Mijn Garmin Fenix 8 met titanium band aangeschaft. Het inkorten van deze band lukte niet bij mijn lokale juwelier. Zonder probleem kon ik de band naar BoumanOnline sturen en werd de band zonder kosten ingekort en teruggestuurd. Top service!

Uitstekende ervaring

Ik heb een tissot T-touch connect solar aangeschaft bij bouman, het horloge moest besteld worden en zou na enkele dagen geleverd worden. Na het bestellen werd ik gelijk via een mail op de hoogte gehouden. Tussendoor heb ik nog een mail gestuurd met een vraag, en daar wordt gelijk op geantwoord. Na een aantal dagen het horloge ontvangen en netjes afgeleverd. Dus al met al alle lof voor bouman online, door de netheid en reactie snelheid van de communicatie voelt het meer alsof je je product koopt bij de juwelier zelf en niet zoals de vele dozenschuivers. Kortom ga zo door.

• Afspraken nakomen

Heb via de website een horloge besteld. Zeer snelle afhandeling en binnen enkele dagen ontving ik het horloge in België.

Snel en netjes.

Snel, minder duur en netjes bezorgd. Goed verpakt, snel bezorgd, prachtig horloge en tegen een lage prijs.

Goede en snelle levering

Was perfect gegaan

• Afspraken nakomen

Snelle levering en topservice bij BoumaOnline – superblij met mijn nieuwe Garmin fenix 8

Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij BoumaOnline. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep snel en eenvoudig. Ik heb gekozen voor de Garmin fenix 8, en wat een geweldig horloge is dit! Niet alleen voldoet het volledig aan mijn verwachtingen, maar de levering was ook verrassend snel en netjes verzorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en alles kwam keurig verpakt aan. Het voelt betrouwbaar om bij een webshop te bestellen die duidelijk verstand van zaken heeft en waar service hoog in het vaandel staat. Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij BoumaOnline bestelde, maar zeker niet de laatste – een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en uitstekende service!

• Afspraken nakomen

Prima service,niets op aanbte merken

Goede site,breed assortiment,levering volgens afspraak. Betrouwbaar en zeker aan te bevelen.

• Afspraken nakomen

Mooie (online) collectie vriendelijk behulpzaam personeel

Mooie gelimiteerd Seiko horloge bij Boumanonline gekocht. Goede communicatie over beschikbaarheid en levertijden. Vanwege beperkte oplage, mochten we kiezen uit 1 van de 4 op voorraad zijnde oplagenummers. Als horlogebandje op maat gemaakt wordt is retourneren helaas niet meer mogelijk. Heb horloge elders, vanwege grote afstand fysieke winkel, laten vermaken. Zou fraai zijn als die kosten in vorm van kleine korting, in mindering zouden worden gebracht.

Alles wat je verwacht!

Snelle levering en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon! Duidelijke communicatie. Ook scherp geprijsd! Erg blij mee en aan te raden!

Prima verlopen

Prima bedrijf, vlotte bestelling en keurig verpakt verzonden.

• Prijs N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Snel verzonden en snelle reacties op klantenservice

• Afspraken nakomen N.v.t.

Zeer tevreden over de service en het mooie product

e bestelling verliep vlot, de communicatie was duidelijk en de levering snel. Het product is precies zoals beschreven. Aanrader!

Snelle levering in een mooie cadeauverpakking, helemaal tevreden!

Gebrekkige service

Van mijn gezin had ik in januari 2023 een fraai automatisch opwindend Hamilton-horloge gekregen. In juni 2025 stopte de tijd. Horloge opgestuurd: reparatie moest € 230 kosten, want het viel nèt buiten de garantieperiode! De offerte voor reparatie vermeldde bekrast glas, beschadigde wijzers(!), krassen op achterkant, slijtage aan het (zelf aangeschafte) leren bandje. Een nieuwe leren band werd aangeboden voor € 115... Omdat het horloge toch nog wel erg nieuw was, hoefde de reparatie maar € 189,50 te kosten. Ik heb het horloge toch maar laten repareren, want anders ligt er een werkloos horloge in mijn kabinet. Na de reparatie kon ik geen enkele specificatie krijgen van de uitgevoerde werkzaamheden, gebruikte materialen en werk-uren; € 189,50 is blijkbaar een standaardbedrag, ik kreeg een standaard lijstje van bij een servicebeurt uitgevoerde werkzaamheden. Na op 1 september betaald te hebben, heb ik dinsdag 16 september gemaild, ik kreeg geen antwoord. Daarom heb ik gisteren, 23 september, maar eens gebèld waar mijn horloge bleef. Vandaag werd het thuis bezorgd, mooi gepoetst, met glimmende wijzers. Zodoende weet ik dat het nu 18.31 uur is! Maar ik zou als leverancier iets ruimhartiger zijn als een praktisch nog nieuw horloge niet meer loopt en reparatie nodig heeft: een horloge van dit merk en met die prijs hoort na twee jaar nog niet stuk te zijn. Dit geldt trouwens ook voor wasmachines.

• Afspraken nakomen

Mooie collectie en zeer goede service voor herhaling vatbaar

Zeer goed duidelijke afspraken en retour niet moeilijk.

Ben ontevreden over het support, Garmin Fenix 8 Solar

Ik wilde het eigenlijk los laten, maar besloot het toch op te schrijven. Ik heb een Garmin Fenix 8 Solar gekocht. Na het horloge enkele dagen te hebben gedragen, beviel het mij niet. Ik heb het daarom teruggestuurd, maar moest alsnog 30% van het aankoopbedrag betalen. Volgens de verkoper was er namelijk sprake van een gebruiksspoor, maar naar mijn mening ging het gewoon om een kleurverschil dat er al aanwezig was toen ik het product uit de doos haalde. Dat stoorde mij verder niet. Ik had dit ook aangegeven, maar daar heb ik geen reactie op gekregen. Uiteindelijk heb ik dus slechts 70% van het aankoopbedrag teruggekregen, wat ik erg jammer en onterecht vind.

Uitstekende juwelier

Gelimiteerd Seiko horloge besteld bij Bouman aangezien zij deze in het (uitgebreide) assortiment hadden. Prettig verrast dat ik zelfs het serienummer kon kiezen. Binnen enkele dagen na bestellen had ik het klokje binnen. Keurig verpakt, niets aan de hand. Kortom: ik ben een tevreden klant.

• Afspraken nakomen

Blij met snelle, nette verzending.

Online besteld, snel verzonden en mooi ingepakt.

• Afspraken nakomen

Zou zo weer bestellen bij BoumanOnline!

De bestelling en levering verliep heel soepel en het was een mooie aanbieding.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Prima! Snelle levering. Goed product.

Alles goed! Snel en goed product.

Super snelle service.

• Afspraken nakomen

Horloge besteld volgende dag in huis, dit was de tweede keer dat ik een horloge besteld heb bij BoumanOnline eerst de Garmin Fenix 8 voor mijzelf en daarna de vrouwelijke variant voor mijn vrouw beide keren perfecte ervaringen !!

Snelle, nette levering.

Goede ervaring bij Bouman. Horloge besteld en deze is netjes en snel geleverd. Vind ik toch altijd spannend met kostbare producten. Ik raad het iedereen aan.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Snelle levering keurig op maat gemaakte horloge band

Scherpe geprijsd, horloge is keurig op maat gemaakt en werd snel geleverd. Kwaliteitsproduct met uitstekende service.

Duidelijk en goed geleverd

Duidelijke omschrijving en goede levering.

Markt 43

4101BW Culemborg

Over BoumanOnline

Via BoumanOnline.nl maakt u kennis met de derde generatie generatie juweliers van Bouman. Traditionele kwaliteit en professionele service bij een échte juwelierszaak, maar dan op internet. Met passie, liefde en vakmanschap laten wij u graag de nieuwste sieraden en horloges zien.