You have 2,795 reviews with an overal score of 9.5
Review overzicht
Positief sentiment97%
Kunderna uppskattar snabb leverans, tydlig kommunikation och omsorgsfull emballering. Sortimentet av klockor och smycken är brett och priserna är konkurrenskraftiga. Servicen upplevs som personlig och hjälpsam, med tydlig kommunikation från beställning till leverans. Sammanfattningsvis beskriver recensionerna BoumanOnline som en pålitlig butik med utmärkt kundservice.
Sterke punten
Snabb leverans
Tydlig kommunikation
Omsorgsfull förpackning
Gebaseerd op 120 reviews
Duidelijk communicatie tijdens de gehele bestelling.
Duidelijke website qua opzet en voorraad.
Ruim Seiko assortiment, en heel mooi ingepakt!
Maat gemeten om mijn pols maar hij zit voor het mooie net te strak, misschien een schakeltje extra ertussen.
16 September 2026
Leendert
Ridderkerk
Dik tevreden over BoumanOnline: mijn Garmin Fenix 9 Pro werd snel geleverd en de verkeerde bestellin
Zeer tevreden over BoumanOnline! Mijn Garmin Fenix 9 Pro werd snel geleverd. Toen bleek dat er iets was misgegaan met de bestelling, werd dit snel en netjes opgelost. De communicatie tijdens de afhandeling was duidelijk en prettig. Uitstekende service — ik ben dik tevreden!
Jan
Rijssen
Besteld, daarna niet te lang wachten. Super
Besteld, daarna niet te lang wachten. Super
Willem
Dordrecht
Prima contact, goede snelle levering en fraai verpakt! Fijne ervaring!
Bij Bouman een fijne winkelervaring gehad! Groot assortiment, prima contact per mail, snelle verzending en mooi verpakt geleverd.
Ik kom zeker nog eens terug!
Bregt
Diepenveen
Prima afhandeling, netjes en snel geleverd.
Na de online bestelling netjes op de hoogte gehouden mbt de voortgang van de levering. Dit door een persoonlijke mail van een lid van het familiebedrijf. Pakket (horloge) is snel en netjes afgeleverd. Zeer content ook met het gekochte artikel.
M.
Steenbergen
Keurig
Snelle levering, keurig verpakt.
Maaike
Borne
Heel goed afgehandeld en keurig bezorgd.
Nadat ik navraag had gedaan over de levertijd werd ik keurig op de hoogte gehouden van levering en werd beveiligd en netjes afgeleverd.
Rob
Hellevoetsluis
Soepele bestelling
Besteld, betaald en ontvangen.
Geen problemen gehad en dus ook geen contact.
Erg soepel verlopen allemaal!
Derk
Online
Fantastische service, snelle levering.
Online een Garmin Fenix aangeschat bij Bouman. Snelle levering en goede service. Horloge goed verpakt en veilig verstuurd.
Fred
Ochten
Bij Bouman in de winkel of online staat de klant centraal en dat is fijn.
Betrouwbaar bedrijf met veel kennis van zaken, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. De communicatie is snel en duidelijk. De website is overzichtelijk en producten laten zich snel vinden. De prijsstelling is marktconform tot scherp met vaak leuke aanbiedingen. Maatwerk is standaard bij Bouman. Contact met de mensen in de winkel of online is altijd warm en ter zake kundig.
Herman
Almere
Perfecte service, ook via de telefoon
Fenix gekocht, prachtig horloge, kwam snel en bij vraagje over toestel: direct deskundige aan de lijn
Jan Preek van de Week
Laren
In één zin; TOP!
Levering bijtijds en goed verpakt.
Online-shop bij vragen meedenkend en bekwaam.
B.A.
Huissen
BoumanOnline bevestigt zijn jarenlange ervaring
Dit is eerste keer dat ik iets koop via BoumanOnline, een Garmin Fenix 8. Je merkt aan alles dat achter deze winkel ervaring achter zit. De juwelier is al meer dan 40 jaar actief en de webshop is sinds 2008 in de lucht. De webshop is overzichtelijk en je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt. De aankoop ging soepel en de levering was conform afspraak. Netjes een paar dagen later geleverd in een doos die er voor zorgde dat het artikel goed beschermd was. Bij het installeren van mijn Garmin Fenix 8 liep ik tegen een probleem aan. Ik heb toen gebeld en de persoon die mij hielp zei dat hij niet de expert was v.w.b. Garmin. Zijn collega was er toen niet, maar hij zou doorgeven dat ik teruggebeld zou worden. Dit werd gedaan. Ondertussen was mijn probleem opgelost, dus het was eigenlijk niet meer nodig dat ik terug gebeld zou moeten worden. Fijn dat je probleem serieus wordt opgepakt.
Adri
Teteringen
Vlotte levering
Mooi horloge op de website gevonden met een mooie prijs. Bestelproces is eenvoudig en de levering was snel en veilig met een extra beveiligingscode (per Email) waarmee de bezorger z'n pakketje mag leveren. Geeft een prettig en veilig gevoel!
Jaap
Lichtenvoorde
Service zoals je hem graag ziet!
Net als de vorige keer ben ik weer helemaal tevreden over de service en snelheid. Ik reserveerde mijn Garmin online, zodat ik mijn gespaarde punten kon gebruiken, en binnen een uur werd ik al gebeld dat hij klaarlag om opgehaald te worden.
Altijd vriendelijk, snel en goed geholpen. Een winkel waar ik graag terugkom!
Rody
Lienden
zeer snelle levering en keurig verpakt
dikke 10 krijgen jullie van mij toppers
G.f
amsterdam
Very Recommended
Easy purchase, good service and I'm very satisfied!
6 September 2026
Niloufar
Amsterdam
Uitstekend!!
Snelle levering en keurige service!!
Nadien contact gehad met BoumanOnline en werd keurig geholpen!!
30 August 2026
Meijer
Emmen
Goede prijs en snel geleverd
Mooie Maurice Lacroix special edition besteld. In het echt nog mooier dan op de foto. Website is duidelijk met genoeg leuke aanbiedingen. Top
28 August 2026
Bas
Wamel
Dit is waar je moet zijn: bij BoumanOnline!
Deze juwelier heeft het allemaal...
Een geweldige professionele en zeer vriendelijke service, een heel breed assortiment met zeer scherpe prijzen en een snelle levering.
Dat is waar Bouman voor staat en je als klant voor gaat!
27 August 2026
Erik
Amsterdam
Uitstekend!
Ik ben heel goed geholpen bij het uitkiezen van mijn eerste mooie horloge en bij mijn vragen over de verzending.
26 August 2026
Jaime
Schiedam
Prettig
Ik heb twee horloges besteld via Bouman. Ik word keurig op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen betreffende de verzending en bezorging van de horloges. De horloges zijn bovendien erg mooi.
25 August 2026
Shinesse
Rotterdam
Strakke prijs, snelle en veilige levering!
Nieuwe Garmin besteld, snelle levering met pincode bij ontvangst.
Dus je pakketje wordt niet ergens door een bezorger achtergelaten rondom het huis omdat deze niet de moeite neemt om naar je voordeur te lopen en aan te bellen.
25 August 2026
Harry
Veeningen
Fantastische ervaring!
Van begin tot eind fantastisch geholpen: vriendelijk en open ontvangen, deskundig advies gekregen, alle tijd en aandacht gekregen en zelfs verwend met een kopje thee! Dit maakte het helemaal af.
24 August 2026
Millie
Rotterdam
Mooi product en super goede communicatie
Ik bestelde een Garmin Fenix en levertijd was nog niet bekend. Prijs was voordelig ten opzichte van andere winkels en wat ik vooral fijn vond is de open, snelle en persoonlijke communicatie.
Op mijn vraag werd vrijwel direct via mail gereageerd.
Ik ben zeer tevreden.
24 August 2026