Snelle online levering!

Ik heb online een horloge gekocht bij Bouman. De prijs van het horloge was een stuk lager dan bij andere verkopers. Binnen een dag na bestelling werd het horloge keurig thuisbezorgd, in een stevige, schokbestendige verpakking. Erg tevreden over deze snelle service.

Snelle bezorging

De service is goed, alles snel afgehandeld en gekregen wat ik had besteld.

Betrouwbare service

Levering van mijn Garmin Horloge mooi optijd bezorgd.

• Communicatie N.v.t.

Helemaal top snel geleverd

Ik zal zeker nog een keer bestellen alles snel geregeld en bezorgd helemaal top.

• Afspraken nakomen

Prima, conform afspraak een snelle levering

Goede webshop, eenvoudig te bestellen, en snel geleverd. Helemaal zoals gewenst

• Afspraken nakomen

super snel en goede service

volgens afspraak snel geleverd, en ook nog eens de goedkoopste aanbieder!

• Afspraken nakomen

Scherpe prijs en snelle levering

Pakket snel geleverd in leuke cadeau verpakking

• Afspraken nakomen

Goede prijs en snelle service.

Uitstekende webshop met de zekerheid van een echte winkel in Culemborg. Snelle levering en een goede prijs.

• Kwaliteit N.v.t.

Goede Service

Horloge was gestolen bij PostNL, bouman heeft het goed opgelost. Zeker een aanrader!

Snel en scherp geprijsd

Mooie webshop voor als je een Garmin horloge zoekt. Ze zijn scherp geprijsd en de levertijd zijn kort. Heb inmiddels ook een Garmin Fenix 8 43 mmvoor mijn vrouw aangeschaft naast mijn eigen Fenix 8 47 mm. Aanrader

Topaanbod, topservice

Bedankt BoumanOnline voor de snelle service. Antwoorden heel snel op e-mails. Ze zijn zeer behulpzaam bij vragen. Deze mensen verdienen uw vertrouwen!

Prima snelle leverIng

Betrouwbare, snelle levering. Had niet als kado aangevraagd, en daarom zat het pijskaartje er nog aan. Zelf op letten dus :)

Hele fijne winkel

Ik heb onlangs vorige week de garmin fenix 8 gekocht.hij werd ook direct verzonden.andere dag in huis.wederom een top winkel en goede service

• Afspraken nakomen

Prima service en precies volgens afspraak!

Na telefonisch contact is de bestelling netjes verpakt en op tijd afgeleverd. Zeker aan te bevelen! Niks op aan te merken. Zelfs een mooie cadeauverpakking

• Afspraken nakomen

leuke persoonlijke ontvangst, top locatie!

• Afspraken nakomen

Het gekochte horloge bleek elegant, stevig gemaakt en voldeed perfect aan mijn verwachtingen.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop in deze winkel. De service is van het hoogste niveau – snel, duidelijk en erg behulpzaam contact. Het horloge Garmin Fenix 8 werd in recordtijd geleverd, zorgvuldig verpakt en 100% conform de beschrijving. De hele transactie verliep probleemloos en liet een uitstekende indruk achter. Ik raad deze winkel aan iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare winkel, professionele service en snelle levering – echt de moeite waard!”

• Afspraken nakomen

Top producten, Top Service.

Ik heb onlangs een horloge gekocht bij Bouman Online en ben ontzettend tevreden over de service. Wat me vooral opviel, was de persoonlijke benadering — ze kwamen het horloge zelfs persoonlijk afleveren! Dat zie je tegenwoordig bijna nergens meer. Het contact verliep vriendelijk en professioneel, en het horloge was prachtig ingepakt. Echt een winkel die klanttevredenheid nog hoog in het vaandel heeft. Aanrader!

Uiterst prettig

Heel erg goed, niks op aan te merken

zéér slecht!!

het geleverde horloge was naar mijn idee geen origineel product.

• Afspraken nakomen

Excellent service and very knowledgeable

I ordered a new watch as a treat to myself and the staff made it really easy for me to choose my watch and delivered it very quickly. Bouman shows that personal touch goes a long way even in the age of e-commerce.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Snelle levering voor een mooie prijs.

Een horloge besteld en een mail gestuurd met een vraag over de levertijd. Hierop werd direct professioneel en vriendelijk gereageerd. Al met al een top winkel.

Vlotte service!

Bestelling supersnel geleverd!

• Afspraken nakomen

Snelle levering, duidelijke communicatie en een top product

Een paar maanden geleden heb ik de Garmin Fenix 8 besteld bij BoumanOnline. Het bestelproces verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levering was snel en netjes verpakt. De service is betrouwbaar en klantvriendelijk. Kortom: zeer tevreden over zowel het product als de service.

• Afspraken nakomen

Ik heb recent een prachtig uurwerk besteld vanuit Nederland naar België. Ik ben ontzettend tevreden over het hele proces. De communicatie met de verkoper was duidelijk en vriendelijk, en mijn vragen werden snel beantwoord. De verzending verliep vlot en het pakketje was goed verpakt, met een stevige bescherming om schade te voorkomen. Tot mijn verbazing was het horloge zelfs sneller geleverd dan verwacht – binnen enkele dagen al aan de deur! Het uurwerk zelf is nog mooier dan op de foto's. Het voelt kwalitatief aan, loopt perfect op tijd, en is echt een eyecatcher. Geen verborgen kosten of onverwachte douanekosten, wat ik erg waardeer. Kortom: ik zou zonder aarzelen opnieuw bestellen en kan deze aanbieder van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres voor horloges of andere accessoires.

Goed en betrouwbaar

Fijne website met een heel mooi aanbod aan horlogemerken voor nette prijzen. Levering snel en direct, fijne aankoop ervaring!

Markt 43

4101BW Culemborg

Over BoumanOnline

Via BoumanOnline.nl maakt u kennis met de derde generatie generatie juweliers van Bouman. Traditionele kwaliteit en professionele service bij een échte juwelierszaak, maar dan op internet. Met passie, liefde en vakmanschap laten wij u graag de nieuwste sieraden en horloges zien.