De informatie die we hebben gehad was altijd duidelijk. We hebben het proces goed kunnen volgen en hadden ook voldoende inspraak

Prachtig eind resultaat precies zoals wij het wilde.

Wij zijn professioneel en begripvol geholpen.

Verrassend

Alle lof voor Boris Schaeffer. Hij heeft ons in een voor ons moeilijke periode, op zeer gepaste wijze benaderd en geholpen. Waar nodig, uitstekend geadviseerd. Daarnaast heb ik het eerste met het hoofdkantoor als minder/zeer onprettig ervaren. Zeer zakelijk/afstandelijk contact. M.i. niet passend in de sfeer van het co9ntact. Dit is, na een telefonisch contact met Boris, door een andere medewerkster van het hoofdkantoor opgepakt. Deze dame had tenminste het inlevingsvermogen gezien mijn vraagstelling. Op eigen initiatief heeft deze medewerkster ook via de mail met mij, tot volle tevredenheid, contact gehouden.

Geweldig goed

Zeer prettig en behulpzaam

Hoge kwaliteit en perfecte afhandeling

Goede samenwerking, echter nogal vertraagde levering. Eerst februari uiteindelijk geleverd in juni.

Duurde lang voor het klaar was, maar het resultaat is prachtig

We werden netjes op de hoogte gehouden, hoelang het allemaal zou duren

Betrouwbaar en professionele organisatie!

Fijn geholpen, nette prijsstelling en prachtig resultaat. Een verzorgd grafmonument werkt echt heel troostend.

Zeer goede service en deskundig advies bij het uitzoeken en vervaardigen van niet gedenkteken. Zeer goede communicatie met persoonlijke aandacht. Zeer aan te bevelen.

Steen keurig bewerkt en herplaatst

Heel erg goed

Betrouwbaar, goed advies.

Goed geadviseerd zowel indertijd voor het grafmonument van onze vader als nu de aangepaste versie na het overlijden van onze moeder.

Respectvol en met de juiste aandacht en zorg een mooi grafmonument gerealiseerd

Prettig. Vanaf het begin een fijn contact, respectvol bij de keuze van het monument en prima uitleg gekregen over de procedures en wat wij konden verwachten.

Vlot begrip en duidelijk met de prijzen

Prima, duidelijke uitleg

Heel erg fijn contact en zeer vakkundig

De persoonlijke benadering en meedenken

Opdracht precies en keurig uitgevoerd zoals we hadden afgesproken.

We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen! We werden regelmatig op de hoogte gehouden. Ik geef 4 sterren omdat het allemaal vrij lang heeft geduurd terwijl we een simpele zwerfkei hadden met plaatje.

Warm en deskundig.

Mooi ontwerp gemaakt. Goed geadviseerd. In kleur en vorm die onze dochter mooi had gevonden. En in goed overleg met gemeente en begraafplaats over de voorschriften. Regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Ontwerp bleek prachtig uitgevoerd. Deskundig geplaatst. Blij mee.

Heel mooi grafmonument voor onze dochter

Zeer warm en hadden geen idee wat voor een monument we vonden passen bij onze dochter maar met Jim hebben we zo'n mooi monument gevonden en samen ontworpen. Plaatsing ging 1e x niet helemaal goed maar hierna werden we gebeld en konden we het eindelijk zien en zijn superblij mee het is een zeer mooie serene plek om nu naar toe te gaan en zijn er heel erg blij mee

Alles netjes gedaan

Zeer correct het is gegaan zoals wij het graag wilde

Correcte afhandelinging met een mooi resultaat.

Hartelijke medewerksters, die mij het gevoel gaven dat er aandacht was. De regelmatige info over de stand van zaken. Heel fijn dat plaatsing van de steen op mijn verzoek voor mijn vrouws " verjaardag" kon plaats vinden

Zeer positief, informerend en adviserend. Duidelijke en plezierige communicatie

Hele goede service.

De samenwerking was uitstekend. We werden goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ook het plaatsen van de steen was heel goed.

Die was aangenaam en zorgvuldig, duurde wel lang buiten iemands schuld

Twee goede gesprekken gehad en daarin vrij snel naar onze (van mijn oude broer en mij) voorkeur gegaan. De steen is goed geplaatst en voldoet aan de verwachting. Jammer de het vervoer uit China (?) zoveel tijd kostte.

Duidelijk en goede service

Heel fijn gesprek en duidelijke uitleg over de gang van zaken. Keurig alles verwerkt zoals wij voor ogen hadden. Tussentijds op de hoogte gehouden over de voortgang. Herplaatsing van het grafmonument na volle tevredenheid verricht.

Heel prettig, Er is begrip en gevoel getoond tijdens de gesprekken. De uitvoering is heel netjes gedaan en resultaat was echt geweldig. Als nabestaande ben ik dankbaar zoals het proces is verlopen. Dankjewel voor jullie zorg om dit te realiseren. Met vriendelijke groet, Richard Ottelé

De kwaliteit, uitstraling, plaatsing en nazorg van het gedenkteken is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

De samenwerking is positief ervaren. Het eerste contact was aangenaam en de plaatsing en afwerking rondom het gedenkteken was boven verwachting.

Heel mooi geworden!

Het gedenksteen voor onze zoon is super mooi geworden. Vanaf het allereerste contact, waren wij tevreden. Marco nam de tijd om ons te begeleiden door het ontwerpproces wat erg fijn was. Erg blij dat wij dit bij Den Hollandsche hebben kunnen doen voor onze zoon.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.