Gouden Ring besteld. Zeer mooie kwaliteit ben echt tevreden.

Mooi en speciaal

Tevreden! Mooie en beetje speciale juweeltjes, heel tof!

Fantastisch!!

Zo super mooi merk….. en de service is meer dan perfect! Zoveel mooie sieraden!!

Helaas maar 1 aanschuifring geleverd ipv 2 en geen reactie op mijn mails

Gezien de goede reviews had ik vooraf nul twijfel over de dienstverlening maar jammer genoeg kreeg ik een incomplete levering. Gelijk een foto gemaakt en een e-mail gestuurd. 2 dagen erna nogmaals. We zijn nu 5 dagen verder en ik heb nog geen enkele reactie -behalve dit review verzoek- mogen ontvangen. Vandaar deze review.

Mezelf verwend

Eerder had ik al een combinatie van 3 gouden ringetjes besteld en ik draag ze met veel plezier. Nu had ik me laten verleiden tot de aankoop van een onbreekbare keramische ring in prachtig blauw en ook die kwam volgrns afspraak per briefpost. Gelukkig ook in de goede maat en weer ben ik er blij mee! Zo blij, dat ik nu nog een keramische ring heb besteld, zwart met gravering. Kan niet wachten tot hij morgen in de brievenbus komt!

Hele goede en vriendelijke service

Ik ontving helaas een beschadigde ring. Nadat ik hierover contact had opgenomen met de klantenservice kreeg ik bijna direct een antwoord en werd er zonder moeite een vervangende ring gestuurd. Superservice!

Super kwaliteit

Altijd zeer mooi en snelle levering

Geweldige service

Er was iets mis gegaan met de levering maar na een vlot contact, was dit zo opgelost!

Na een paar maanden vielen er een aantal pareltjes uit mijn oorbel. Berichtje gestuurd. En na een aantal dagen kreeg ik nieuwe opgestuurd. TOP SERVICE!

Betaalbaar en goede service

Ik heb meerdere sieraden van dit mooie merk. Betaalbaar en te combineren met elkaar. Dochter ook en in een ring van haar zat helaas na een aantal weken een scheurtje. Laagdrempelig contact gezocht en we kregen een nieuwe opgestuurd. Dat is service, hou ik van!

Te gek!

Eindelijk nieuwe keramieken ringen! Ze zijn nog mooier dan op de website. Ik draag ze elke dag! Nu maar wachten op nieuwe kleuren; rood… fuchsia…. Oranje….mintgroen…. Prettig om bij jullie te bestellen, het voelt echt als een kadootje voor mezelf als de bestelling binnenkomt! Tot de volgende keer!

Super mooi sieraden.

Verschillende keren heb ik bij My Bendel sieraden besteld. Zij zijn mooi en betaalbaar. Ook als er iets mis gaat tijdens het dragen, is de reactie snel en word het naar tevredenheid opgelost.

Superrr snelle levering en ontzettend mooie sieraden die ook echt mooi blijven. Love Italië ♥️

Geweldig!!!

Ik had een ring gekocht bij een winkel die dit merk verkocht helaas was hij kapot gegaan en ze hebben per direct een nieuwe opgestuurd! Echt heel netjes!!

Super leuke sieraden met edelstenen

Prachtige sieraden met edelstenen. Ik ben super blij met mijn bestelling! Het was ook erg leuk ingepakt.

Besteld en snel thuis ontvangen. Zocht een fijn ringetje en dat heb ik bij hem gevonden, maat was gelukkig ook goed!

Erg mooi

Erg mooie ringen en ook fijn dat ze om kunnen blijven in het water.

Dot is een bedrijf wat service nog waar maakt.

Mooie sieraden voor een mooie prijs

Vijf ringen besteld die snel werden geleverd en er erg mooi uitzien.

Leuke armbandjes

Armbandjes zaten in een mooi zakje en waren met zorg ingepakt. Het parel armbandje past prima, maar het turquoise armbandje zit wel heel strak, terwijl ik hele smalle polsen heb. Maar beide armbandjes zijn mooi om te zien en van goede kwaliteit.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de sieraden

De bestelde sieraden voldoen aan mijn verwachting. De levering was snel en het was allemaal heel zorgvuldig en leuk verpakt. Ik ga zeker meer bestellen en deze website vaker bezoeken.

Sehr zuverlässiger Service

Alle Schmuckstücke sind heile angekommen, es hat nicht lange gedauert und der ganze Prozess war sehr transparent für den Käufer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kwaliteitsvolle juwelen en super goede service!

Een aantal ringen besteld, waren supermooi, maar verkeerde maat. Deze werden direct omgewisseld na retour. Er werd heel snel gereageerd op mails.

Mooie collectie en snelle levering.

Twee paar ringen besteld. Erg mooi en niet afwijkend dan wat je op de site ziet. Zeer verzorgd verpakt en snel geleverd. Ga zeker nog vaker bij My Bendel bestellen.

Snelle levering, heel mooie ring

Niks op aan te merken

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

Ik ben Yvette, het gezicht achter My Bendel. My Bendel is ontstaan uit een passie voor mode en ondernemen. Door mijn buitenland ervaringen en internationale studie wist ik al snel dat ik wilde gaan ondernemen. Na 8 jaar lang in de mannenmode te hebben gezeten waar ik een bedrijf had in maatwerk overhemden wilde ik graag iets doen in de vrouwenmode. Elke vrouw heeft behoefte aan sieraden. Ik vond dat er in de markt veel dezelfde soort sieraden waren en kon zelf nooit echt sieraden vinden die bij mij paste, daaruit ontstond My Bendel. Een merk wat zich onderscheid door middel van design, goede prijs kwaliteit en gebruik van kleur door middel van (edel)stenen. In My Bendel kan ik alles kwijt, mijn passie voor ondernemerschap, reizen, creativiteit en mode. Ik houd enorm van reizen en andere culturen en doe hier veel inspiratie op voor de collecties. Hoe bijzonder is het dat vrouwen wereldwijd zich identificeren door hun eigen stijl, cultuur, en door middel van kleuren. Wij werken veel met edelstenen en natuurlijke materialen en deze komen vanuit de hele wereld. We hebben een ontzettend grote en mooie collectie en daarvoor is er voor iedere vrouw een keuze voor een mooi sieraad waar ze blij en trots van wordt. In de afgelopen jaren heb ik zo veel vrouwen mogen spreken die een My Bendel sieraad hebben gekocht voor een bijzondere reden en dát is de reden waarom ik zo gelukkig wordt van de sieraden ontwerpen. Mijn doel is dat ik hoop dat de sieraden van My Bendel een blij gevoel geven, een stukje kleur toevoegen in iemands leven op welke manier dan ook en een betekenis achterlaten. Liefs, Yvette