Alles netjes op tijd bezorgd, fijne website

Prettige website. Makkelijk te bestellen. En alles netjes op tijd verzonden.

• Afspraken nakomen

Prima en vlotte service! Prachtig horloge...

Gewoon top!

Geweldig met issues.SLA081 seiko

Prima service goed geholpen met het bestel proces De verzending werd thuisbezorgd fantastisch.. Bezorger super aardig . Helaas ik heb Bouman online geschreven dat het bandje niet goed is, En ik heb nu blauwe plekken op mijn hand. Al bij al mooi horloge zeer tevreden, horloge bandje puur slecht... Dit was het horloge waar ik jaren voor gespaard heb Het horloge lig in de seiko doos verpakt met 2 jaar garantie ongedragen. Het horloge is een Seiko SLA081J1 600 limited wereldwijd

• Afspraken nakomen

Fast, reliable and easy to buy.

Very easy to find the watch, good paying options and fast delivery.

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Goede service en mooi horloge

Aankoop van een horloge verricht. Heldere communicatie over de levering, waarbij afspraken worden nagekomen. Het horloge in perfecte staat ontvangen.

• Afspraken nakomen

Besteld en geleverd en snel antwoord gekregen op mijn vraag

Ik bestelde bij Bouman Online een Garmin horloge. Dit nadat de juwelier in de eigen stad erg onbehulpzaam en defensief reageerde toen ik het horloge wilde bekijken. Ik kocht het daarom online, de prijs was gunstiger, maar het was vooral het gevoel dat de juwelier mij gaf ( ik viel hen lastig) dat mij toch voor online aankoop deed gaan. Ik heb een warm hart voor de juweliersbranche dus koos niet voor Bol or Bever. De afhandeling van mijn vraag was snel en accuraat. Mijn werk is in de internationale juwelenbranche, dus ik kijk misschien nog wel iets kritischer dan anderen ;-) Maar ik vertrouw deze winkel en hoe zij werken volkomen.

Geweldige service!

Ik ben heel blij met mijn aankoop en bedankt voor de fijne en snelle service! ☺️ Zeer aanbevolen, hier koop ik zeker nogmaals!

Zéér snelle levering

Zeer snelle levering en product zoals omschreven

Blij met mijn aankoop!

Ik heb een horloge bij Bouman gekocht en deze cadeau gedaan aan mijn partner. Het aanbod om te kiezen was echt ruim. Het horloge ontving ik netjes en op tijd in een mooie geschenkverpakking. Superleuk om te geven en mijn partner was er erg blij mee!

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Serieuze zaak met serieus aanbod en professionele service

Onlangs heb ik een limited edition horloge op dej Bouman webshop besteld. De afhandeling is keurig verlopen, het horlogen was netjes verpakt en de garantiekaart correct ingevuld. Een leuke extra was dat ik zelf het serienummer van het horloge uit kon kiezen uit een bepaalde reeks. Al met al ben ik heel tevreden over mijn aankoop.

• Prijs N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Soepele bestelling en snelle betrouwbare levering

Lang getwijfeld om een Garmin Fenix aan te schaffen en eenmaal overstag deze online besteld bij Bouwman. Reden hiervoor is de laagste online prijs op dat moment en toch een gerenomeerde juwelier achter de koop, mocht er iets mis zijn of gaan met het horloge. Verder was het bestellen heel gemakkelijk en twee dagen later had ik het horloge in huis. Zeer tevreden dus.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Snel verzonden en in goede staat ontvangen

Snel verzonden en in goede staat ontvangen.

• Afspraken nakomen

Fantastische winkel met een uitgebreid assortiment

Hele fijne online en fysieke winkel met een breed assortiment van horloges. Goede omschrijvingen heldere foto’s en voor vragen is er altijd snel contact met een professionele medewerker hetzij per; e-mail, Chat of per telefoon. Verder altijd een snelle en goed verpakte verzending. Op naar het volgende horloge ga zo voort Groet Manuel

Heel goed,

Besteden aandacht aan mijn mail met een extra verzoek en controleerden nog extra of alles correct was

• Afspraken nakomen

moest wel iets langer wachten tot ik hem kreeg, maar dat lag aan het bedrijf in zwitserland. Al met al prima

Beste prijs die ik online kon vinden en snelle service

Beste prijs die ik online kon vinden en snelle service

betrouwbaar en snelle levering

mijn dure horloge via hier besteld. Die kwam een dag later al binnen. En was ook nog eens mooi en zeer goed verpakt.

Uitstekende juwelier

Al een tijdje op zoek naar een mooi en kwalitatief goed horloge. Na veel uitzoekwerk en het raadplegen van een kleinzoon in Zwitserland. Kwam ik uit op het merk Tissot. Niet in mijn eigen woonplaats te koop maar bij de juwelier Bouwman. Wat ben ik tevreden en blij met dit mooie uurwerk van Tissot. De service van Bouwman is als zeer goed ervaren en vlot. Kortom ik kan hen aanbevelen!

• Afspraken nakomen

Uitstekend . Ik mis alleen het Certificaat van het horloge en een uitgebreide handleiding.

• Afspraken nakomen

Goede prijs en fijne service

Al meerdere keren iets besteld en altijd een goede prijs en fijn telefonisch contact voor vragen.

Uitstekend, voordelig en klantvriendelijk

Heb mijn Garmin Marq Golfer bested bij Bouwman en ging vlekkeloos. Goede comms en uitstekende prijs.

Alles was goed verzorgd

Geen verdere aanvullingen

• Prijs N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Gekregen wat er beloofd werd

Fijn contact met personeel.

• Afspraken nakomen

Zeer persoonlijk. En hele snelle en prettige service.

Wij wilde het sieraad heel snel hebben om cadeau te doen. Heel mooi sieraad gevonden en online besteld. Daarna werd direct persoonlijk contact gezocht en speciaal voor ons een afspraak gemaakt om dat te realiseren. Super tevreden. Dank!

• Afspraken nakomen

Ik heb een uitstekend ervaring met Bouman online

De BoumanOnline is een zeer goed juwelier een uitstekend online om te bestelen . Ik heb namelijk 2 Seiko horloges van limited edition besteld via online het Is zeer goed prijs en beste kwaliteit . Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop bij Bouma online

Markt 43

4101BW Culemborg

Over BoumanOnline

Via BoumanOnline.nl maakt u kennis met de derde generatie generatie juweliers van Bouman. Traditionele kwaliteit en professionele service bij een échte juwelierszaak, maar dan op internet. Met passie, liefde en vakmanschap laten wij u graag de nieuwste sieraden en horloges zien.