Laden reviews...
579 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La consegna è veloce, la comunicazione chiara e l'imballaggio è curato. L'assortimento di orologi e gioielli è ampio e i prezzi sono competitivi. Il servizio è percepito come personale e disponibile, con comunicazioni chiare dall'ordine alla consegna. In generale, le recensioni descrivono un negozio affidabile e orientato al cliente.
Garmin Fenix 8 besteld. Top horloge, cashback actie vind ik wel wat omslagtig
Wilfred
Alkmaar
Ik wist al dat ik een Garmin Fenix 8 wilde kopen en heb deze bij Bouman besteld. Het bestelproces verliep eenvoudig en de communicatie was duidelijk. Het horloge werd vervolgens netjes en snel per post geleverd. Alles is uitstekend verlopen en ik ben dan ook zeer tevreden over mijn ervaring met Bouman.
Herman
Almere
Ik ben blij met dit mooie Garmin horloge Netjes verpakt en op tijd verzonden
A
Koudekerk aan dem rijn
Mooie producten, vriendelijk personeel , goede service en snelle levering.
Ron
Nederweert
Snel, veel keuze, goed geleverd.
Frans
Noordwijkerhout
Garmin Fenix8 solar besteld. Helaas was deze defect maar na telefonisch contact werd de defecte voor reparatie aangevraagd en werd er ondertussen een nieuwe opgestuurd. Deze werkt goed.
Robbertus
Opmeer
Horloge besteld online en later bedacht deze toch in de winkel op te halen. Aanpassing ging soepel, netjes en vlot geholpen.
Bart
UTRECHT
Ruim aanbod, snelle en veilige levering. Geen minpunten ontdekt, en zal in de toekomst zeker weer bij BoumanOnline bestellen.
Bob
Hillegom
Prijstechnisch de beste keus van het moment en super snel besteld. Prima geholpen!
Martijn
Reek
Lang over nagedacht om deze horloge te kopen uiteindelijk toch gedaan en geen spijt van deze leverancier !
I.K
Tilburg
Gouden Blush armband gekocht voor mijn vrouw. Snelle verzending, het product voldoet aan alle verwachtingen en de afhandeling was erg prettig. Heel tevreden!
Rene
Assen
Materialen zijn van goede kwaliteit en dat is helemaal top voor de lage prijs die je ervoor betaald! Ook de service was goed.
Kevin
Krimpen aan den IJssel
Het is een top online winkel maar OOK met een fysieke en echte mensen die antwoorden. Je kan heel gastvrij binnen lopen en ervaren hoe een horloge echt is voordat je koopt Echt TOP. Service van nazorg is ook prima verzorgt. Een absolute aanrader. Heb zelfs al een vriendin overgehaald en meegenomen en een mooie Garmin gekocht. Drie duimpjes UP!
Rene
Mijdrecht
De website en het online bestellen is duidelijk! De bezorging ging sneller dan aangegeven op de site en ging perfect met, in mijn geval, en zeer nette bezorger!
Bobbie
Rotterdam
Ik had telefonisch contact gehad, omdat ik heel nieuwsgierig was wanneer ik mijn nieuwe horloge mocht ontvangen. Tijdens het gesprek werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik mijn gewenste antwoord.
Marton
Dronten
Het horloge kwam perfect op maat aan en snel geleverd!
B.E.
Rotterdam
Mooi aanbod op de website. Snelle levering en duidelijke communicatie die veel persoonlijker voelt dan veel online winkels.
Leendert
Den Dungen
2 mooie horloges besteld welke snel geleverd zijn. Moest aan de deur getekend worden voor ontvangst wat ook een goede service is! Beide horloges waren op verzoek leuk ingepakt!
Joyce
Wateringen
Horloge besteld. De volgende dag binnen in een super mooie verpakking! Erg leuk om kado te geven.
Tamara
Oss
Na eerst een horloge met mooie korting te hebben gekocht, dit keer een bijpassend bandje besteld. Alles keurig netjes volgens afspraak gelopen. Ook tijdens verbouwing was ik welkom om het horloge te komen bekijken.
Marco
Rhoon
Vorige maand heb ik een Garmin Fenix 8 aangeschaft bij Bouman Online. De levering van het horloge vond plaats vóór de op de website vermelde termijn en de verpakking was van hoge kwaliteit. Het pakket werd verzekerd verzonden om eventuele risico's tijdens het transport uit te sluiten.
Leroy
Zeewolde
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Boumanonline. Ik heb hier mijn Garmin Fenix 8 besteld en het hele proces verliep uitstekend. De bestelling was eenvoudig te plaatsen, de communicatie was duidelijk en de levering was snel en netjes verzorgd. De Garmin was goed verpakt en precies zoals omschreven. Ook de prijs was scherp, waardoor de keuze voor Boumanonline snel gemaakt was. Een betrouwbare webshop met goede service. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen en kan Boumanonline zeker aanbevelen.
Mathijs
Lierop
Twee keer een garmin fenix 8 besteld, een voor m'n vriendin en voor mezelf en beiden keren werden de horloges snel geleverd. Een keer per post zonder problemen en een keer het horloge zelf afgehaald met super vriendelijke mensen die gelijk aanboden om het titanium armband op maat te maken.
Roy
Amsterdam
Bestelling werd snel geleverd en ook netjes verpakt. Goede service!
Ingrid
Wekerom
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij BoumanOnline. Ik heb een Garmin Fenix 8 AMOLED Sapphire 51mm besteld en alles is perfect verlopen. Het horloge was zorgvuldig verpakt als een cadeau en kwam in perfecte staat aan. De prijs was ook erg scherp en de levering verliep zoals beloofd. Het horloge werkt uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik zou BoumanOnline zeker aanbevelen en zal hier in de toekomst zonder twijfel opnieuw bestellen. Bedankt voor de uitstekende service!
D.S.
Amstelveen