2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Als je iemand bent die al veel weet over voeding is het aan te raden. Maar als je er niets van af weet raad ik het zeker af vond het echt zonde van mijn geld.

Mensen beter begeleiden die niet weten hoe voeding in elkaar zit. Persoonlijkere begeleiding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Ik ben door PBP veel te weten gekomen over wat voor oefeningen je kan doen in de gym - Ik ben door PBP krachttraining leuk gaan vinden en ik voel me zelfverzekerd in de gym - Ondanks dat ik wel veel verbeterpunten zie bij PBP, was ik zonder PBP nooit zover gekomen!

- De gebruiksvriendelijkheid van de app moet echt sterk verbeterd worden. Met name op het gebied van voeding invullen, - Trainingsschema's moeten zo duidelijk mogelijk uitgelegd worden. Aantal herhalingen zijn vaak onduidelijk of zelfs verkeerd (bijv. als er staat per kant terwijl dit niet eens van toepassing is) - Meer informatie over het type training. En dan dus niet alleen hoe je iets moet uitvoeren en waar je het voelt. Maar ook juist het waarom. Waarom doe je deze oefening precies? Hoe gaat dit helpen mijn doel bereiken? Door beter te begrijpen waarom je precies iets doet, is het ook makkelijker om gemotiveerd te blijven. - De coaching verbeteren - ik heb niet het idee gehad dat dit het qua kosten heel erg waard was. Mijn coach is echt heel erg aardig, maar ik had het zonder coach ook prima gekund. - Gedragslessen - zijn redelijk saai om te lezen en kunnen veel interessanter en interactiever gemaakt worden. Na een tijdje ben ik ook gestopt om ernaar te kijken terwijl dat eigenlijk zonde is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede methode!

Coaching kan beter. Heb een super coach gehad maar vind wel dat ze iets alerter kan zijn op bijvoorbeeld het wel of niet invullen van de progressie.. Als ik dit niet toe, heb ik blijkbaar de stok achter de deur nodig.

Geen idee

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Open, professioneel en goede communicatie.

De app, welke je het meest gebruikt, is niet heel gebruiksvriendelijk te noemen. Hier ligt zeker nog een inhaalslag te behalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leerzaam

Alles verloopt digitaal en soms is dat niet even handig. Samen trainen met coach is een verbeterpunt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nvt

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede verstreken info, en mijn coach riek is een topmens

Te duur en te langdradig, als er een optie is om het 3 maand ipv 6 maand te kunnen doen zou ik het zeker aanraden. 6 maand is te lang, je raakt geobsedeerd zo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De trainingen zijn een goede houvast!

Ik had zelf gehoopt op meer persoonlijke aandacht. En dat je kon kiezen voor een eetschema zodat je dat aan kan houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel persoonlijke benadering.

In de app is het misschien handig om producten op te slaan, ook qua hoeveelheid. Zodat je deze makkelijk in kan voeren. Ook zou het fijn zijn als je afzonderlijke producten die je vaak eet zelf op zou kunnen slaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Goed dat er wordt gekeken naar de vier pijlers; gedrag/voeding/training/herstel. - Goed dat er telkens wordt benadrukt dat je in principe alles mag en dat het een levensstijl moet worden

- Teveel gedragslessen zijn een open deur, ook voor mij zonder ervaring. - Als het niet werkt tussen jou en je coach, zou het voor de algehele ervaring beter zijn als je toch (eenmalig) kunt wisselen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kennis

Applicatie, coaches en programma meer afstemmen op de deelnemer

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Contact met coach (telefonisch) - Snelheid van reageren van coach

Teveel tekst om hier te plakken. Ik verstuur het per e-mail!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kwalitatief hoog. Goed hulpmiddel om je doelen te realiseren.

App is af en toe wat traag, blijft soms hangen op de vorige dag. Resultaten (gewicht kg) van de vorige training ontbreekt vaak na up-date.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De goede combinatie van mensen met kennis een goede app en een werkend concept

Meer rekening houden met hoe ver deelnemers.al gevorderd zijn in sport

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik vind het een heel goed concept. Volgens mij voor iedereen te doen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne begeleiding, staan altijd voor je klaar.

App werkt soms niet altijd even goed, maar zijn ze wel aan het verbeteren. Laatste tijd ook weinig tot geen problemen meer gehad.

Pluspunten

Personal Body Plan kijkt naar elk individueel als een apart geval, hierdoor is er veel ruimte voor vooruitgang en progressie; iedereen heeft uiteindelijk een ander levensstijl ivm. werk, relatie, hobbies etc. en daar wordt veel rekening mee gehouden.

Er is veel goede communicatie tussen mijzelf en mijn coach, ik heb echt een top coach. Alleen soms mis ik wel de communicatie tussen de verandering binnen pbp. De namen, videos, en aantal herhalingen op de app waren laatst veranderd en hier wist ik niks van af, ook andere mensen niet. Het zou leuk zijn om de coaches in het echt te kunnen ontmoeten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voor de beginner in krachtsport/ fitte lifestyle . Is het een goed programma

Wanneer iemand meer ervaring heeft in krachtsport. Dan zijn de artikelen erg oppervlakkig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had een hele lieve coach en eentje met heel veel ervaring. Ik weet dat dit bij sommige deelnemers anders is en vind dat daar eigenlijk geen verschil in mag zitten. Verder vind ik het heel duidelijk en goed verwoord.

Ik vind dat ze bij vrouwen beter op hun vetpercentage moeten letten (ze hebben het inmiddels omhoog gegooid) Maar vrouwen met een te laag vetpercentage krijgen problemen met hun hormoon huishouding en hun menstruatie en dit gevaarlijk als je bijvoorbeeld kinderen wil. Ik heb dit zelf onder vonden terwijl ik mee deed aan PBP en werd ook een aantal keren op het matje geroepen in het ziekenhuis. Gedragslessen mogen iets meer over gedrag gaan nu alleen in het begin en dan houd het op.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het concept blijft heel goed, vooral in combinatie met de HUB

Toch jammer dat de trainingsschemas niet helemaal worden aangepast op de persoon. Voor mij is dit een reden geweest om te stoppen, maar ook komt dat doordat ik de manier van trainen niet zo fijn meer vind