Filtre

Fantastisch goede service

Na heel plezierig en snel contact via de mail, onlangs een mooi nieuw horloge bij BoumanOnline besteld en dezelfde dag was het al binnen. Echt superservice! Een aanrader voor kwaliteit en bijbehorend serviceniveau: de volgende keer zal ik er zeker weer bestellen!

Super service!!!

Ik was op zoek naar een specifiek, moeilijk te verkrijgen, type Garmin smartwatch voor mijn man en zag deze bij BoumanOnline te koop staan. Meteen gebeld met Bouman en deze was inderdaad voorradig. Omdat mijn ouders vlakbij de winkel woonachtig zijn, vroeg ik of het mogelijk was om het horloge online te kopen en of zij het dan konden afhalen. Dit was absoluut geen probleem en binnen een half uurtje kon het al opgehaald worden. Het was mooi ingepakt en een hele leuke verrassing voor mijn man. Fijne, snelle service van de firma Bouman!!!

Helemaal prima

Mijn Horloge netjes binnen 2 dagen na bestelling om mijn pols

• Afspraken nakomen

Super qua communicatie qua klantenservice

En ook nog eens enorm vriendelijk. Kende ze niet. Aangename verrassing!!

Betrouwbare en vlotte service

Een Seiko Pink Panther besteld. Het horloge zag er prachtig uit en werd vlot verzonden.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service rondom een mooi horloge

Na uitvoerig onderzoek ben ik voor mijn Garmin terecht gekomen bij Bouman. De professioneel ogende website straaide kwaliteit, luxe en vertrouwen uit inclusief een concurrerende prijs hetgeen alles bij elkaar er voor zorgde om daar het horloge voor mijn zoon te kopen. Omdat hij bij Defensie aan zijn opleiding is begonnen, is de keuze op deze Instinct 3 Tactical Edition Solar 45mm gevallen, waarbij er bij Bouman uitgebreide informatie werd verschaft die ik als klant nodig heb. Ook de levering incl. de communicatie verliep uiterst vlot. Al met al zeer tevreden.

• Afspraken nakomen

Van begin tot eind netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

• Afspraken nakomen

Top service! De klant is hier echt koning.

Ik heb bij BoumanOnline een Garmin horloge gekocht. Dit horloge was niet op voorraad en moest besteld worden. Hierover kreeg netjes een mail met daarin ook de verwachte leverdatum. Ik heb via de mail aangegeven dat ik het horloge eigenlijk sneller nodig had dan de geplande leverdatum. Hierop kreeg ik een mail retour waarin stond dat ze hun uiterste best ging doen om de levering te versnellen. Dit is ook gelukt en ik had het horloge sneller binnen dan dat de officiële Garmin website zelf kon realiseren! Al met al super goede service en een goed horloge voor een mooie prijs.

• Afspraken nakomen

Fijne online winkel met veel keuze

Makkelijk online shoppen, ruime keuze, overzichtelijke site en mooie prijzen. Bouman bestaat al jaren dus ook betrouwbaar.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Amazing experience: great prices and lovely packaging

Not only was the pricing/discount so good, the delivery was super fast, but to top it all off, the gift wrapping was better than anywhere else I've ever seen. 10/10. Would shop here again

Heel vriendelijk en snelle service

Heel vriendelijk en snelle service.. Aanrader als je een aankoop wil doen.. Tevreden, als ik nog een horloge wil aankopen zal ik weer Boumanonline kiezen :)

Dank voor het vertrouwen

Mooie Garmin horloge besteld, partner enorm verrast.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Laat besteld, de andere dag in huis.

Onlangs kocht ik bij BoumanOnline een prachtig horloge van Certina, een DS Action met een Powermatic 80 uurwerk. Het betrof een aanbieding en na wat vergelijkend onderzoek stelde ik vast dat ik dit horloge nergens voordeliger zou vinden. Dus laat in de middag bestelde ik de Certina. En zoals beloofd op de site van BoumanOnline arriveerde het pakje de dag daarna. Ik vond dat best opmerkelijk want het was de dag voor Kerst!

• Afspraken nakomen

Goede deals, klantvriendelijk en betrouwbaar, erg dankbaar aan Boumanonline..

Geweldige levering en service

Had nog wat vragen over de leveringstermijn en werd vriendelijk te woord gestaan door een persoon en niet door een chatbot. En er werd ook meegedacht voor een oplossing

Bestelling snel en goed

Mijn bestelling was supersnel binnen, ondanks kerstperiode. Mooie verpakking en mooi product!

Snelste levering

Ik heb mijn horloge om zaterdag gekocht en maandag ochtend heb ik het gelijk gekregen. Uitstekend

• Afspraken nakomen

Snel verzonden en een onwijs leuke oorbel

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en ben erg blij met mijn bestelling! Het enige wat ik achteraf gezien miste bij mijn aankoop waren de afmetingen van wat ik heb besteld. Maar dat weet ik nu, dus voor een volgende keer zal ik eerst de afmetingen opvragen.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Snel, makkelijk & netjes afgehandeld

Goede service!

Goed contact, en snelle service! Uitmuntend!

• Afspraken nakomen

onduidelijkheid over levertijd, prijs erg goed

het is niet duidelijk wanneer er geleverd wordt, ook de status van de order geeft hier geen extra inzicht, de prijs is echter erg goed

• Kwaliteit N.v.t.

top

Ik heb een aankoop gedaan en zij hebben mij goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakketje was en wanneer het zou aankomen. Helaas heb ik ook per ongeluk de track-en-tracecode van een andere klant ontvangen. Dat vond ik vervelend, vooral omdat ik daardoor toegang had tot iemands privéadres. Ik heb hier verder niets mee gedaan en meteen een e-mail gestuurd om te melden dat dit niet correct was. Mijn eigen pakketje was mooi ingepakt voor de kerst, super bedankt!

Fantastische service

Schitterend horloge besteld en in perfecte staat ontvangen! Prachtig verpakt in kadoverpakking, was eigenlijk zonde om open te maken. Ook de website is duidelijk en overzichtelijk. Fijn dat er nog zulke juweliers zijn in ons land...

Uitstekende online juwelier

Mooie producten, snelle en zorgvuldige levering.

Fijne service!

Voordat ik online op de website van Bouman bestelde eerst in de winkel in Culemborg langs geweest om te zien en te voelen wat ik wilde kopen. Zeer vriendelijk geholpen en uitleg gekregen over het horloge. Helaas was het product in de winkel niet op voorraad, maar 2 dagen later een telefoontje ontvangen dat het product weer op voorraad was. Daarna direct op boumanonline.nl besteld en 1 dag later thuis bezorgd. Dank voor de service!

43 Markt

Culemborg 4101BW