor dat de kwaliteit hoog blijft van de coaching. Daarnaast is elke coach verplicht Personal Body College te volgen zodat alle kennis op pijl blijft. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Kennis over de dienst die ze aan bieden. Duidelijke methode waar binnen je je eigen weg kan kiezen. Uitleggen waarom je bepaalde dingen doet
VerbeterpuntenSlechte app die vaak uitvalt en waarbij de tracker verre van optimaal werkt bij het invoeren van voeding. Je krijgt geen trainingsschema op maat en je kan zelf de trainingen of oefeningen niet omwisselen. Dit is in combinatie met topsport heel lastig en hierdoor heb ik zelf mijn schema uit moeten schrijven/printen om met oefeningen en trainingen te kunnen schuiven.
Pluspunten
Duidelijke informatie en instructies. Vooral door de coach veel goede en duidelijke info gekregen. Trainingsvideo's zijn duidelijk.
Verbeterpunten- Meer specifieke informatie voorafgaand aan de start zodat je nog beter weet wat je te wachten staat. - 'Bugs' uit de app. Bv. het steeds verspringen van je macro's na een meet/weegmoment. Het zijn tenslotte persoonlijke macro's (aangepast door mijn coach op mijn metingen en ervaringen) en m.i. geen macros'op basis van een korte vragenlijst na een meetmoment. - De app zou op bepaalde punten beter kunnen. Bv. het kunnen aanpassen van al ingevoerde maaltijden (bv. dingen toevoegen, tijdstip aanpassen) en het verwijderen/aanpassen van favoriete maaltijden.
Hi Eefje, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Op dit moment krijgt iedereen een FAQ voorafgaande de start. Hier wordt alle nodige informatie in verteld. Zo kan iedereen een fijne start maken. Het caloriebudget wordt berekend aan de hand van je activiteitenniveau en jouw ingevoerde metingen. De bug is inmiddels opgelost. Het calorie budget kan elke keer anders zijn gezien jouw metingen, en misschien wel veranderde activiteitenniveau. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Nogmaals bedankt. Groetjes Denise
Pluspunten
het concept leent zich ervoor om jezelf te verbeteren, kennis te vergaren en in contact te komen met gelijkgestemden.
Verbeterpuntenin mijn geval ververste de app niet wanneer je deze opende, dit kan soms erg vervelend zijn als je progressie of andere gegevens invult en deze dus niet correct worden opgeslagen.
Hi Debby, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Groetjes Denise
Hi Victorine, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Groetjes Denise
Pluspunten
Goed concept
VerbeterpuntenApp kan nog verbeterd/uitgebreid worden tov de desktop versie. Oude trainingen en methoden zijn niet in te zien.
Hi Jarald! Bedankt voor je review, wat leuk om te zien dat je zo positief bent! Goed nieuws, je kan jouw oude trainingen zien bij de functie 'Historie' in de app of via 'Bekijk jouw progressie' via de desktop. Dit kan als jij de trainingen nog hebt open staan of hebt afgevinkt als 'gedaan'. Het klopt dat wij in de app de informatie weergeven die het belangrijkst is waarna jij via de computer net meer informatie kan ontvangen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Ze hebben positieve uitstraling en geven wat mij betreft waar voor je geld. Je moet er wel zelf voor werken, maar je kan echt hele goede resultaten behalen. App met sportschema's is erg duidelijk, goede heldere uitleg en ook de filmpjes zijn nuttig.
VerbeterpuntenSoms lijkt het allemaal een beetje té commercieel worden. Vergeet niet dat we €80 per maand betalen. Als er dan een dag georganiseerd wordt, is het leuk als dat al inclusief is en dat je niet zelf nog bijvoorbeeld €2,50 voor een drankje moet betalen. Het is een klein gebaar, maar maakt een hoop goed. Ik zou wat meer van die workshop dagen willen zien. Zelf heb ik 1x in de hub getraind, maar kreeg daar helemaal geen feedback op hoe ik mijn oefeningen uitvoerde. Zo'n deadlift of squat workshop lijkt me echt heel zinvol. In de periode dat ik mijn eten trackte ipv de handpalm methode, had ik zelf een Excel file gemaakt die automatisch de macro's van producten uitrekende voor het aantal gram wat je invulde. Ik vond dit heel handig om te spelen met de verdeling van je eten op een dag. De app van PBP was hier een stuk minder gebruiksvriendelijk in. Nu kon ik als ik bijvoorbeeld toch nog wel 250 gr kwark toe wilde voegen als post workout snack, heel makkelijk het aantal gram van de kip 's avonds aanpassen om zo toch tot het juiste aantal eiwitten voor die dag uit te komen. Kortom, de mogelijkheid om een beetje te 'spelen' met je dagplanning lijkt mij een welkome aanvulling op de app mbt voeding.
Hi Nicoline, Bedankt voor je review. Je snapt het helemaal, je moet er zelf hard voor werken en wij zijn er met de juiste expertise en om jou te begeleiden. Tof dat je aangeeft meer workshops te willen, het is zeker ons streven dit op meer reguliere basis aan te bieden en vinden het leuk dat jij er enthousiast over bent. De voedingstracker wordt op dit moment geoptimaliseerd waarmee wij willen bereiken dat het gebruik ervan steeds eenvoudiger wordt. Top dat je zo met ons meedenkt! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- Zeer duidelijke trainingsschema's. - Persoonlijk doordat je een eigen coach hebt. - Leuk dat je recepten kan inzien. - Interessante blogs op de website te lezen.
Verbeterpunten- Ik zou het fijn vinden om mijn coach een keer in persoon te kunnen ontmoeten. Nu gaat communicatie alleen via de app. - Er staan veel schrijffouten in de recepten. - Ik zou graag meer feedback van mijn coach willen met betrekking tot mijn trainingen. Wellicht een keer samen trainen.
Hi Brechje, Bedankt voor je review. Wij begrijpen dat het leuk zou zijn om jouw Personal Body Coach in het echt te zien, ondanks dat het plan online is. Wij proberen tijdens events members kennis te laten maken met de aanwezige coaches om vervolgens in gesprek te kunnen gaan. Kijk daarom goed wanneer er een event is zodat jij misschien ook jouw coach kan ontmoeten! Goed dat je aangeeft dat er schrijffouten in de recepten zitten. Dat is niet zo professioneel en dient daarom zeker aangepast te worden. We gaan het controleren! Groeten, Ikaika
Lijst met voeding. Evt een scanner van producten?
Hi Maxime, Onwijs bedankt voor jouw positieve review. Wij zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent. Een klein verbeterpunt wat het gebruik van de voeding tracker eenvoudiger gaat maken. Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van een betere tracker zodat wij jou hopelijk snel kunnen helpen het tracken wat gemakkelijker te maken. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
- duidelijke app - fijne trainingsschema's met heldere toelichting en filmpjes - facebookgroep met mede PBP'ers heel prettig - mogelijkheid tot trainen in de Hub, positief
Verbeterpunten- de tabletversie van de app kan beter > lijkt nu browserversie te zijn o.i.d.
Hi Jessica, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw Personal Body Plan. Het klopt helemaal dat wij de app versie en website voor op de tablet kunnen verbeteren. Wij streven er dan ook naar om onze website en app zo om te zetten dat deze op elke device gebruiksvriendelijk is. Helaas kan ik niet aangeven binnen welk termijn dit is gebeurt. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Het is een toffe leerzame ervaring waar je veel uit kunt halen. Over het algemeen is iedereen makkelijk te benaderen en word je goed geholpen. Je merkt dat over veel aspecten goed is nagedacht en het een sterk concept is.
Verbeterpuntenik heb het idee dat het de laatste tijd te snel gegroeid is waardoor er basis elementen van een goed concept soms te wensen overlieten, de app die bijvoorbeeld niet altijd werkte, veel verschil in coaching als in de manier waarop er gecoacht wordt maar ook de informatie die verstrekt wordt, coaches die stoppen (vrij veel). Wel heb ik het idee dat er al aan gewerkt is bijv opleidingstraject voor de coaches ik merk dat de laatste 2 maanden mijn coach anders coacht dan er voor (positieve verandering). Maar dat sommige zaken dan weer onduidelijk gecommuniceerd worden waardoor onnodig veel ophef ontstaat. Bij het aanpassen van de voedingrichtlijnen heb ik bijv een mailtje gemist over de visie van deze keuze ook nu werd er tegenstrijdige info gedeeld. Tevens vind ik het niet altijd even persoonlijk. Ofwel goed concept maar bewaak dit wel. Ik heb nu af en toe het idee dat er veel aandacht is besteed aan nieuwe klantenwerving en wat minder aan het tevreden houden van de huidige klanten
Hi Lotte, Bedankt voor jouw review. Prettig dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Zoals jij zelf al aangeeft zijn wij bezig met het ontwikkelen van Personal Body Plan en zijn wij onze werkwijze op de achtergrond aan het verbeteren. De feedback die wij ontvangen via KiyOh, de mail en andere kanalen nemen wij mee in deze ontwikkelingen. Zo hebben wij Personal Body College geïntroduceerd om de coaching te optimaliseren en zijn wij bezig met het verbeteren van de app waarbij elk member via de Feedback button zijn of haar verbeteringen kan aangeven. Uiteraard willen wij veel mensen helpen maar willen absoluut onze members hierin niet tekort doen. Een mooi feedback punt! Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Goede begeleiding, duidelijke en fijne communicatie
VerbeterpuntenGeen
Hi Lotte, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent! Mocht je ooit ergens tegen aanlopen dan horen wij dat graag. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Coach mocht nog iets actiever zijn en mij opvolgen. Meer tips en kennis waren altijd welkom.
VerbeterpuntenSuper goed concept. Heeft echt geholpen. Mensen en coaches hebben goede kennis. Mogen met deelnemers nog meer meedelen en meer uitleg geven waren we precies die aanpak doen, persoonlijkere aanpak. Ik raad het echt aan iedereen aan en ga sowieso in september door met tweede sessie. DANKJEWEL.
Hi Margaux, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wist je dat jij jouw Personal Body Coach iedere maand kan beoordelen ? Jij kan dit doen in jouw eigen portaal op de computer. Het is ook heel belangrijk om deze feedback aan jouw Personal Body Coach door te geven. Heel veel succes tijdens jouw tweede periode. Groetjes Denise
Pluspunten
- Trainingen volgens schema - Fijne app tracker voor voeding
Verbeterpunten- Coach geeft te veel algemene tips en info. Beter advies gewenst toegespitst op ingevoerde voeding en trainingen. Heb in 6 maanden tijd slechts 2 of 3x reactie op mijn trainingen gehad.. - Maak de trainingen wat minder opvallend voor in sportschool, sommige oefeningen zijn beschamend zodat ze niet uitgevoerd worden! - Hub in Amsterdam te ver weg. Zet er 1 op in het zuiden.
Hi Bjorn, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wist je dat jij jouw Personal Body Coach maandelijks kan beoordelen? Dit kan je op de computer doen in jouw eigen portal. Wij nemen jouw feedback mee. Groetjes Denise
Hi Stefan, Bedankt voor het schrijven van deze review. Groetjes Denise
Pluspunten
Goede sportschool met trainers die er verstand van hebben en goede tips geven tijdens de training, goede richtlijnen die je mee kan nemen in je verdere leven.
VerbeterpuntenPersoonlijker maken, coach een betere scholing geven, want de kwaliteiten per coach is zeer verschillend.
Hi Tineke, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Al onze Personal Body Coaches worden opgeleid tijdens Personal Body Collage en zijn gecertificeerd. Wist je dat jij jouw coach iedere maand kan beoordelen op de computer in jouw eigen portaal? Groetjes Denise
Pluspunten
Duidelijke oefeningen (met filmpje). Werking op alle aspecten van gedragsverandering is zeer goed
VerbeterpuntenIk vind niet meteen verbeterpunten of tips
Hi Sofie, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Groetjes Denise
Pluspunten
Persoonlijk op de individuele klant afgestemd, goede bereikbaarheid, goede service
VerbeterpuntenHoe persoonlijk zijn de plannen als je bijv. kampt met blessures of je wilt iets anders aanpassen in je plan? Vaak kan dit niet omdat het programma/de app dit niet ondersteunt, tenzij je coach handmatig dingen aanpast als je het toch echt graag wil. Functionaliteit van de app: autocorrect bij invoeren eten en chat met coach, makkelijker gerechten die je vaak eet kunnen toevoegen.
Hi, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Aanpassingen omtrent jouw trainingsschema mag je ten alle tijden aan jouw Personal Body Coach vragen, welke deze gaat overleggen met de expert. Wij zijn dagelijks bezig met verbeteringen binnen onze app. Zo ook op de pijler trainen. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Groetjes Denise
Pluspunten
de opmaak is duidelijk en helder
Verbeterpuntenvoor handmatig ingevoerde producten een omslaan functie maken en een mogelijkheid maken voor het scannen van de producten zoals mij MY fitness pal
Hi Rene, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Groetjes Denise
Pluspunten
Overzichtelijke app
VerbeterpuntenDe app kan nog verbeterd worden qua voedingsmiddelen toevoegen en het aantal grammen zichtbaar maken.
Hi Myrthe, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Groetjes Denise
Hi Bryan, Dankjewel voor het schrijven van jouw positieve review. Groetjes Denise