Mooie armband

Mooie armband en supersnel geleverd.

Jammer dan….

Het bleek dat datgene wat ik besteld had niet meer voorradig was, netjes bericht van gehad en de betaling keurig gecrediteerd

Nooit teleurgesteld door My Bendel

Al meerdere sieraden van dit bedrijf gekocht en ik ben er erg tevreden mee. Kwaliteit blijft mooi en de sieraden komen leuk verpakt binnen. Snelle levering en goede klantenservice. Aanrader!

Top ! Super mooie sieraden snelle levering en ook nog heel betaalbaar

Snelle levering, werd netjes op de hoogte gehouden mbt bestelling

Zo mooi

Via mijn dochter aan jullie naam gekomen en eindelijk een ring gevonden met steen die ik do mooi vindt

Altijd mooie sieraden, geweldige service ,heel goed verpakt en verzorgd maar vooral heel snel bezorgd.

Geweldige sieraden, helemaal mijn ding

Incomplete bestelling snel opgelost

Ik had 2 voorzetringen besteld maar bij levering zat er maar 1 ring in het zakje. Gebeld en er werd dezelfde dag nog een ring verstuurd, volgende dag binnen. Top Service!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, fijne klantenservice

Heel tevreden

Oorbellen die ik had gekocht sloten niet goed. Ne contact met de leverancier kon ik ze terug sturen. 3 dagen later had ik nieuwe die wel sluiten. Prima service!

Super kwaliteit!

Heel erg tevreden. Snelle verzending en hele mooie sieraden.

Prachtig

Prachtige ringen die in een mooie verpakking kwamen. Voelt echt als een cadeautje. De kwaliteit is super, de ringen zijn nog mooier in het echt dan op de foto’s. Kortom, perfect.

Goede service, snelle levering

Ontzettend blij met mijn set. Snel geleverd, mijn armbandje was de eerste keer helaas wat te strak. Maar deze kon ik moeiteloos omruilen en had binnen 2 dagen al een nieuwe in huis. Het enige wat ik jammer vind, ik draag zilveren sieraden. Niet alle bedel kleurige ringen zijn in het zilver te krijgen ☺️ dat zou het persoonlijk voor mij nog beter maken

Niet fijn

Waardeloos wat verzendkosten betreft .Bij retourneren moer je 2 keer verzendkosten betalen !! Je normale verzendkosten maar ook nog eens de kosten als je iets gekocht hebt en het wordt opgestuurd . Zeer klantvriendelijk!!J

Prachtige sieraden.

Vandaag ketting, armbanden, ring en oorbellen ontvangen. Ziet er prachtig uit. Ber er blij mee.

Super nette service!

Drie maanden na aankoop van een ring met steentjes bleek er één steentje uit de ring te zijn. Ik heb via de app contact gezocht. Zeer vriendelijk te woord gestaan en twee dagen later had ik een geheel nieuwe ring in de bus liggen! Zo’n service verwacht je bijna tegenwoordig niet meer vandaar dat ik hem enorm heb gewaardeerd.

Fantasties

Geen ene fout of wat dan ook te ontdekken. Echt geen ene fout waar dan ook alles ging fantasties.

Prachtige collectie !

Super service

Mijn ringetje was gebroken, ik weet niet hoe, maar een mailtje naar my bendel gestuurd, werd heel lief te woord gestaan en meteen opgelost door een nieuwe te sturen, ben er erg blij mee en denk nog terug aan de fijne behandeling, topper

Super goed!

Naast dat ze onwijs mooie sieraden hebben wordt het ook heel goed verholpen wanneer een armband stuk gaat. Bedankt! Blijf hier zeker mijn sieraden kopen voor mijzelf en voor mijn dochters.

Wat een goede service

Top service , snelle levering, mooie sieraden . Er zat een beschadiging op mijn ring, foto’s gestuurd, dezelfde dag nog antwoord en een oplossing. Wat een aardige mensen , Nadeche super bedankt! Gelijk weer een bestelling gedaan! Ik kijk er naar uit ❤️

Superservice,2 paar oorbellen cadeau gegeven zijn er blij zijn heel mooi

Heel goed. Snelle levering. Bedankt

Zo mooi ingepakt, echt een cadeautje

Mooie sieraden, ben er blij mee. Makkelijk bestellen, snelle bezorging. Zo mooi ingepakt, echt een cadeautje.

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

Ik ben Yvette, het gezicht achter My Bendel. My Bendel is ontstaan uit een passie voor mode en ondernemen. Door mijn buitenland ervaringen en internationale studie wist ik al snel dat ik wilde gaan ondernemen. Na 8 jaar lang in de mannenmode te hebben gezeten waar ik een bedrijf had in maatwerk overhemden wilde ik graag iets doen in de vrouwenmode. Elke vrouw heeft behoefte aan sieraden. Ik vond dat er in de markt veel dezelfde soort sieraden waren en kon zelf nooit echt sieraden vinden die bij mij paste, daaruit ontstond My Bendel. Een merk wat zich onderscheid door middel van design, goede prijs kwaliteit en gebruik van kleur door middel van (edel)stenen. In My Bendel kan ik alles kwijt, mijn passie voor ondernemerschap, reizen, creativiteit en mode. Ik houd enorm van reizen en andere culturen en doe hier veel inspiratie op voor de collecties. Hoe bijzonder is het dat vrouwen wereldwijd zich identificeren door hun eigen stijl, cultuur, en door middel van kleuren. Wij werken veel met edelstenen en natuurlijke materialen en deze komen vanuit de hele wereld. We hebben een ontzettend grote en mooie collectie en daarvoor is er voor iedere vrouw een keuze voor een mooi sieraad waar ze blij en trots van wordt. In de afgelopen jaren heb ik zo veel vrouwen mogen spreken die een My Bendel sieraad hebben gekocht voor een bijzondere reden en dát is de reden waarom ik zo gelukkig wordt van de sieraden ontwerpen. Mijn doel is dat ik hoop dat de sieraden van My Bendel een blij gevoel geven, een stukje kleur toevoegen in iemands leven op welke manier dan ook en een betekenis achterlaten. Liefs, Yvette