Laden reviews...
565 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderne roser hurtig levering, klar kommunikation og omhyggelig emballage. Sortimentet af ure og smykker er bredt, og priserne er konkurrencedygtige. Servicen opleves som personlig og hjælpsom, med tydelig kommunikation fra ordre til levering. BoumanOnline beskrives generelt som en pålidelig butik med god kundeservice.
Ik kwam uit bij BoumanOnline vanwege de scherpe prijs. Bestelling was snel geleverd, goed ingepakt. Factuur en informatie over de betreffende cashback zaten er netjes bij!
8 August 2026
Tom
Nijverdal
Toen ik aan het zoeken was naar de Garmin fenix 8 pro. Kwam de site van boumanonline het beste naar voren. En was ik er al snel uit dat ik de horloge bij Bouman wilde bestellen. Ook was de service en levertijd echt top. Ik zou ook mijn volgende aankoop doen bij boumanoline en raad het iedereen aan. Super bedankt boumanoline. Op naar de volgende order
6 August 2026
Son en Breugel
Ik heb mijn horloge snel ontvangen. De communicatie was duidelijk. Het pakje was goed verpakt en is verzekerd gestuurd met een code. Alles erg professioneel.
Jose
Emmen
Fijne webwinkel, levert snel en volgens afspraak!
Tom
Utrecht
Al een paar keer een horloge gekocht. Ze verkopen exclusieve modellen. Duidelijke website Zeer snelle levering Fijne service als ervaren keer iets mis is
Elsloo
Snelle levertijd en goed verpakt. Een klein verbeterpuntje zou kunnen zijn om de factuur als emailbijlage in PDF formaat te ontvangen.
Marcel
Gouda
Een absolute aanrader! Voor mijn Garmin Fenix 8 heb ik gekozen voor Bouwman Online en daar heb ik geen moment spijt van gehad. De prijs was zeer scherp en volledig conform wat op de website werd beloofd. Het bestelproces is eenvoudig, overzichtelijk en snel, met voldoende veilige betaalmogelijkheden. De communicatie is duidelijk en transparant; je wordt tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Alles is precies verlopen zoals je als klant mag verwachten: een scherpe prijs, heldere communicatie, snelle afhandeling en een betrouwbare levering. Ik bestel hier zeker opnieuw en kan Bouwman Online van harte aanbevelen!
Anton
Tolbert
Prima service, snelle reactie via de mail
Edwin
Noordoostpolder
goede en correcte levering. Zoals het hoort.
Hamont-Achel
Voor mijn man’s verjaardag een Garmin Fenix 8 horloge gekocht bij Bouwman Online. Ik zocht een betrouwbare (online) winkel, omdat ik een flink bedrag ging uitgeven. Na telefonisch contact met 2 verschillende medewerkers, kon ik een beslissing maken en was ik goed geadviseerd. Zoals beloofd ook op tijd ontvangen en professioneel verpakt met handtekening. Mijn man was ontzettend blij, maar twijfelde helaas over de kleur. Na telefonisch contact, mochten we het horloge omruilen, ondanks dat de verpakking gescheurd was. Dit had onze kleine meid gedaan uit enthousiasme. Bouwman Online; bedankt voor de fijne service! Met vriendelijke groet, Kevin en Marleen
Marleen
Grave
Prachtig horloge. Alles snel en adequaat afgehandeld.
1 August 2026
Dirkje
Enschede
Garmin horloge besteld! Super snel geleverd en heel servicegericht en netjes geholpen.
1 August 2026
Elma
Veenendaal
Garmin Fenix 8 besteld. Top horloge, cashback actie vind ik wel wat omslagtig
Wilfred
Alkmaar
Ik wist al dat ik een Garmin Fenix 8 wilde kopen en heb deze bij Bouman besteld. Het bestelproces verliep eenvoudig en de communicatie was duidelijk. Het horloge werd vervolgens netjes en snel per post geleverd. Alles is uitstekend verlopen en ik ben dan ook zeer tevreden over mijn ervaring met Bouman.
Herman
Almere
Ik ben blij met dit mooie Garmin horloge Netjes verpakt en op tijd verzonden
A
Koudekerk aan dem rijn
Mooie producten, vriendelijk personeel , goede service en snelle levering.
Ron
Nederweert
Snel, veel keuze, goed geleverd.
Frans
Noordwijkerhout
Garmin Fenix8 solar besteld. Helaas was deze defect maar na telefonisch contact werd de defecte voor reparatie aangevraagd en werd er ondertussen een nieuwe opgestuurd. Deze werkt goed.
Robbertus
Opmeer
Horloge besteld online en later bedacht deze toch in de winkel op te halen. Aanpassing ging soepel, netjes en vlot geholpen.
Bart
UTRECHT
Ruim aanbod, snelle en veilige levering. Geen minpunten ontdekt, en zal in de toekomst zeker weer bij BoumanOnline bestellen.
Bob
Hillegom
Prijstechnisch de beste keus van het moment en super snel besteld. Prima geholpen!
Martijn
Reek
Lang over nagedacht om deze horloge te kopen uiteindelijk toch gedaan en geen spijt van deze leverancier !
I.K
Tilburg
Gouden Blush armband gekocht voor mijn vrouw. Snelle verzending, het product voldoet aan alle verwachtingen en de afhandeling was erg prettig. Heel tevreden!
Rene
Assen
Materialen zijn van goede kwaliteit en dat is helemaal top voor de lage prijs die je ervoor betaald! Ook de service was goed.
Kevin
Krimpen aan den IJssel
Het is een top online winkel maar OOK met een fysieke en echte mensen die antwoorden. Je kan heel gastvrij binnen lopen en ervaren hoe een horloge echt is voordat je koopt Echt TOP. Service van nazorg is ook prima verzorgt. Een absolute aanrader. Heb zelfs al een vriendin overgehaald en meegenomen en een mooie Garmin gekocht. Drie duimpjes UP!
Rene
Mijdrecht