Beste prijs die ik online kon vinden en snelle service
mijn dure horloge via hier besteld. Die kwam een dag later al binnen. En was ook nog eens mooi en zeer goed verpakt.
Al een tijdje op zoek naar een mooi en kwalitatief goed horloge. Na veel uitzoekwerk en het raadplegen van een kleinzoon in Zwitserland. Kwam ik uit op het merk Tissot. Niet in mijn eigen woonplaats te koop maar bij de juwelier Bouwman. Wat ben ik tevreden en blij met dit mooie uurwerk van Tissot. De service van Bouwman is als zeer goed ervaren en vlot. Kortom ik kan hen aanbevelen!
Uitstekend . Ik mis alleen het Certificaat van het horloge en een uitgebreide handleiding.
Al meerdere keren iets besteld en altijd een goede prijs en fijn telefonisch contact voor vragen.
Heb mijn Garmin Marq Golfer bested bij Bouwman en ging vlekkeloos. Goede comms en uitstekende prijs.
Geen verdere aanvullingen
Fijn contact met personeel.
Wij wilde het sieraad heel snel hebben om cadeau te doen. Heel mooi sieraad gevonden en online besteld. Daarna werd direct persoonlijk contact gezocht en speciaal voor ons een afspraak gemaakt om dat te realiseren. Super tevreden. Dank!
De BoumanOnline is een zeer goed juwelier een uitstekend online om te bestelen . Ik heb namelijk 2 Seiko horloges van limited edition besteld via online het Is zeer goed prijs en beste kwaliteit . Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop bij Bouma online
Ik heb online een horloge gekocht bij Bouman. De prijs van het horloge was een stuk lager dan bij andere verkopers. Binnen een dag na bestelling werd het horloge keurig thuisbezorgd, in een stevige, schokbestendige verpakking. Erg tevreden over deze snelle service.
De service is goed, alles snel afgehandeld en gekregen wat ik had besteld.
Levering van mijn Garmin Horloge mooi optijd bezorgd.
Ik zal zeker nog een keer bestellen alles snel geregeld en bezorgd helemaal top.
Goede webshop, eenvoudig te bestellen, en snel geleverd. Helemaal zoals gewenst
volgens afspraak snel geleverd, en ook nog eens de goedkoopste aanbieder!
Pakket snel geleverd in leuke cadeau verpakking
Uitstekende webshop met de zekerheid van een echte winkel in Culemborg. Snelle levering en een goede prijs.
Horloge was gestolen bij PostNL, bouman heeft het goed opgelost. Zeker een aanrader!
Mooie webshop voor als je een Garmin horloge zoekt. Ze zijn scherp geprijsd en de levertijd zijn kort. Heb inmiddels ook een Garmin Fenix 8 43 mmvoor mijn vrouw aangeschaft naast mijn eigen Fenix 8 47 mm. Aanrader
Bedankt BoumanOnline voor de snelle service. Antwoorden heel snel op e-mails. Ze zijn zeer behulpzaam bij vragen. Deze mensen verdienen uw vertrouwen!
Betrouwbare, snelle levering. Had niet als kado aangevraagd, en daarom zat het pijskaartje er nog aan. Zelf op letten dus :)
Ik heb onlangs vorige week de garmin fenix 8 gekocht.hij werd ook direct verzonden.andere dag in huis.wederom een top winkel en goede service
Na telefonisch contact is de bestelling netjes verpakt en op tijd afgeleverd. Zeker aan te bevelen! Niks op aan te merken. Zelfs een mooie cadeauverpakking
leuke persoonlijke ontvangst, top locatie!
43 Markt
Culemborg 4101BW