Hele goede ervaring

Heel tevreden mooie oorbellen

Wat een geweldig mooi merk!

Ik heb al eerder eea besteld bij My Bendel omdat de kwaliteit heel goed is. Sieraden blijven mooi en zijn goed met elkaar te combineren. Altijd mooi verpakt en snel verzonden.

Een fijne ervaring

Ik ben erg tevreden en fijn geholpen in de winkel en ook met een bestelling was er een fijne cominicatie. Super tevreden met mijn aankopen.

Hele leuke sieraden, snelle levering. Goede service!

Love sieraden

2 mooie ringen gekocht, prijs-kwaliteit top, voor iedereen wat moois voor leuke prijs, goede maatlabel en snelle levering

Geweldig!

Ik kreeg vandaag mijn armband met mijn gekozen bedels. Mijn geboorte steen en die van mijn beide kinderen. Zeer blij mee verrast en zo mooi ingepakt. Een erg gelukkige klant die zeker bij jullie blijft bestellen.

Geweldig mooie sieraden

Mooie ringen weer besteld altijd een feestje als het pakketje wordt bezorgd.

mooie siraden

Vrij kort in mijn winkel verkrijgbaar en ervaar dat de klanten en ik zelf erg enthousiast zijn.

Een topsite

Al wat ik besteld heb is op tijd toegekomen en de producten zijn mooi en top.

Uitstekend tot in de details

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik ben helemaal verliefd op de details van de sieraden. Ik heb meerdere ringen besteld om te stacken en krijg er veel complimenten over ;)) Fijn ook dat de sieraden geen irritatie geven aan mijn huid. Je merkt echt dat er aandacht zit in zowel het design als de service.

Geweldig top sieraden

Weer een bestelling ontvangen super mooi en snel verzonden een aanrader zal hier zeker nog vaker kopen

Mooi!

Mooie sieraden, goede prijs/kwaliteit verhouding. Er was iets mis met een setje oorbellen, dat werd zonder problemen naar tevredenheid opgelost.

Snelle levering en goed verpakt

Mooie sieraden om te stralen ;)

Mooie producten!

Ik heb al meerdere items en ze blijven mooi van kwaliteit! En het is een cadeautje om de producten te ontvangen en open te maken! Zo netjes verzorgd!

Prachtig! Wat je ziet krijg je. Goede kwaliteit

Goede website, duidelijk, wat je ziet krijg je. Tot nog toe ringen gekregen. Goede kwaliteit. Vind ze zo mooi! De combinatie maar ook de enkele ringen zo prachtig. Heb ook nog een leuke ketting gekregen. Zo fijn ! Ik ben fan!

Mooie betaalbare sieraden

Mooie betaalbare sieraden. Sieraden wrrden bovendien snel geleverd.

Snelle kering net ingepakt top

Geweldig mooi

Mooie sieraden zo mooi

Leuke sieraden, prima bezorging en uitstekende afhandeling van retour of ruilzendingen!

De eerste keer ringen ontvangen echter vond ik bij een van de ringen de steen niet zo mooi. Is toen keurig opgelost.

Mooie sieraden

De sieraden zijn mooi en mijn eerste indruk is dat ze van goede kwaliteit zijn.

Tevreden

Ben zeer tevreden over mijn armbanden

Prachtige sieraden

Heb al vier keer besteld . Prachtige sieraden mooie kwaliteit. Er was iets met een ketting was een beetje scherp en de armband ook . Kreeg meteen reacties super klantvriendelijk. Maar waar het om gaat is de sieraden zijn van goede kwaliteit mooie uitstraling. Krijg alleen maar complimenten ♥️

Super mooi!

Of het nou een ring, armband of ketting is.. alles is even mooi. De stenen, de afwerking. En nee, dit is geen review voor een promotie. Dit zijn gewoon mijn sieraden, love it!!

Ontzettend tevreden en absoluut een aanrader

Ik draag nu een jaar mijn ring met ontzettend veel plezier. Ik heb net een nieuwe ring ontvangen en mijn andere ring ziet er, na een jaar iedere dag dragen, nog net zo goed uit als de nieuwe ring. Ik ben echt ontzettend tevreden over de kwaliteit. Ik zou dit merk absoluut aanraden.

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

Ik ben Yvette, het gezicht achter My Bendel. My Bendel is ontstaan uit een passie voor mode en ondernemen. Door mijn buitenland ervaringen en internationale studie wist ik al snel dat ik wilde gaan ondernemen. Na 8 jaar lang in de mannenmode te hebben gezeten waar ik een bedrijf had in maatwerk overhemden wilde ik graag iets doen in de vrouwenmode. Elke vrouw heeft behoefte aan sieraden. Ik vond dat er in de markt veel dezelfde soort sieraden waren en kon zelf nooit echt sieraden vinden die bij mij paste, daaruit ontstond My Bendel. Een merk wat zich onderscheid door middel van design, goede prijs kwaliteit en gebruik van kleur door middel van (edel)stenen. In My Bendel kan ik alles kwijt, mijn passie voor ondernemerschap, reizen, creativiteit en mode. Ik houd enorm van reizen en andere culturen en doe hier veel inspiratie op voor de collecties. Hoe bijzonder is het dat vrouwen wereldwijd zich identificeren door hun eigen stijl, cultuur, en door middel van kleuren. Wij werken veel met edelstenen en natuurlijke materialen en deze komen vanuit de hele wereld. We hebben een ontzettend grote en mooie collectie en daarvoor is er voor iedere vrouw een keuze voor een mooi sieraad waar ze blij en trots van wordt. In de afgelopen jaren heb ik zo veel vrouwen mogen spreken die een My Bendel sieraad hebben gekocht voor een bijzondere reden en dát is de reden waarom ik zo gelukkig wordt van de sieraden ontwerpen. Mijn doel is dat ik hoop dat de sieraden van My Bendel een blij gevoel geven, een stukje kleur toevoegen in iemands leven op welke manier dan ook en een betekenis achterlaten. Liefs, Yvette