Pluspunten
ondanks dat ik geen klant en en het bedrijf niet kende meer dan lof voor de eigenaar!!! zeker goede service en heel goede communicatie perfect geholpen Top Robbert!!!!!!! dank je voor de service!!!!!!!
VerbeterpuntenMeer acties
Pluspunten
Correct en duidelijkheid
Pluspunten
De prijs ligt wel iets hoger dan de prijzen die sommige andere websites (Duits en UK) aanbieden, maar daar krijg je wel service voor die je nog maar zelden ziet! Super aanbod, top communicatie en ontzettend aardige en positieve lui!!! Zou iedereen aanraden die buitenlandse horloge sites links te laten liggen en voor de zekerheid en betrouwbaarheid van Bouman te kiezen... Ik heb er geen spijt van!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Echt top voor dit bedrijf,door met vragen je verder te helpen.
Pluspunten
ga zo door
VerbeterpuntenPrima bedrijf geode service snelle levering
Pluspunten
Mooie site makkelijk zoeken veel producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Great customer service.
Pluspunten
Snelle levering /goede service/en zeer vriendelijk personeel
Pluspunten
Dik tevreden
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer goede juwelier
Pluspunten
Meerdere malen besteld. Altijd snel en goed verpakt geleverd. Heldere communicatie en alles volgens verwachting.
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis.
Ga door zo als jullie nu doen ben tevreden
Pluspunten
Snelle en nette levering zoals aangegeven.
Pluspunten
mooi aanbod
Verbeterpuntenduidelijker aangeven hoe je iets kan retourneren, wat de garanties zijn
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets te verbeteren
Pluspunten
Alle jaren ondanks de grote van het bedrijf worden er geen concessies gedaan aan het persoonlijke contact, de service en de kwaliteit! En dit gaat niet met ups and downs maar is continu gelijk gebleven. Afhankelijk van mijn budget, val ik toch wel in de categorie vaste klant denk ik;) beveel de site incl diamond point spaarsysteem bij mijn vrienden en kennissen aan.
VerbeterpuntenBeetje flauw, jullie doen al zoveel aan acties en kortingen. Maar ja als je van mooie kostbare spullen houd... is iedere cent meegenomen.
43 Markt
Culemborg 4101BW