Geweldige koopervaring

Het horloge werd snel en correct geleverd en uitstekend verpakt!

• Afspraken nakomen

Super service, communicatie en levering

Alles super verzorgt.

Topervaring

Ik ben een zeer tevreden klant dankzij het gemakkelijke aankoopproces op de website, de verwerkingstijd en vooral de zeer persoonlijke communicatie die dan nog eens heel duidelijk was en snel. De levering verliep supervlot en voelde ook heel veilig aan. De aanpassing van de armband van het horloge werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. En het horloge zelf; dat is prachtig!! Al vele positieve reacties gekregen!

Prima service; duidelijke communicatie

Prima service, duidelijke communicatie

Goede ervaring!

Voor mijn man een horloge besteld. Ik was zelf wat te laat met bestellen voor het verjaardagscadeau, maar toch hebben de medewerkers van Bouman er alles aan gedaan, dat het pakket als nog optijd binnen is gekomen! Geweldige service!

• Afspraken nakomen

Fijne ervaringen met Bouman!

Ik heb onlangs (weer) een aankoop gedaan bij Bouman en ben ontzettend tevreden. Het bestellen verliep soepel en duidelijk, en de verzending was snel en netjes geregeld. Wat mij echt positief opviel, was hoe prachtig het product was ingepakt. Je merkt dat er veel aandacht en zorg aan wordt besteed, waardoor het echt voelt alsof je iets bijzonders ontvangt – perfect ook als cadeau! Daarnaast was het contact met de winkel erg prettig: vriendelijk, duidelijk en professioneel. Vragen werden snel beantwoord en alles verliep heel soepel. Kortom, een super fijne ervaring en absoluut een aanrader!

• Afspraken nakomen

Snelle levering en goed geïnformeerd

Snelle en goede informatie, komen toezeggingen na.

Top ervaring!

Ik heb dit horloge besteld voor de surprise party van mijn vriend de 12e van juni en ze hebben het heel snel verstuurd en goeie service! :)

Fancy and Elegant watch

The watch is very elegant and my sister loves it. Thanks Bouman for making my sister happy. she really even loves me now than before.^^

Makkelijk, goede prijs, en veilig levering

Heb een mooie smartwatch van Garmin gekocht. Kwam netjes met aangetekende post aan. Goede prijs en snelle service.

• Afspraken nakomen

Heel blij met deze briljante paperclip collier

Goede ervaring Mooie en elegante ketting en een snelle levering!

Uiterst positief

Ik heb een prachtige Seiko besteld bij Bouman. Het horloge was goed en stevig verpakt, de verzending was binnen 24 uur. Ik ben heel erg tevreden met de service van Bouman. Een aanrader dus!!

Super service

Ik ben erg tevreden dat ik mijn horloge hier heb gekocht. Ze weten heel goed hoe je op een nette en klantvriendelijke manier met klanten omgaat. Het zijn vriendelijke, beleefde en oplossingsgerichte mensen

• Afspraken nakomen

Heb hier een mooie 14k ring besteld voor mijn vriendin. Dag na de bestelling geleverd, snel. Daarnaast netjes ingepakt!

• Communicatie N.v.t.

Geweldig goede service

Via BoumanOnline een prachtig nieuwe Garmin Watch aangeschaft. Informatie voorziening was helemaal dik in orde en het horloge werd keurig de volgende dag thuis bezorgd. Ook heel prettig dat het pakket verzekerd werd verzonden! Zeer tevreden over de verleende service en erg blij met mijn nieuwe horloge!!!

Perfecte eerste ervaring.

Voor de eerste keer een Rado horloge online aangekocht bij Bouman. Ik had eerst wat twijfel daar het toch om een groot bedrag gaat, maar na de website uitvoerig bekeken te hebben toch mijn bestelling geplaatst. Ik kreeg bijna onmiddellijk antwoord met de confirmatie van mijn bestelling en een trace nummer bij Post.nl. Ook bevestiging van Post.nl dat er een verzending aangemaakt was door Bouman. Op de dag van aankomst +/- 3 dagen later ( België ), ontving ik een codenummer, nodig om het pakketje te kunnen ontvangen. Daar ik niet thuis was, kon ik het ophalen bij mijn dichtstbijzijnde postpunt, op vertoon van het codenummer. Alles was zeer goed verpakt zodat de doos van het horloge niet beschadigd werd. Het horloge zelf in nieuwstaat zoals beschreven met de nodige documenten en garantiekaart. Kortom, heel tevreden van mijn aankoop en voor herhaling vatbaar. Ik zou het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen! Met vriendelijke groet, Guy

• Afspraken nakomen

Snelle levering en top kwaliteit

Ik was online opzoek naar een specifiek horloge. Deze was beschikbaar en was de volgende dag in huis. Gewoon wat je wilt

• Afspraken nakomen

Snelle afhandeling, goede prijs en leuke cadeau verpakking

• Afspraken nakomen

Belofte van zorgeloos en met vertrouwen bestellen is door Boumanonline geheel waargemaakt

Het door door mij bestelde horloge is in een feestelijke verpakking zeer snel en op correcte wijze bij mij thuis bezorgd. Ben blij met het horloge en ben tevreden met Boumanonline.

Persoonlijk en betrokken!

Zeer prettig contact middels een persoonlijk mailtje dat de verzending ietsjes later werd dan de volgende dag. Dit terwijl er maar 1 dag extra bij kwam. Heel prettig en betrouwbaar!

Snel, duidelijk, correct

Je krijgt het gevoel van een winkel maar toch online. Het is persoonlijk en duidelijk. Geen chatbots of AI gedoe. Zeer snelle levering en duidelijke communicatie. Erg blij met Boumanonline!

excelent

i am familiar with this website and always checking their watches and promotions, very happy about my purchase and already planning to add another one soon.

Super fijne ervaring, alles netjes geregeld en snel geleverd

Zeer tevreden over BoumanOnline: duidelijke communicatie, snelle levering en uitstekende service van begin tot eind.

Snelle en correcte verzending

Onlangs een Seiko speedtimer bij BoumanOnline gekocht. De prijs was hier een stuk scherper dan bij de concurrentie. Het horloge werd snel, goed verpakt en verzekerd verzonden.

Helemaal top!

Een Garmin Fenix 8 besteld, super snel verzonden en ook veilig verstuurd. Zo weet je zeker dat je pakketje goed aankomt. Je moet namelijk een code laten zien aan de postbezorger. Hele fijne ervaring en snel verstuurd in een woord, top!

Markt 43

4101BW Culemborg

Over BoumanOnline

Via BoumanOnline.nl maakt u kennis met de derde generatie generatie juweliers van Bouman. Traditionele kwaliteit en professionele service bij een échte juwelierszaak, maar dan op internet. Met passie, liefde en vakmanschap laten wij u graag de nieuwste sieraden en horloges zien.