Filtre

In ben uitermate tevreden over de prijs en de snelheid van het verzenden.

Ik wist precies welk horloge ik graag wilde kopen en door het internet op te gaan kwam ik de online webshop van Bouman juwelier tegen. Eigenlijk hou ik niet van online aankopen doen maar dit kon ik niet weerstaan. Ik ging overstag door de aankoopprijs. Die was aanzienlijk lager dan andere winkels. Dus toch online via de webshop aangeschaft. Dit ging erg gemakkelijk en de leveringstijd werd duidelijk vermeld. 2 dagen later aangetekend pakketje in huis. Ik ben dus meer dan tevreden en kan iedereen de webshop aanraden. Je spaart zelfs punten voor korting op een eventuele volgende aankoop.

• Afspraken nakomen

Horloge snel en mooi verpakt geleverd

Onlangs de Garmin 8 sapphire amoled 51 mm gekocht, een echte aanrader voor alle gadget en datafreaks. Het horloge gekocht via de webshop van Bouwman, ik had het horloge al in een andere winkel gezien en wist wat ik er van kon verwachten. Horloge werd snel en in een mooie cadeauverpakking gestuurd en geleverd. Echt een belevenis om het dan uit te pakken terwijl je weet wat je krijgt. Op de website is het mogelijk om met Klarna in 3 termijnen te betalen, ik had dit wel aangevinkt echter kon ik dit niet uitvoeren op een of andere manier. Uiteindelijk het bedrag maar in één keer betaald. Nu een aantal weken in gebruik en het bevalt prima.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en betrouwbare webwinkel!

Mijn pakketje de volgende dag al in huis. Super mooi ingepakt en het was een prachtig kadootje om uit te mogen pakken! Huiverig voor online webwinkels vooral als het om zulke hoge prijzen gaat. Uitstekende service, hier kom ik terug!

• Prijs N.v.t.

Goede en snelle levering

Recent in een weekend een Garmin smartwatch besteld. Conform afspraak werd de bestelling direct maandag verwerkt en op dinsdag via aangetekende post bezorgd. Het product was netjes ingepakt. Ten opzichte van de online prijs bij Garmin zelf werd het horloge bij Bouman tegen een scherpe prijs aangeboden. Al met al zeer tevreden over de aankoop en levering, zeker een reden om nog eens terug te komen bij Bouman voor een volgende aankoop!

Fijne online aankoop ervaring

De website heeft één mooi aanbieden en is overzichtelijk. Er is goede informatie beschikbaar over de producten. Het bestelproces verloopt soepel en er is prima feedback over de bestel-status. Het horloge is snel en netjes geleverd

• Afspraken nakomen

Ruime keuze in de webshop

Ruime keuze in de webshop. Staat alleen niet echt duidelijk aangegeven of iets op voorraad is of besteld moet worden. Staat alleen uw wordt geinformeerd over de levertijd. verder wel goede communicatie met de klantenservice. Weet alleen niet of ik het besteld zou hebben als ik had geweten hoe lang ik moest wachten

• Afspraken nakomen

Alle bevestigingen van mijn aankoop vlot gekregen .. binnen no time lag het artikel in de brievenbus en veilig ingepakt !

• Communicatie N.v.t.

Top ervaring

Snelle levering. Duidelijke communicatie. Echt een aanrader

Goeie winkel

Fijne winkel om te bestellen

Goede en snelle service

De service is goed en duidelijk. Mail wordt snel beantwoord en alles wordt goed afgehandeld.

Helemaal geweldig!

Een zilveren Buddha to Buddha permanent armbandje gekocht voor mijn nichtje omdat ik zoveel aan haar te danken heb. Zij heeft 112 gebeld toen ik in haar auto een hartstilstand kreeg en door haar kordate optreden ben ik er nog...Eeuwig dankbaar ben ik.

Super levering super bedrijf

Een betrouwbare bedrijf die je netjes te woord staan

Goede webshop, snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Ik heb na lang zoeken eindelijk het perfecte horloge gevonden bij BoumanOnline, en ook nog voor een scherpe prijs. Het horloge kwam snel binnen en was nog mooier in het echt dan op de foto. Bij jullie ga ik vaker bestellen.

Doen wat ze zeggen!

Professioneel en klantvriendelijk

Naar aanleiding van interesse in een bepaald horloge via de mail contact opgenomen met boumanonline. Ik had hier nog een aantal vragen over en deze werden spoedig beantwoord door de heer Treffers. Het contact met de heer Treffers was erg professioneel en objectief. Tevens werd er niet aangedrongen op de aankoop, wat erg prettig was en ik mij hierdoor niet gedwongen voelde. Uiteindelijk over gegaan tot aankoop van het horloge en deze werd snel geleverd. Ik had al eerdere ervaring verspreid over de jaren met deze juwelier en eigenlijk altijd goede ervaringen gehad. Van de aanschaf van horloges en sieraden, tot het regelen van bepaalde accessoires en onderhoud. Ik ben altijd erg tevreden geweest en ga daarom ook al jaren terug naar Bouman in plaats van juweliers bij mijzelf in de omgeving. Ik kan deze winkel zonder blikken of blozen aanraden.

Vertrouwd en eerlijk

Had een horloge gekocht als kado voor mijn vrouw, toen ik belde om te kijken of het eerder bezorgd kon worden was dit geen enkel probleem en was het er na 2 dagen. Hier kan je zonder problemen iets kopen en zonder vervelende verassingen.

• Afspraken nakomen

Prima ervaring met service en levering

Aangekocht een Maurice Lacroix Aikon Automatic Bronze Limited Edition. Een geweldig mooi horloge. Ik vond het best wel een stap om bij een voor mij niet bekende webshop voor een behoorlijk bedrag een bestelling te plaatsen en over te maken. Wel heb ik enig onderzoek gedaan. Met duidelijke e-mails over bestelling en verzending werd ik goed op de hoogte gehouden over de verzending. De zending was goed verpakt en werd op de juiste wijze afgeleverd. Al met al ben ik heel tevreden en draag het horloge al weer enige tijd met veel plezier. Boumanonline ik iedereen aanbevelen.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Snelle service voor een goede prijs

Uiteindelijk heb ik hier een mooie watchwinder kunnen vinden. De prijs was erg scherp. De levering was vlot. Tussendoor werd ik goed op de hoogte gehouden. Dankjewel BoumanOnline!

• Afspraken nakomen N.v.t.

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Zeer professioneel bedrijf! Zeer correct in afhandelen ook van garantie en reparatie! Zeer veel mogelijkheden en prachtige collectie!

Topservice

Netjes gebeld om af te stemmen of alles goed was begrepen bij Bouman. Alles conform afspraak gelopen. Mooie prijskwaliteit vehouding

Super service

Heel fijn contact en levering aan huis. Echt een hele fijne ervaring. 2 horloges gekocht en zelfs de kleur van het inpakpapier aangepast aan de kleur van de wijzerplaat. Dat is past echt klasse.

• Afspraken nakomen

Alles goed geregeld en verzonden !

• Afspraken nakomen

5 stèren - uitstekende service en snelle levering!

Ik heb onlangs een prachtig Hamilton horloge besteld via de webshop van BouwmanOnline en ben zeer tevreden over zowel het product als de service. Wat me vooral opviel, was de persoonlijke benadering: ik werd keurig gebeld door een medewerker om mijn bestelling te bevestigen en aanvullende informatie te geven. Dat gaf meteen vertrouwen en liet zien dat ze écht oog hebben voor de klant. De levering was snel, het horloge was netjes verpakt en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kortom: uitstekende ervaring – een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en persoonlijke service!

Goede service en assortiment

Service en assortiment zijn uitstekend

Wederom tevreden

Komen hier regelmatig en met plezier, ook al is het voor ons niet om de hoek. Pluspunten: informeel, persoonlijke aandacht, klantvriendelijk, mooie horlogemerken. Af en toe ook leuke aanbiedingen.

43 Markt

Culemborg 4101BW