Voordat ik het wist, was het horloge binnen. Het scheelde echt 20% met de prijzen die ik elders had gevonden, dus ook een erg scherpe prijs!
Erg mooi Seiko horloge bij bouwman online gezien voor een hele leuke korting! Ik had nog nooit iets besteld bij Bouwman Online maar er al vaker van gehoord Doordat er ook gekozen Kon worden om achteraf te betalen, was dat voor mij als klant ook erg prettig om zo een stukje vertrouwen te krijgen bij een partij waar ik nog nooit iets gekocht had. Na bestelling is het horloge gelijk door Bouwman Online verstuurd en was het binnen 2 dagen binnen! Goed en netjes verpakt. Kortom, super snelle en goede service van Bouwman Online en ik raad hun zeker aan om in hun catalogus te kijken wanneer je op zoek bent naar een mooi horloge!
Alles was precies zoals verwacht. Het product, de service en de nazorg
Duidelijke communicatie over de levering. Garmin smartwatch besteld voor een cadeautje. Nog eerder binnen dan verwacht. Je kan het in laten pakken als cadeau. Goede service
Ik heb mijn garmin fenix 8 bij Bouman gekocht omdat ze een scherpe prijs hadden tov andere juweliers, zeer tevreden met mijn aankoop.
snelle, betrouwbare levering, prima geholpen in winkel
Fijne webshop, klein misverstandje wat betreft de verzending maar was netjes opgelost. Product was alsnog snel binnen.
Overzichtelijke webshop, Grote keuze en zeer snel geleverd .
Mijn Garmin smartwatch bevalt mij ontzettend goed. Ik heb deze via de webshop van Bouman besteld, maar de service voelde alsof ik een aankoop in de winkel zelf deed. Vanaf het begin was alles duidelijk: heldere informatie over de betaling, een veilige verzending en goede communicatie. Ik kreeg zelfs een zeer uitgebreide en ontzettend beleefde e-mail waarin werd uitgelegd dat de levering mogelijk één werkdag vertraging zou hebben. Uiteindelijk viel dat alleszins mee. Gedurende het hele proces werd ik goed op de hoogte gehouden en het contact met het personeel was vriendelijk en professioneel. Daarnaast was de prijs ook nog eens zeer scherp. Kortom: een hele fijne ervaring en uitstekende service. Zeker een aanrader!
Ik heb onlangs de Hamilton Khaki Field Chrono Resident Evil Limited Edition gekocht via BoumanOnline en mijn ervaring was werkelijk uitstekend. Het bestelproces was duidelijk, snel en professioneel. De communicatie vanuit BoumanOnline was transparant en vriendelijk, waardoor ik precies wist wanneer mijn horloge zou arriveren. Het horloge zelf werd zeer zorgvuldig verpakt en in perfecte staat geleverd. Je merkt direct dat BoumanOnline veel aandacht besteedt aan kwaliteit en service. Voor een speciale limited edition zoals deze geeft dat echt vertrouwen. De levering was snel en alles verliep precies zoals beloofd. Ik zou BoumanOnline zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres voor luxe horloges. Topservice, snelle levering en een geweldige aankoopervaring!
Snelle geleverd mooi horloge
Ik heb hier mijn Rado-horloge gekocht voor een fantastische prijs. Nergens anders in Europa heb ik zo’n goede deal kunnen vinden. De levering was razendsnel!! het horloge zat veilig en zorgvuldig verpakt. Bouman is echt een aanrader <3
Het duurde een weekje voordat ik het product had. Kwam goed verpakt. Het enige wat beter kon was de communicatie over daadwerkelijke verzenddatum en verwachte aankomstdatum.
Garmin smartwatch online bij Bouman Juwelen gekocht en het was een uitstekende ervaring: de voordeligste prijs, een razendsnelle levering en het horloge was werkelijk prachtig en zorgvuldig ingepakt!"
Het product is goed en mooi Helaas hadden ze niet de belovde bezorgdatum gehaald kreeg via post nl te horen dat hij later kwam 3 dagen later
Perfect afgehandeld en persoonlijk bezorgd. Geweldig cadeau gekocht
Pakket was optijd afgeleverd, met ruim op tijd een track and trace nummer, product was netjes ingepakt, niets aan te merken. Al in al naar mij mening een vertrouwelijke webshop.
Ik koop vaak bij Boumans. Perfect bedrijf met goede kwaliteit en snelle service .
Ik bestel regelmatig en altijd snel verzonden, de zelfde dag verstuurd. En goed en netjes verpakt. Beveel het zeker aan.
Goede service, en ook prachtig ingepakt.
Bestellen ging gemakkelijk en het pakket werd snel en netjes verzonden.
Alles duidelijk omschreven zoals ik het binnen heb gekregen. Erg snel op gestuurd en binnen gekregen. Zou er zo weer nog een keer bestellen.
Is een hele goede winkel voor horloges en sieraden, wordt altijd goed geholpen
Heel fijn contact gehad. Snelle service, heel goed!
Everything is 10/10! From customer service to delivery to product!
43 Markt
Culemborg 4101BW
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire