Horloge besteld, levertijd was ong een week. Ik had na een week nog niks ontvangen daarom gebeld en ze zouden het de volgende dag laten weten, dit is helaas niet gebeurd. Hierna is dit zelfde nog een keer gebeurd. Hierna heb ik gebeld om mijn beklag te doen en mijn order te annuleren. Ik kreeg toen zijn oprechte excuses, er waren verschillende mensen ziek en ze zaten met een tekort aan personeel. Ik heb toen het een ander horloge mogen kopen met een mooie korting. Erg tevreden met de oplossing en ik begrijp het probleem die zij hadden ook wel. Horloge was erg snel geleverd en zag er tiptop uit zoals altijd. Hiervoor ook een aantal horloges bij ze besteld met volle tevredenheid. Ik kan natuurlijk geen 5 sterren geven bij communicatie en afspraken nakomen. Maar ze blijven zeker mijn vaste horloge verkooppunt

Uitstekende service!

Super.

Blij met de service

Mijn zoon had zijn oog laten vallen op een bepaald horloge als afstudeercadeau. Bij Bouman kostte dat bijna 100 euro minder dan elders. We vonden het best een beetje griezelig om zo’n grote aankoop online te doen maar de telefonische contacten verliepen prettig en gaven een professionele indruk. Ook werden we per mail heel goed op de hoogte gehouden met persoonlijke (niet “voorgebakken”) berichtjes. Het horloge arriveerde eerder dan voorspeld en was prachtig ingepakt.

• Afspraken nakomen

Snelle levering en nette prijs

Ruime keus en het bestelde wordt netjes en snel geleverd. Kwaliteit is prima.

Perfecte service!

Snel na mijn bestelling werd contact opgenomen met alle opties die mogelijk zijn voor het bezorgen/afhalen van de bestelling. Heb toen gekozen voor het thuis laten bezorgen door een medewerker van Bouman. Wat een geweldige optie om je bestelling in ontvangst te mogen nemen!

• Afspraken nakomen

Snel bezorgd, heel netjes verpakt

Het product werd bezorgd op de afgesproken datum. Daarbij was het product erg goed verpakt. Bedankt!

Goede service!

Netjes op de hoogte gehouden dat omdat het horloge nog niet uit was ik even moest wachten tot de levering. Communicatie was goed en nooit problemen gehad!

Bestelling/ ontvangst Goed geregeld

• Afspraken nakomen

Eerste horloge zeer tevreden !

Snelle levering ! Netjes ingepakt

Dikke prima!

Superblij met mijn mooie Buddha to Buddha armband . Ook handig dat de optie er is om in 3 keer te betalen . Ga zeker weer bij jullie bestellen! Levering was snel en netjes

Fijne juwelierszaak

Alles kan je goed vinden, alles op tijd bezorgd. Goede kwaliteit

Topsieraden en topservice

BoumanOnline heeft een mooi assortiment van topkwaliteit, van betaalbaar tot exclusief, kortom voor elk wat wils. Goede service en persoonlijke aandacht maken winkelen bij BoumanOnline tot een prettige ervaring.

• Afspraken nakomen

Aankoop voor een horloge gedaan, volgende dag netjes thuis geleverd. Goed en zorgvuldig verstuurd.

Uitstekende service

Een cadeau bestelt voor het 1 jarige huwelijk voor mijn man! Precies op de goede aangegeven datum bezorgd en precies zoals verwacht met een mooie cadeau verpakking! Met een hele blije man als resultaat! Heel erg blij mee

Uitstekende service

Seiko Alpinist Rock Face gelimiteerde editie ontvangen en erg blij mee! Uitstekende service en snelle levering. Veel dank !

• Afspraken nakomen

Snel verzending, goed contact, goed product.

Goedendag, Ik ben zeer goed geholpen, snelle levering en een top service

• Afspraken nakomen

Fantastisch bedrijf, zeer behulpzaam en prachtige horloges

Snelle reactie op de mail. Behulpzaam. Snelle levering

• Afspraken nakomen

Familiair, Kundig, en zeer betrokken!

Ik zocht een Longines Master voor mijn huwelijk, hoewel de levertijden elders in het land tot enkele weken opliepen kreeg Robbert (de eigenaar) het voor elkaar met wat telefoontjes het horloge in huis te halen binnen 1 week. Eenmaal in huis mocht in een afspraak maken en daarbij ben ik zeer warm ontvangen. Van historie tot aan het gebruik van het horloge. De familie nam ruim de tijd. Heel fijn!

• Afspraken nakomen

Altijd goed en snel geleverd

Wordt ook goed op de hoogte gehouden in het bestel en leveringsproces

• Afspraken nakomen

Ik ben super te vreden over Bouwman Online.

Zeer plezierig contact met de eigenaar gehad die mij door een mooi aanbod binnen heeft gehaald voor een mooi horloge. Zeer prettig zaken gedaan met hem en alles was vlot geregeld. Verder een prima communicatie over de bestelling en over het verzenden. Hier over gesproken het horloge kwam snel en mooi stevig verpakt op tijd binnen. Inmiddels mijn tweede horloge ook al gekocht. Ook de betaalmogelijkheden zijn dik voldoende van ideale, creditcard tot achteraf betalen in 3 delen met Klarna.

Uitstekende service!

Een horloge besteld waar eerst nog de levertijd onbekend van was, maar door de goede communicatie en service was deze super snel bij ons thuis !

• Afspraken nakomen

Erg fijn geholpen en snelle ser6!

Een persoonlijke telefoontje (ongevraagd) over de status van mijn order was voor mij een Premium Service! Voor mij een reden om een grote retailer links te laten liggen en te gaan voor Bouman! Hartelijke dank, tot de volgende aankoop!

Dikke 10 !!

Superblij met mijn Buddha to Buddha Batul limited , supersnel geleverde , fijn mail contact altijd vriendelijk en armband is een plaatje zo mooi !!

Snel geleverd, betrouwbaar

Snelle levering, website is zeer overzichtelijk. Al 4 horloges gekocht met goede ervaring. Ga zeker nog van bouman horloges kopen

Perfekte online service

Mijn bestelde horloge werd perfekt verpakt snel en correct geleverd. De horlogeband was keurig op het gewenste lengte gemaakt. Mijn vraag per email werd ommegaand vriendelijk en naar volle tevredenheid beantwoord.

Markt 43

4101BW Culemborg

Over BoumanOnline

Via BoumanOnline.nl maakt u kennis met de derde generatie generatie juweliers van Bouman. Traditionele kwaliteit en professionele service bij een échte juwelierszaak, maar dan op internet. Met passie, liefde en vakmanschap laten wij u graag de nieuwste sieraden en horloges zien.