Hi Renske, Bedankt voor het schrijven van jouw positieve review. Groetjes Denise
Pluspunten
Goede opzet
VerbeterpuntenDe klik met de coaches was er niet en ze snapte mijn standpunt van sommige dingen niet
Hi Sophie, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Ook wil ik jou bedanken voor het telefonische gesprek. Zoals ik al aangaf: Mochten wij in de toekomst nog wat voor jou kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Groetjes Denise
Pluspunten
goed commercieel/ook op social media, mooie hub, lieve mensen.
VerbeterpuntenHet zou makkelijk zijn als je in de toekomst in de app opgeslagen maaltijden ook achteraf zou kunnen verwijderen of aanpassen, verder werkt de app prima!
Hi Sharon, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Jij mag feedback over de app altijd doorgeven via de feedback functie welke zich in de app bevindt. Deze kan je in het menu vinden, onderaan bij instellingen en dan 'geef feedback'. Dit zal zo spoedig mogelijk door ons worden opgepakt. Nogmaals bedankt voor jouw tijd. Groetjes Denise
Pluspunten
Evidence based verhaal
VerbeterpuntenCommunicatie buiten coach is 0
Hi Mark, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Naar aanleiding van jouw geschreven feedback heb ik contact met jou geprobeerd te zoeken. Dit is helaas niet gelukt. Wat bedoel jij precies met de communicatie buiten de coach om? Kan jij hier wat specifieker in zijn? Groetjes Denise
Pluspunten
Binnen PBP is veel kennis en vakmanschap een positieve sfeer en word je omringt met mensen die jou denkwijze de juiste richting geven naar het chanching life effect waarvoor je immers in contact komt of kwam met pbp.
VerbeterpuntenWellicht zouden ze de uitstraling vanuit de medewerkers over het bedrijf anders kunnen profilen, zodat het wat laagdrempeliger wordt en daarbij de verwachtingen van een deelnemer of deelnemer is spe niet zullen tegenvallen.
Hi , Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Wij nemen jouw feedback zeker mee. Groetjes Denise
Pluspunten
Duidelijk! Mijn coach helpt me goed, gedragslessen zijn leuk en ik behaal mijn gewenste resultaten op een gezonde manier!
VerbeterpuntenIk heb een afwijking aan mijn voeten en hierdoor kan ik sommige oefeningen niet doen. Als ik mijn schema krijg, dan kunnen de oefeningen niet aangepast worden. Tip!
Hi Kim, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Leuk om te horen dat jij jouw gewenste resultaat behaalt door het volgen van jouw Personal Body Plan. Jij mag oefeningen die jij niet kan uitvoeren wegens bijvoorbeeld een afwijking altijd doorgeven aan jouw Personal Body Coach. Jouw Personal Body Coach gaat voor jou een vervangende oefening regelen bij de trainingsexpert. Groetjes Denise
Pluspunten
Komt heel professioneel over en ziet er super uit op social media etc.. Goede en nette communicatie met de medewerkers.
VerbeterpuntenHet heet 'personal'body plan, maar ik had totaal niet het gevoel dat het plan op mij persoonlijk gemaakt was. Dit is echter een gevoel en kan ik verder niet beoordelen. Daarnaast voelde ik me niet fijn met mijn coach, hier kon ik totaal geen herkenning of gelijkenis in vinden. Een vriend van mij had exact hetzelfde.
Hi Laura, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat gaf jou het gevoel dat het niet gepersonaliseerd zou zijn? Het is altijd belangrijk om aan het begin van jouw Personal Body Plan jouw verwachtingen uit te spreken naar jouw Personal Body Coach toe. Indien er na deze uitspraak niet voldaan wordt aan de verwachtingen mag je altijd contact opnemen met ons via [email protected]. Nogmaals bedankt voor de tijd die jij hiervoor genomen hebt. Groetjes Denise
Pluspunten
Prima trainingschema's.
VerbeterpuntenCoaching. Coach om concrete tips gevraagd, geen passend antwoord op gekregen. Daarbij veel zelf moeten aandragen, bijv. lagere macro's bij uitblijven progressie, opnieuw macro's verlagen na meetmoment, etc.
Hi , Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wist je dat jij jouw Personal Body Coach maandelijks kan beoordelen ? Dit kan je doen in jouw eigen portaal op de computer. Groetjes Denise
Pluspunten
Goed voor beginners: heeft me ontzettend geholpen in het begin. Mijn coach is echter wat te zweverig voor mijn doen (en switchen van coach is niet gemakkelijk). Verder kan ik het nu alleen wel af met een (gratis) fitness app.
VerbeterpuntenDuur! Weinig flexibel in zelf aan te passen schema's: alles moet in overleg met een coach (eerste half jaar) en switchen van coach is moeizaam.
Hi Jasmijn, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Jouw schema wordt opgesteld door een trainingsexpert. De trainingsexpert is er om jou te helpen, en om aanpassingen te maken indien deze wenselijk zijn. Indien jouw Personal Body Coach niet voldoet aan jouw verwachtingen nadat je deze hebt uitgesproken naar de coach toe mag je dit altijd laten weten bij [email protected]. Wij kunnen dan bekijken of we wat voor jou kunnen betekenen. Nogmaals bedankt Jasmijn. Groetjes Denise
Pluspunten
Goed aanwezig op alle sociale media Redelijk doorzichtig Goede trainingsschema's
VerbeterpuntenNiet altijd realistisch en ik noem 3/4 maaltijden met koolhydraten per week wel een dieet en geen lifestyle.
Hi Amanda, Bedankt voor jouw review. Een aantal pluspunten maar net wat meer verbeterpunten. Via de mail heb ik geprobeerd contact te zoeken om in gesprek te gaan over jouw ervaring en deze positiever te maken. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Goede trainingsschema's
Hi , Bedankt voor het schrijven van jouw review. Groetjes Denise
Pluspunten
- De volledigheid van het programma, dus de vier pijlers. - De fijne trainingsschema's. - De 'terugkomdag' in de HUB, leuk om andere deelnemers te ontmoeten.
Verbeterpunten- Er wordt te vaak gewisseld van coach. Ik heb inmiddels coach nummer 3. Wanneer je een verbintenis aangaat met een coach, dan verwacht ik ook dat deze persoon de gehele periode mijn coach is. Uitzonderingen daargelaten.
Hi, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij streven ernaar dat jij gedurende jouw Personal Body Plan door dezelfde Personal Body Coach begeleidt wordt. Wij kunnen dit echter niet garanderen door diverse redenen wat er in een half jaar tijd kan gebeuren. Wij garanderen wel dat je altijd een Personal Body Coach hebt die je zo goed mogelijk begeleidt binnen jouw Personal Body Plan. Groetjes Denise
Pluspunten
- Goede trainingsschema's - Goede gedragslessen - Duidelijke en goede visie
Verbeterpunten- Er zijn nog kleine verbeterpunten in de app mogelijk (bijv. eten voor morgen vast invullen in de tracker, ingevoerde maaltijden nog kunnen wijzigen etc.) - Mijn coach was aardig, maar vond het contact vaak oppervlakkig, bijv. berichtjes zoals: fijn weekend zet hem op. - Het programma is dus gemaakt met enorm veel kennis, maar mijn coach en andere coaches (gehoord van andere deelnemers) kunnen die kwaliteit niet waarborgen - Het lijkt alsof iedereen PBP coach kan worden, niet iedereen heeft uitgebreide expertise. althans zo komt het op mij over. Als je PBP gevolgd hebt en iets van sport/voeding weet kun je coach worden. - Schema's zijn eigenlijk helemaal niet op maat. Als je aangeeft maar 3x per week te kunnen trainen of er is iets anders (bijv blessure) dan kan het schema niet aangepast worden in de app. - De eindsprint met 6x per week trainen vind ik loodrecht staan op jullie visie dat je met PBP een leefstijl verandering doormaakt voor het leven.
Pluspunten
Coaching is leuk bedacht, wisselde helaas een paar keer maar alledrie waren hartstikke aardig en deden hun best betrokken te zijn (voor zover dat mogelijk is met die chatfunctie). Trainingen bevielen me wel goed. Marketing is echt heel goed, want mijn verwachtingen van de kwaliteit waren gigantisch hoog.
VerbeterpuntenGedragslessen zijn slecht geschreven, de app is beperkt, coaching is een leuk idee maar de afstand tot je coach is toch te groot om echt effectief te zijn. De test na elk meetmoment slaat echt he-le-maal nergens op, gaf mij het gevoel dat jullie niet precies weten waar jullie mee bezig zijn. Het heet 'personal', maar persoonlijk vond ik het allesbehalve. Bijvoorbeeld ook op gebied van trainingen; ik miste daar echt dat ik niet eigen voorkeuren kon aangeven en dat daaraan meegedacht werd. Letterlijk elke training heb ik zelf aangepast. Misschien groeien jullie gewoon te snel voor een echt persoonlijke aanpak op dit moment, wel jammer dat het zo benadrukt wordt als het niet goed waargemaakt kan worden.
Hi Lisa, Bedankt voor het schrijven van deze review. Ook wil ik jou bedanken voor de uitgebreide toelichting van jouw feedback die jij per mail naar mij hebt gestuurd. Zoals ik in mijn mail heb aangegeven mag je contact opnemen met mij indien ik nog wat voor jou kan betekenen. Wellicht zien wij jouw verlenging nog tegemoet. Ik wil jou dan heel veel succes wensen met jouw volgende periode. Groetjes Denise
Pluspunten
Goede trainingsschema's Duidelijke app
VerbeterpuntenCoaches echt laten coachen. Inzetten op coachvaardigheden zodat er echte ondersteuning is aan de deelnemers. Standaard traject afspreken Door social media hebben deelnemers veel contact met elkaar, snel geconcludeerd dat er heel veel verschil tussen coaches zit.
Hi Gerrit, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Alle Personal Body Coaches zijn intern opgeleid tijdens Personal Body College en gecertificeerd. Echter heeft iedere deelnemer andere behoeftes en verwachtingen van de coaching. Daarom is het belangrijk deze verwachtingen aan het begin van jouw Personal Body Plan uit te spreken zodat jouw Personal Body Coach jou op de beste manier kan begeleiden. Je kan jouw Personal Body Coach iedere maand beoordelen in de nieuwe rating. Dit kan jij doen via jouw eigen portaal op de computer. Groetjes Denise
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenGreen verkeerd woord over mijn coach altijd goed contact en hulp/tips gehad maar de prijs per maand voor alleen contact met je coach is erg prijzig.
Hi Ruurd, Bedankt voor het schrijven van deze review. Naast de coaching krijg jij ook iedere vijf weken een nieuw gepersonaliseerd trainingsschema wat opgesteld is door onze expert. Daarnaast krijg jij een voedingsadvies, opgesteld door de expert en kan jij gebruik maken van de app met de daarbij behorende tools. Nogmaals bedankt. Groetjes Denise
Pluspunten
Veel kennis over voeding opgedaan. Sportschema's zijn fijn Dagelijks contact met coach
VerbeterpuntenBij het ingaan van een nieuw sportschema veranderd het trainingsschema. Ik sport altijd op maandag, door wisseling moet je telkens zoeken, tevens veranderd de macro's voor die dag maar word dit niet aangepast.
Hi Lisette, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij werken dagelijks aan het verbeteren van de applicatie. Wij nemen deze feedback zeker mee. Groetjes Denise
Ik heb heel vaak een andere coach gehad. Dat heb ik wel als vervelend ervaren.
Hi Chantal, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij streven ernaar dat jij gedurende jouw Personal Body Plan door dezelfde Personal Body Coach begeleidt wordt. Wij kunnen dit echter niet garanderen door diverse redenen wat er in een half jaar tijd kan gebeuren. Wij garanderen wel dat je altijd een Personal Body Coach hebt die je zo goed mogelijk begeleidt binnen jouw Personal Body Plan. Groetjes Denise
Ik heb een app die steeds blijft hangen, hierdoor moet ik voor alles via de site inloggen en dat is erg vervelend.
Hi Saskia, Bedankt voor het schrijven van jouw review. We werken dagelijks aan verbeteringen en nieuwe updates in de applicatie. Het kan zijn dat de app minder goed werkt op verouderde smartphones. Groetjes Denise
Pluspunten
Ik zie het als een positieve ervaring en nog eens door met 6 maanden pbp.
Verbeterpuntenik merk dat veel mede pbp-ers regelmatig klagen over de trainers. Nu weet ik dat zelf daar verantwoordelijk voor zijn, maar misschien is het een idee om tijdens de "intake" al een invulscherm te krijgen wat jij verwacht van je trainer en hoe jij het proces ziet. Daarmee voorkom je dat mensen zeggen ik dacht dat ik meer geholpen zou worden. De kosten vind ik redelijk hoog voor het geen dat je krijgt. Ik hoor regelmatig dat dit voor veel mensen hen tegenhoud om aan pbp te gaan doen.
Hi Debby, Hartstikke bedankt voor het schrijven van deze review. Het is heel belangrijk jouw verwachtingen uit te spreken aan het begin van jouw Personal Body Plan. Jij kan jouw Personal Body Coach elke maand een beoordeling geven middels de rating die online is gekomen in jouw eigen portaal op de computer. Nogmaals bedankt voor het schrijven van deze waardevolle review. Groetjes Denise
Pluspunten
Mooi trainingsprogramma!
VerbeterpuntenVind dat de coach een beetje verplicht een vinger aan de pols houdt. Elke dag vragen hoe hervat vond ik bijna vervelend.
Hi Edith, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Ik heb geprobeerd contact met jou te zoeken. Dit is helaas niet gelukt. Indien jij er voor open staat wil ik jou vragen jouw feedback nader toe te lichten. Wij nemen jouw feedback zeker mee. Groetjes Denise
Pluspunten
Kennis en gemak van de app
VerbeterpuntenDe app is goed maar kan op veel punten nog verbeterd worden. Dit heb ik al neergelegd bij mijn coach Geert
Hi David, Hartstikke bedankt voor het schrijven van deze review. Feedback mag jij doorgeven in jouw eigen Personal Body Plan app. Jij kan in het menu naar instellingen gaan, vervolgens klik je op ''geef feedback'. Jij mag hier al jouw feedback, ideeën en tips aangeven. Jij zal hier zo snel mogelijk reactie op ontvangen. Groetjes Denise
Hi ! Bedankt voor je review, top dat je de tijd hebt genomen deze met ons te delen. Groetjes, Ikaika
Pluspunten
Het systeem is leuk, uitdagend en voelt alsof je veel aandacht krijgt.
VerbeterpuntenMijn coach had slechts tot taak mijn mentaal te motiveren. Bij verdiepingsvragen kreeg ik terug: je maakt je te druk over details. Antwoorden kwamen vaak al na de oplossing van het probleem. De laatste periode heb ik amper contact met die gast gehad, hij vroeg niets en deed niets. Heel raar als coach. Het lijkt alsof hij zoiets had van: client stopt er mee dus ik investeer niet meer. De schema's waren voor geen meter aan te passen. Ook kon ik niet wisselen tussen spieropbouw en vetverbranding tijdens dit half jaar. Ik kon lekker zelf macros gaan doorekenen omdat mijn coach het niet goed deed en rekenfouten maakte. Dat is in het begin niet erg, maar als je afzakt naar 1700 kcal is elke kcal zo ongeveer van levensbelang. Het is dan bloedirritant als hij zit te kloten met de balkjes. Ik snap niet goed waarom het allemaa zo stijf moet zijn. Bij een verzoek tot aanpassing moest ik zelf maar eve nkijken welke oefeningen er uit mn schema konden om zo te kunnen combineren met andere sporten die ik beoefende. Dat is raar als je 80 euro per maand uitgeeft aan een coach. De app is helemaal om te huilen: een slecht werkende chat, een slecht gevulde database en een te lange wachttijd voor een update.
Hi Ben, Bedankt voor jouw review. Eerder heb ik jou gebeld waarin jij aangaf geen behoefte te hebben aan verdere uitleg over jouw review. Indien wij jou toch verder kunnen helpen hoor ik dat graag. Groetjes, Ikaika
Beste Kim, Dank je wel voor je beoordeling over jouw ervaring met Personal Body Plan. Ik heb je een aantal keren proberen te bereiken via telefoon en email maar helaas zonder resultaat. Je hebt helaas geen verbeterpunten kunnen geven, iets wat voor ons ontzettend waardevol is zodat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mocht je met ons in gesprek willen gaan hierover zullen wij dat enorm waarderen en kijken wij graag wat we nog voor jou kunnen betekenen. Groetjes, Daphne