Superservice,2 paar oorbellen cadeau gegeven zijn er blij zijn heel mooi

Heel goed. Snelle levering. Bedankt

Zo mooi ingepakt, echt een cadeautje

Mooie sieraden, ben er blij mee. Makkelijk bestellen, snelle bezorging. Zo mooi ingepakt, echt een cadeautje.

Super mooi de juwelen die ik ontvangen heb

Heel goed en heel schoon tevreden

Top!!

Heel vriendelijke en vlotte service!

wunderbar

perfekter ring und armband

Heel mooi. Was leuk verpakt en snel binnen. Ziet er uit als goede kwaliteit. Tevreden!

Prachtige sieraden

Ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinsten. De ringen zijn in het echt nog mooier dan op de website. Blij mee, zal zeker opnieuw kopen bij My Bendel!

Geweldige unboxing

Wat was ik blij toen ik mijn bestelling ontving. Prachtige sieraden mooi verpakt in een stevig doosje. De sieraden zaten netjes in bubbeltjes plastic zodat ze niet tijdens de verzending kunnen beschadigen. Ook zat er een schattig roze velours zakje bij waarin ik mijn sieraden kan bewaren.

Super klantenservice

Mijn steentje was er voor de tweede keer van m’n ring afgevallen. En wederom met een mailtje het aangegeven. Wilde de ring zelf kopen op de site maar kon het niet vinden. Ik kreeg meteen ‘gratis’ een nieuwe toegestuurd. Echt super goed!

Super fijn ..

Super tevreden! !

Prettig

Eerlijke betrouwbare site en mooie dingen

10/10

Hoogwaardige sieraden, prachtige designs en een uitzonderlijke service.

Jammer 'topaas glassteen' (ring) heeft niets van topaas in zich (beetje misleidend)

Zie boven

zeer teleurgesteld

Er waren maar 3 maten om te kiezen 18 bleek te groot voor de ringvinger en te klein voor de middelvinger. Eigenlijke maat is 18 voor de middelvinger. Retour zou maar een 4€ zijn. Bleek uiteindelijk 17€. Bestellen zal ik niet meer!

Fantastische sierraden

Je krijgt wat je ziet, echt prachtige sierraden. Ik heb 2 ringen besteld en ze zijn beide mijn favoriet.

Prachtige ringen

Helaas waren ze mij te groot!! Ik zit net tussen 2 maten in maar mooi !! als ze 16,5 hebben ben ik heel blij!!

Oorbel kapot

Ik heb de oorbel ingedaan en hij viel uit elkaar.na een email hierover gedaan te hebben kreeg ik meteen het bericht dat ik een nieuwe oorbel toegestuurd kreeg, en die heb ik een dag later ook ontvangen. Dus heel tevreden

Snel in huis en prachtige ringen. Erg blij mee!

Mooie Ring!

Prachtige ring, lekker bling bling. Mooi materiaal. Erg blij mee!

Heel goed, attent, correct!!

De bestelde ring paste niet. Na retour kreeg ik onmiddellijk de verzendkosten terug en binnen een paar dagen de juiste maat in huis. Dat geeft een echt betrouwbaar gevoel. Bovendien heeft My Bendel erg mooie sieraden. En een groot assortiment.

Hele mooie ring ,en snel gebracht

Bestelling nog niet ontvangen. Al 2 weken geleden besteld.

Bestelling nog niet ontvangen. 2 weken geleden besteld. Niks meer gehoord.

Heel mooie juweeltjes

Prima geleverd van mooie ring

Zeer goed en snel geleverd.

Mooi verpakking TOP.

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

Ik ben Yvette, het gezicht achter My Bendel. My Bendel is ontstaan uit een passie voor mode en ondernemen. Door mijn buitenland ervaringen en internationale studie wist ik al snel dat ik wilde gaan ondernemen. Na 8 jaar lang in de mannenmode te hebben gezeten waar ik een bedrijf had in maatwerk overhemden wilde ik graag iets doen in de vrouwenmode. Elke vrouw heeft behoefte aan sieraden. Ik vond dat er in de markt veel dezelfde soort sieraden waren en kon zelf nooit echt sieraden vinden die bij mij paste, daaruit ontstond My Bendel. Een merk wat zich onderscheid door middel van design, goede prijs kwaliteit en gebruik van kleur door middel van (edel)stenen. In My Bendel kan ik alles kwijt, mijn passie voor ondernemerschap, reizen, creativiteit en mode. Ik houd enorm van reizen en andere culturen en doe hier veel inspiratie op voor de collecties. Hoe bijzonder is het dat vrouwen wereldwijd zich identificeren door hun eigen stijl, cultuur, en door middel van kleuren. Wij werken veel met edelstenen en natuurlijke materialen en deze komen vanuit de hele wereld. We hebben een ontzettend grote en mooie collectie en daarvoor is er voor iedere vrouw een keuze voor een mooi sieraad waar ze blij en trots van wordt. In de afgelopen jaren heb ik zo veel vrouwen mogen spreken die een My Bendel sieraad hebben gekocht voor een bijzondere reden en dát is de reden waarom ik zo gelukkig wordt van de sieraden ontwerpen. Mijn doel is dat ik hoop dat de sieraden van My Bendel een blij gevoel geven, een stukje kleur toevoegen in iemands leven op welke manier dan ook en een betekenis achterlaten. Liefs, Yvette