Goede klantenservice

Goeie service en duidelijke informatie op site

Geweldige juwelier

Duidelijk en zorgvuldig! Mooi ingepakt en snel in huis, mits de post meewerkt! Snel verzenden is in ieder geval zeker in orde. Klantenservice is goed bereikbaar! Ik kom zeker terug!

• Afspraken nakomen

Betrouwen vanwege communicatie en service.

Kort voor de feestweek bestelde ik twee mooie cadeaus voor mijn vrouw bij Bouman online vanwege de goede recensies op internet. Die bleken helemaal waar! Ik kreeg direct een persoonlijke mail over de behandeling van mijn bestelling en de verwachte datum van verzending. Ondanks de drukke dagen voor kerst kreeg ik mijn cadeaus binnen drie werkdagen aan de deur geleverd. Volgende keer bestel ik zeker opnieuw bij mijn “huis juwelier”! Fijne feestdagen.

• Afspraken nakomen

Goed contact en snelle verzending.

Ik kocht een smartwatch. Nadat ik besteld had heb had ik nog een vraag. De email die ik stuurde werd snel beantwoord. Het pakket werd de dag erna al naar mij opgestuurd terwijl het in de drukke week voor kerst was. Het pakket was goed ingepakt met cadeau papier om het doosje van de smartwatch. Het is dus goed aangekomen. Ik ben zeer tevreden.

• Prijs N.v.t.

Top!!!

Telefonisch prima en goede info, bestelling snel afgehandeld. Ik ben erg tevreden!!!!

• Prijs N.v.t.

Klasse online juwelierszaak!

Mijn juweel werd supersnel geleverd (met handtekening als beveiliging) en was luxueus als geschenk ingepakt. Binnenin zat mijn prachtige ring in het originele doosje van het aangekochte merk. Dit apprecieer ik ten zeerste! Klasse!

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

SUPER, hele snelle verzending en heel mooi ingepakt

Mijn ervaring is alleen maar goed. De communicatie loopt goed, bericht wanneer het is verzonden en wanneer het pakketje aankomt. Ik heb een buddha to Buddha armband gekocht, deze was heel erg mooi ingepakt en de armband is super mooi, ik ben er heel erg blij mee. Dus ik kan alleen zeggen dat ik super tevreden ben. Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen toe. Gr Isabel.

Nu vinger aan de pols

Levering top website ook want ik wilde een geel bandje op mijn Garmin Felix 8.

Snelle service en afhandeling

Horloge besteld en binnen een dag verzonden. Superblij mee en tip sevice

• Afspraken nakomen

Outstanding service! Beautifully wrapped too!

Bought a wonderful watch as a Christmas present for my wife. Had it in 2 days and the gift wrapping is stunning!

Betrouwbaar en snel

Prachtig ingepakt, dus erg leuk om te geven als cadeau!

Snel en goed

Al vaker iets besteld en lijkt wel of het steeds sneller geleverd wordt! Zeker rond de feestdagen een aanrader!

• Afspraken nakomen

Goede prijs en super snel geleverd

Bij BoumanOnline had ik de nieuwe garmin tactix 8 solar besteld. Naast dat dot exclusieve horloge niet overal te verkrijgen is was die ook erg scherp geprijsd. Via de site bestellen ging makkelijk en de garmin werd de volgende dag geleverd. Ik zag op BoumanOnline dat er een zeer uitgebreid aanbod is van exclusievere horloges. Kortom: BoumanOnline kan ik aanraden!

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Groot aanbod! Geweldige service.

Super attent bedrijf. Uiterst correct in afhandeling orders en e-mail. Ook telefonisch wordt je vakkundig, beleefd te woord gestaan. Zeer zeker voor herhaling vatbaar in de nabije toekomst,

• Afspraken nakomen

Snel en goed geregeld. Bestelling kwam binnen als cadeautje.

Gewoon goed.

Snelle correcte levering.

Ber bestellen van mijn garmin fenix 8 pro was zeer eenvoudig. De afhandeling door Bouwmaninline was super snel en correct. Verder en super horloge waarmee de actieve sporter echt alle kanten op kan een ja zelfs ook de goede door de navigatie. In 1 woord: top.

Aanrader

De bestelling werd snel en netjes ingepakt geleverd. Ik ben erg blij met de armband!

• Afspraken nakomen

Mooie selectie artikelen. Goede service en communicatie

Armband besteld die iets vertraging had maar door tussenkomst van Bouman toch nog precies op tijd werd geleverd.

Top website, snel verzending

Ik heb het artikel snel gevonden in de webshop de bestelling werd snel verzonden en ik werd keurig op de hoogte gehouden Heel blij met mijn nieuwe ring!

• Afspraken nakomen

Goede prijs en snel verzonden!

Leuke Buddah to Buddah hangers gekocht. De prijs was beter dan elders en de hangers werden snel verzonden en ook nog eens leuk ingepakt. Waar vind je dat laatste nu nog? Niks op aan te merken!

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Snelle levering, heldere communicatie

Snelle levering, heldere communicatie

• Afspraken nakomen

Ik koop voortaan alleen nog maar bij BoumanOnline

Het wordt als een mooi cadeau verpakt.

Top service!

Zelf in het weekend geholpen met het coördineren van mijn aankoop en mijn vragen beantwoorden!

• Afspraken nakomen

Directe transparante levering en service

Met een speciale vraag word er echt naar je geluisterd word er direct gehandeld en word je gehoord in je wensen en je product heeft een snelle levering Echt top

• Afspraken nakomen

Mooie kado verpakking en snelle levering

Snel geleverd en heel mooi ingepakt. Wat wil je nog meer dan zo’n goede service!

Markt 43

4101BW Culemborg

Over BoumanOnline

Via BoumanOnline.nl maakt u kennis met de derde generatie generatie juweliers van Bouman. Traditionele kwaliteit en professionele service bij een échte juwelierszaak, maar dan op internet. Met passie, liefde en vakmanschap laten wij u graag de nieuwste sieraden en horloges zien.