Filtre

overzichtelijke bestelsite met een snelle levering; TOP

uitstekend!

Zeer goede ervaring

Prachtig horloge via BoumanOnline. Naderhand ook vriendelijke en uitstekende service. Het horloge was als cadeau ingepakt en een feestje om uit te pakken. Echt een aanrader!!

• Afspraken nakomen

Hoi, dit was mijn eerste online aankoop en het smaakt naar meer. Ik ben enorm gecharmeerd van de uitgebreide Bouman collectie en de alleszins redelijke prijzen en de soepele verwerking van mijn online order. Het is dat ik niet naast de deur woon, anders had ik jullie winkel allang persoonlijk bezocht. De duidelijke uitleg en afloop van een bestelling, evenals de goede reputatie van uw winkel voelde vertrouwd en heeft mij overgehaald tot het plaatsen van een bestelling. Ik ben blij met mijn aankoop!

fantastisch

Ik heb best wel een prijzig horloge online besteld, wat toch extra spanning geeft of het wel goed gaat. Geen zorgen, je wordt constant op de hoogte gehouden van de levering. Als je nog vragen hebt is Bouman bereikbaar. Het horloge werd in een prachtige cadeau verpakking geleverd. En mijn vriend is er heel erg blij mee. Bedankt!!!

Betrouwbaar

Goed gecommuniceerd hoe en wanneer wordt geleverd. Het geeft een gevoel van veilig online aankopen wanneer het om grote bedragen gaat. Dan moet het bestelproces duidelijkheid geven als het niet de happy flow volgt. Ik heb het volste vertrouwen in Bouman online!

Gewoon goed

Nette en duidelijke webshop met leuke aanbiedingen. Het horloge werd snel en verzekerd verzonden. Daarnaast zijn er veel betaal mogelijkheden. Ik ben blij met mijn aankoop.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Alle twee top..!

Goede en snelle service. Ondanks een verbouwing toch netjes en snel geleverd. Ook goed advies mbt vragen verschillende bandjes.

• Afspraken nakomen

Heb mijn bestelling nooit ontvangen

Kocht een Tissot PRX voor kleinzoon die eindexamen heeft gehaald. Kreeg een code opgestuurd die ik aan de bezorger van PostNl moest tonen opdat ik het pakje van Bouwman in ontvangst kon nemen. Hele dag op PostNl gewacht. Pakje is niet geleverd. Ordernummer: D# 10000705959 Bouman gebeld . Medewerker van BouwmanOnline (geen excuses) meteen in de verdediging. Gaf aan dat zodra een bestelling bij PostNl ia afgeleverd het niet de verantwoordelijkheid van Bouwman meer was. Dat stond in de algemene voorwaarden. En die had ik moeten lezen. Wat nu was mijn vraag. Ik zit in een rolstoel. De Bouwman medewerker wist het ook niet. Verbond mij door met zijn baas. Zelfde verhaal. Heb (Baas) er toen op gewezen dat BouwmanOnline vermoedelijk een contract heeft met PostNl dat toestaat om als het tegen zit alles bij een service punt. Dat levert een korting op van 0,08. Baas uit zijn dak. Baas heet Treffers of iets dergelijks. Groet Alard Ages Zuylestein Rijksstraatweg 9a 3956CH Leersum 06 53215188 Aardig is wel dat een vergelijkbare recensie op Trust Pilot heb geplaatst. BouwmanOnline heeft deze laten verwijderen omdat het volgens Bouwman nooit heeft plaatsgevonden. Baas w

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Prima service en snelle levering

Horloge besteld. Voldoet helemaal aan de verwachtingen en is snel geleverd. De cadeauverpakking is echt een aanrader want het zag er fantastisch uit.

Goede klantenservice

Ik bestelde een horloge voor in mijn collectie. Het eerste contact verliep wat moeizaam, dit wegens verbouwing van de winkel en heel drukke periode. Toch werd op een korte termijn geleverd, contact met mij opgenomen (zelfs op een zondag). Zeer goede ervaring met aankoop

• Afspraken nakomen

Makkelijk online bestellen. Prettig klantcontact bij vraagstukken

Mooi Tissot horloge besteld! Ik had een vraag over de levering, binnen 2min aan de lijn en direct antwoord en zelf mailtje achteraf om me op de hoogte te houden van de status van levering. Zeer prettig!

Uitstekende service

Vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste, ben ik erg goed op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling van mijn bestelling. Er werd precies verteld welke stappen mijn order moest doorlopen en wanneer ik mijn horloge kon verwachten. Ik raad BoumanOnline zeker aan!

Uitstekend!!

Hele snelle en nette verzending. Sieraard ook echt mooi. Prima bedrijf om je aankoop te doen.

In een woord, perfect!

Ik durf te zeggen dat in van mijn beste online koopervaring was. Van het moment van bestelling tot levering was dit denk ik minder dan 24uur. Het horloge kwam zeer zorgvuldig ingepakt aan en is gewoonweg magnifiek, een automatische collectors item Hamillton zit nu in mijn collectie. De hardcase waarin deze aankomt is zeker de moeite waard. De prijs is langs de hoge kant maar vergeleken met andere merken collaboratie collecties is de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.

Hartstikke goed

Fijne winkel en erg mooie sieraden. Aankoop verliep erg snel en afhandeling erg soepel en vriendelijk. Reageren ook erg snel

Super goede service!

Had een horloge besteld en betaald. Deze bleek uiteindelijk niet meer op voorraad te zijn. Dit hebben zij netjes gemeld. Ok gaven zij een optie voor een alternatief. Ik had nog een ander mooi horloge gezien en vroeg of die dan geleverd kon worden, deze was alleen duurder. Bouman online deed geen moment moeilijk en zei dan sturen wij die op voor dezelfde prijs. Binnen 3 dagen had ik het klokje en ben er nu superblij mee! Ik heb het andere online horloge winkels wel anders meegemaakt. Kortom Bouman ga zo door, want als ik tevreden ben doe je het wel heel goed! ;-)

Ervaring uitstekend met Bouman

Prima van bestelling tot bezorging

gewoon een goede webwinkel

Ik heb in de verbouwings uitverkoop een Tissot Seastar besteld , voor een scherpe prijs Horloge bleek niet voorradig. Werd hierover keurig geïnformeerd door de eigenaar. Evengoed is het horloge in een week geleverd. Dik tevreden over de afhandeling en de manier van communiceren.

• Afspraken nakomen

Goede kwaliteit, snelle levering en respons op email

Uitstekende service + levering

Prijstechnisch waren ze het voordeligst, met leveren het snelst. Ik kende Bouwman voor deze bestelling, nog niet, maar ik kom zeker weer terug.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Heldere website, gemakkelijk orderproces en perfecte levering!

Dit was de eerste keer dat ik de website van Bouman bezocht. Ik was op zoek naar een Mido horloge. Het zoeken was gemakkelijk, het plaatsen van de order en het betaalproces zo mogelijk nog makkelijker. De informatie over de producten was excellent. Kortom als je op zoek bent naar een horloge of een sieraad is dit het juiste adres.

• Afspraken nakomen

Moeiteloze aankoop en een prima afwikkeling

Ik ben via mijn zoon bij de online website van Bouwman terecht gekomen, omdat hij al een uitstekende ervaring met Bouwman had. Vanaf nu moet ik zelf deze positieve ervaring met Bouwman ook delen. De aankoop via de overzichtelijke en netjes opgebouwde site ging vlekkeloos. Ook de verdere afwikkeling met verzekerde verzending en ontvangst was goed afgedekt en snelle ontvangst.

Geweldige koopervaring

Het horloge werd snel en correct geleverd en uitstekend verpakt!

• Afspraken nakomen

Super service, communicatie en levering

Alles super verzorgt.

Topervaring

Ik ben een zeer tevreden klant dankzij het gemakkelijke aankoopproces op de website, de verwerkingstijd en vooral de zeer persoonlijke communicatie die dan nog eens heel duidelijk was en snel. De levering verliep supervlot en voelde ook heel veilig aan. De aanpassing van de armband van het horloge werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. En het horloge zelf; dat is prachtig!! Al vele positieve reacties gekregen!

43 Markt

Culemborg 4101BW