uitstekend!
Prachtig horloge via BoumanOnline. Naderhand ook vriendelijke en uitstekende service. Het horloge was als cadeau ingepakt en een feestje om uit te pakken. Echt een aanrader!!
Hoi, dit was mijn eerste online aankoop en het smaakt naar meer. Ik ben enorm gecharmeerd van de uitgebreide Bouman collectie en de alleszins redelijke prijzen en de soepele verwerking van mijn online order. Het is dat ik niet naast de deur woon, anders had ik jullie winkel allang persoonlijk bezocht. De duidelijke uitleg en afloop van een bestelling, evenals de goede reputatie van uw winkel voelde vertrouwd en heeft mij overgehaald tot het plaatsen van een bestelling. Ik ben blij met mijn aankoop!
Ik heb best wel een prijzig horloge online besteld, wat toch extra spanning geeft of het wel goed gaat. Geen zorgen, je wordt constant op de hoogte gehouden van de levering. Als je nog vragen hebt is Bouman bereikbaar. Het horloge werd in een prachtige cadeau verpakking geleverd. En mijn vriend is er heel erg blij mee. Bedankt!!!
Goed gecommuniceerd hoe en wanneer wordt geleverd. Het geeft een gevoel van veilig online aankopen wanneer het om grote bedragen gaat. Dan moet het bestelproces duidelijkheid geven als het niet de happy flow volgt. Ik heb het volste vertrouwen in Bouman online!
Nette en duidelijke webshop met leuke aanbiedingen. Het horloge werd snel en verzekerd verzonden. Daarnaast zijn er veel betaal mogelijkheden. Ik ben blij met mijn aankoop.
Goede en snelle service. Ondanks een verbouwing toch netjes en snel geleverd. Ook goed advies mbt vragen verschillende bandjes.
Kocht een Tissot PRX voor kleinzoon die eindexamen heeft gehaald. Kreeg een code opgestuurd die ik aan de bezorger van PostNl moest tonen opdat ik het pakje van Bouwman in ontvangst kon nemen. Hele dag op PostNl gewacht. Pakje is niet geleverd. Ordernummer: D# 10000705959 Bouman gebeld . Medewerker van BouwmanOnline (geen excuses) meteen in de verdediging. Gaf aan dat zodra een bestelling bij PostNl ia afgeleverd het niet de verantwoordelijkheid van Bouwman meer was. Dat stond in de algemene voorwaarden. En die had ik moeten lezen. Wat nu was mijn vraag. Ik zit in een rolstoel. De Bouwman medewerker wist het ook niet. Verbond mij door met zijn baas. Zelfde verhaal. Heb (Baas) er toen op gewezen dat BouwmanOnline vermoedelijk een contract heeft met PostNl dat toestaat om als het tegen zit alles bij een service punt. Dat levert een korting op van 0,08. Baas uit zijn dak. Baas heet Treffers of iets dergelijks. Groet Alard Ages Zuylestein Rijksstraatweg 9a 3956CH Leersum 06 53215188 Aardig is wel dat een vergelijkbare recensie op Trust Pilot heb geplaatst. BouwmanOnline heeft deze laten verwijderen omdat het volgens Bouwman nooit heeft plaatsgevonden. Baas w
Goedemiddag heer, Bedankt voor uw review. Ik ben blij dat u op onze Kiyoh-uitnodiging bent ingegaan want mijn handen jeukten om te reageren. Als er iets fout gaat bij ons. Zullen we altijd zoeken naar een oplossing. Ook als er buiten onze invloedsfeer iets gebeurd dat een ontvanger niet bevalt, dan zoeken we naar een passende oplossing. U woont op nog geen 20 minuten van onze winkel. U zou de eerste niet zijn, waarbij we in zo'n situatie een bestelling persoonlijk aan huis brengen. Ookal woonde u in Zuid-Limburg of Noord-Groningen. Of u nu niet naar een PostNL-punt kunt of wilt gaan, dat is om het even. Maar overleg betekent dat er een gesprek plaatsvindt. U vindt talrijke getuigenissen van de extra stap die wij zetten voor klanten die beleefd, beschaafd en begripvol zijn. Wederzijds respect vinden wij bij Bouman erg belangrijk. Toen ik werd ingeschakeld door een medewerker die totaal overstuur was geraakt door uw kleinerende praatjes en pedante gedrag. Eén van mijn meest kalme, vriendelijke en rustige medewerkers had wanhoop, boosheid en verdriet in zijn ogen. Dan moet je het bont maken hoor. Desondanks stapte ik dat gesprek in om toch een oplossing te zoeken. Mijn goede intenties verdwenen als sneeuw voor de zon toen u tegen mij nog eens begon over mijn "incapabele" medewerker die u daarvoor sprak. U vond zo iemand misplaatst in mijn bedrijf. "Aan u heb ik tenminste wel iets" gaf u ook nog aan. U kunt niet zo tegen- en over mijn mensen praten dan heeft u aan mij echt de verkeerde. PostNL was ook waardeloos. U had zeker zes e-mails over de zending gekregen, veel te veel, belachelijk. U had veel liever gezien dat wij het pakket met een andere vervoerder hadden verstuurd, veel beter, vond u. Maar u wist toch vooraf dat we met PostNL gingen versturen, dat staat op onze website. Als PostNL in uw regio niet het juiste service-niveau heeft, waarom dan willens en wetens toch bij ons bestellen. In 2024 gaf u BoumanOnline al eens 1 sterretje bij uw beoordeling. Ook omdat de bezorging via PostNL u niet kon bekoren. Toen omdat het naar een pakketpunt ging, terwijl u een safespace op het erf heeft voor pakjes. Waarom bestelt u dan bij ons. In de wetenschap dat er een grote kans is dat PostNL niet doet wat u wilt. Twee keer hetzelfde doen en een andere uitkomst verwachten, komt dat bekend voor? U noemt ons kruimeldieven, u stelt dat wij uw pakket uit financiële overweging linea recta naar een PostNL-punt lieten brengen. In die zes e-mails stond toch duidelijk uw huisadres als afleveradres aangegeven? In de Track & Trace 3SDKTG7104473 staat "Bezorging niet gelukt, pakket gaat naar PostNL-punt." U wil het niet zien, u weigert het van ons aan te nemen, u weet zelf alles beter. Webwinkels die via PostNL verzenden krijgen steevast de volle laag omdat de bezorging voor de miljoenste keer niet liep zoals u dat wilde. Een blik op uw Trustpilot profiel zegt genoeg, geen bedrijf is goed genoeg voor u als er geen Limoncello wordt geschonken. Tot slot, over de inhoud van uw reviews. Die zijn feitelijk onjuist. Wij erkennen Trustpilot niet als representatief platform. Daarom reageren we daar niet. U had overigens reviews geplaatst bij BoumanOnline.nl en bij BoumanOnline.com, die op .com is logischerwijs verwijderd. Ik vind het vervelend dat u ontevreden bent. Maar als u keer-op-keer weer problemen heeft met PostNL, waarom dan toch bestellen als u vooraf weet dat levering met PostNL komt? Er zijn grenzen in hoe u met mensen en bedrijven om kunt gaan. In 2024 mailde ik u dit. "We verzoeken u om in het vervolg bij een andere webwinkel te bestellen. Uw verwachtingspatroon is in tijden waarin iedereen het hartstikke druk heeft (wij bij Bouman en ook de koeriers bij PostNL) simpelweg niet reëel. Wij doen onze best, meer dan dat kunnen we niet doen." Voor zover dit epistel nog niet duidelijk was, u kunt erop vertrouwen dat wij geen bestellingen meer van u aannemen. Nooit meer. Ik wens u het beste en hoop oprecht dat u de kracht vindt om uit een ander vaatje te tappen. Want zoveel teleurstelling en boosheid, dat kan niet goed zijn voor een mens. Met hartelijke groet, Robbert Treffers Bouman Juwelen Culemborg PS: Zodra de zending retour komt van het PostNL-punt, storten we uiteraard uw betaling terug.
Horloge besteld. Voldoet helemaal aan de verwachtingen en is snel geleverd. De cadeauverpakking is echt een aanrader want het zag er fantastisch uit.
Ik bestelde een horloge voor in mijn collectie. Het eerste contact verliep wat moeizaam, dit wegens verbouwing van de winkel en heel drukke periode. Toch werd op een korte termijn geleverd, contact met mij opgenomen (zelfs op een zondag). Zeer goede ervaring met aankoop
Mooi Tissot horloge besteld! Ik had een vraag over de levering, binnen 2min aan de lijn en direct antwoord en zelf mailtje achteraf om me op de hoogte te houden van de status van levering. Zeer prettig!
Vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste, ben ik erg goed op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling van mijn bestelling. Er werd precies verteld welke stappen mijn order moest doorlopen en wanneer ik mijn horloge kon verwachten. Ik raad BoumanOnline zeker aan!
Hele snelle en nette verzending. Sieraard ook echt mooi. Prima bedrijf om je aankoop te doen.
Ik durf te zeggen dat in van mijn beste online koopervaring was. Van het moment van bestelling tot levering was dit denk ik minder dan 24uur. Het horloge kwam zeer zorgvuldig ingepakt aan en is gewoonweg magnifiek, een automatische collectors item Hamillton zit nu in mijn collectie. De hardcase waarin deze aankomt is zeker de moeite waard. De prijs is langs de hoge kant maar vergeleken met andere merken collaboratie collecties is de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.
Fijne winkel en erg mooie sieraden. Aankoop verliep erg snel en afhandeling erg soepel en vriendelijk. Reageren ook erg snel
Had een horloge besteld en betaald. Deze bleek uiteindelijk niet meer op voorraad te zijn. Dit hebben zij netjes gemeld. Ok gaven zij een optie voor een alternatief. Ik had nog een ander mooi horloge gezien en vroeg of die dan geleverd kon worden, deze was alleen duurder. Bouman online deed geen moment moeilijk en zei dan sturen wij die op voor dezelfde prijs. Binnen 3 dagen had ik het klokje en ben er nu superblij mee! Ik heb het andere online horloge winkels wel anders meegemaakt. Kortom Bouman ga zo door, want als ik tevreden ben doe je het wel heel goed! ;-)
Prima van bestelling tot bezorging
Ik heb in de verbouwings uitverkoop een Tissot Seastar besteld , voor een scherpe prijs Horloge bleek niet voorradig. Werd hierover keurig geïnformeerd door de eigenaar. Evengoed is het horloge in een week geleverd. Dik tevreden over de afhandeling en de manier van communiceren.
Goede kwaliteit, snelle levering en respons op email
Prijstechnisch waren ze het voordeligst, met leveren het snelst. Ik kende Bouwman voor deze bestelling, nog niet, maar ik kom zeker weer terug.
Dit was de eerste keer dat ik de website van Bouman bezocht. Ik was op zoek naar een Mido horloge. Het zoeken was gemakkelijk, het plaatsen van de order en het betaalproces zo mogelijk nog makkelijker. De informatie over de producten was excellent. Kortom als je op zoek bent naar een horloge of een sieraad is dit het juiste adres.
Ik ben via mijn zoon bij de online website van Bouwman terecht gekomen, omdat hij al een uitstekende ervaring met Bouwman had. Vanaf nu moet ik zelf deze positieve ervaring met Bouwman ook delen. De aankoop via de overzichtelijke en netjes opgebouwde site ging vlekkeloos. Ook de verdere afwikkeling met verzekerde verzending en ontvangst was goed afgedekt en snelle ontvangst.
Het horloge werd snel en correct geleverd en uitstekend verpakt!
Alles super verzorgt.
Ik ben een zeer tevreden klant dankzij het gemakkelijke aankoopproces op de website, de verwerkingstijd en vooral de zeer persoonlijke communicatie die dan nog eens heel duidelijk was en snel. De levering verliep supervlot en voelde ook heel veilig aan. De aanpassing van de armband van het horloge werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. En het horloge zelf; dat is prachtig!! Al vele positieve reacties gekregen!
43 Markt
Culemborg 4101BW