Hi Mandy, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese positive Bewertung zu schreiben. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie so zufrieden mit den My Bendel Ringen sind. Toll auch, dass die Ringe schnell geliefert wurden. Viel Spaß mit ihnen. Liebe Grüsse, My Bendel
Hi Wilma, Bedankt voor het schrijven van de positieve review! Hier zijn wij erg blij mee :) Wat super fijn om te horen dat jij zo tevreden bent met onze klantenservice. Mocht er een probleem zijn, proberen wij hier altijd een passende oplossing voor te zoeken. Liefs, My Bendel
Hi Marina, Wat een super positieve review! Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent. Zien we je snel terug in de webshop? :) Liefs, My Bendel
Hi Sietse, Heel erg bedankt voor de positieve review. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Hi Bianca, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine nette Bewertung abzugeben! Schön zu lesen, dass Sie eine so positive Erfahrung mit My Bendel gemacht haben. Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Webshop begrüßen zu dürfen. Liebe Grüsse, My Bendel
Hi Miranda, Super leuk om te lezen dat jij een fijne ervaring hebt gehad met onze klantenservice! Hier doen wij erg ons best voor. Heel fijn dat je de ring binnen hebt gekregen en in de smaak valt. Liefs, My Bendel
Hi Kim, Super bedankt voor de positieve review. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Heel veel plezier met jouw My Bendel sieraden. Liefs, My Bendel
Hi Tanya, Heel erg bedankt voor de positieve review! Super leuk om te lezen dat je de sieraden mooi vind! Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Hi Anja, Super bedankt voor schrijven van de positieve review. Heel leuk om te lezen dat je er blij mee bent. Wij wensen je heel veel plezier ermee. :) Liefs, My Bendel
Hi Dirk, Heel erg bedankt voor de positieve review. Wat super leuk om te horen dat je een vaste klant bent! Daar worden wij erg blij van. :) Wij wensen je heel veel plezier met de My Bendel sieraden. Liefs, My Bendel
Hi Hennie, Super bedankt voor je mooie review! Dit helpt ons enorm. We zien je uiteraard graag terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Hi Henny, Wat een super lieve review heb je geschreven! Hier zijn wij erg blij mee. Hopelijk heb je veel draagplezier van de ketting. We zien je uiteraard graag terug in onze webshop! Liefs, Michelle
Hi Ineke, Wat vervelend dat je je pakketje nog niet ontvangen hebt! Ik zie dat je afgelopen vrijdag een bestelling hebt geplaatst. Het kan soms wat langer duren dan dat je van ons gewend bent voordat je pakketje aankomt! Ik heb je gemaild over dit onderwerp. Dan kunnen we samen vast tot een passende oplossing komen. Liefs, Michelle
Hi Rudi, Bedankt voor je mooie review! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Ik zal je suggestie voor verschillende maten kettingen doorgeven aan mijn collega die gaat over het ontwerpen van de nieuwe collecties. Liefs, Michelle
Hi Heleen, Bedankt voor je positieve review! Dit helpt ons heel erg. Hopelijk heb je veel plezier met je mooie sieraad en we zien je uiteraard graag terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Hi! Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Ik zal je suggestie zeker doorsturen naar degene die over het ontwerpen van de nieuwe collecties gaat! Liefs, Michelle
Hi Petra, Wat een lief berichtje! Heel erg bedankt voor de positieve review. Hopelijk heb je veel plezier van je sieraden en we zien je uiteraard graag terug in onze webshop! Liefs, Michelle
Hi Jessica, Vielen Dank, dass Sie die positive Bewertung geschrieben haben! Wir wünschen Ihnen viel Spaß damit. :) Liebe Grüsse, My Bendel
Hi Petra, Heel erg bedankt dat voor het schrijven van de positieve review. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij zo blij bent met onze ringen in maat 21. Heb je onze andere ringen in maat 21 al gezien? Liefs, My Bendel
Hi Daan, Super om te lezen dat jij zo tevreden bent met onze omruilservice! Wij wensen je heel veel plezier met jouw My Bendel ring. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Hi Calvin, thanks for writing the nice review. We are happy to hear that you are satisfied with our customer service. Enjoy your beautiful gemstone earrings. Kind Regards, My Bendel
Hi Kathleen, Wist je dat wij een gratis omruilservice hebben! Je kan het sieraad kosteloos aan ons terug sturen met het ingevulde retourformulier waarop je kan aangeven welke maat je wilt ontvangen. Mocht je toch nog vragen hebben dan horen wij het graag! info@mybendel.com Liefs, My Bendel
Hi Rina, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij de sieraden zo mooi vind! Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Hi Marian, Wauw! Wat leuk dat jij zo blij bent met onze oorbellen. Wij wensen je heel veel plezier ermee. :) Liefs, My Bendel
Hi Merete, Vielen Dank, dass Sie die positive Bewertung geschrieben haben. Wir freuen uns sehr zu lesen, dass Sie mit dem Armband zufrieden sind! Viel Spass damit. Liebe Grüsse, My Bendel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.