Pluspunten
fantastische service
Pluspunten
Goede service en correcte levering.
Pluspunten
Zeer vakkundig en perfecte klantenservice!
VerbeterpuntenHelemaal niets!
Pluspunten
Al jaren koop ik al mijn sieraden bij Bouman en dat is altijd uitstekend bevallen. De website biedt een heel uitgebreide keuze, bestellen en betalen is supergemakkelijk en de spullen zijn meestal de volgende dag al in huis. Vragen worden onmiddellijk beantwoord en verder wordt alle gewenste service verleend. Ook retourneren is geen probleem en het geld wordt heel snel teruggestort. Bouman heeft ook een spaarsysteem wat leuke kortingen oplevert. De mails met nieuwe collecties zijn zeer welkom en als ik iets moois vind, bestel ik het nergens anders dan bij Bouman: 100% goed en betrouwbaar.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
Het handige is dat je ook bij de winkel terecht kan na je aankoop via de webshop
Pluspunten
Snelle, vlotte levering. Keurig volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle service, zeer ruim aanbod, duidelijke beschrijving, goede trendy merken. Mooie website
VerbeterpuntenMisschien af en toe een spectaculaire aanbieding van de maand of zo.
Pluspunten
Héérlijk famillie bedrijf met persoonlijke benadering !
Pluspunten
Klantvriendelijk goede service en snelle levering
Pluspunten
Doet wat er beloofd word.
VerbeterpuntenDiamonds systeem beetje overbodig. Liever een kortingsactie zo nu en dan.
Pluspunten
Goede service en advies
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle levering en leuk spaarsysteem.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Buddha collectie
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
klantvriendelijk, kwaliteit
Pluspunten
mooie en uitgebreide collectie en snelle levering. alleen maar positief !!!! Ik shop erg graag hier.
Verbeterpuntenzou ik zo gauw niet weten.
Pluspunten
Duidelijke website voor online aankopen en goeie snelle service.
43 Markt
Culemborg 4101BW