Hi Mira, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review! :) Fijn dat jouw bestelling er snel was en je blij bent met jouw My Bendel ring. Veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Hi Tonny, Super om te horen dat u blij bent met de ring. Wij wensen je heel veel plezier ermee. :) Liefs, My Bendel
Hi Inge, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Hi Tiffany, Wat fijn om de lezen dat je zo blij bent met de ring! Wij verpakken kwetsbare sieraden altijd extra goed. Heel veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Hi Marga, Wat leuk om te horen dat onze verpakking in de smaak valt. :) Wij wensen je heel veel plezier met de oorbellen en zien je graag terug in onze webshop. Liefs, My Bendel.
Hi Liz, Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij doen altijd ons best om iedereen de beste service te geven. Zien we je snel terug in onze webshop? :) Liefs, My Bendel
Hi Christine, Super fijn dat de ring naar jouw verwachting is. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Hi Vivian, Super dat jouw prachtige ring zo snel in huis was. Heel veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Hi Mar, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review! Wij zijn ook heel trots op onze mooie collectie met kleurige stenen die niet verkleuren. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Hi Claudine, Wauw! Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve reactie over onze service! Wij vinden het ook erg belangrijk om een goede en klantvriendelijke service te hebben en vinden het daarom extra leuk om dit te lezen. Heel veel plezier met de omgeruilde oorbellen. Liefs, My Bendel
Hi Carin, Leuk om te lezen dat je blij bent met jouw My Bendel ring! Heel veel plezier ermee. :) Wij hopen je snel weer terug te zien in de webshop. Liefs, My Bendel
Hi Rianne, Super bedankt voor jou positieve reactie. :) Heel veel plezier met jouw mooie ring. We zien je graag terug in onze webshop. Liefs, My Bendel
Hi Angelique, Leuk om te horen dat je blij bent met jouw zilveren My Bendel ring. Heel veel plezier ervan en wij zien je graag terug in onze webshop. :) Liefs, My Bendel
Goedemorgen, Fijn om te horen dat je blij bent met ons omruilingsproces :) Super dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen en je nu de juiste maat ring hebt. Wij wensen je heel veel plezier met de aankoop. Liefs, My Bendel
Goedemorgen, Jammer dat de ring niet helemaal naar je verwachting was. Je kan de ring gratis aan ons retourneren of omruilen voor een andere ring uit onze uitgebreide collectie. :) Liefs, My Bendel
Hi Anneke, Bedankt voor de review! Heel fijn om te lezen dat je bestelling er snel was. :) Veel plezier ervan. Liefs, My Bendel
Hi Jaqueline, Bedankt voor de super positieve review. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u de ring zo mooi vind. Veel plezier met het dragen van jou My Bendel ring. :) Liefs, My Bendel
Hi Susann, vielen Dank für die super positive Resonanz. Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit My Bendel so gute Erfahrungen gemacht haben. Wir freuen uns auf Ihren Besuch in unserem Webshop. Liebe Grüsse, My Bendel
Hi Monique, Wat leuk dat je kennis hebt gemaakt met My Bendel op de Libelle beurs. Wij vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. :) Wij zien je graag terug in onze webshop. Liefs, My Bendel
Hi Angela, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en jouw My Bendel ring. Heel veel plezier ermee. :) Liefs, My Bendel
Hi Merel, Bedankt voor het schrijven van de positieve review. :) Zijn wij erg blij mee. Veel plezier met de My Bendel sieraden. Liefs, My Bendel
Hi Metina, Super dat wij van jou een 'Toppie' krijgen. Wij wensen je veel plezier met de My Bendel sieraden. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Liefs, My Bendel
Hi Paulien, Super dat jij jouw bestelling zo snel ontvangen hebt. Heel veel plezier van de My Bendel sieraden. Liefs, My Bendel
Hi Dineke, Wat fijn dat je zo'n fijne ervaring hebt met My Bendel. Wij wensen je veel plezier met de sieraden en zien je graag terug in onze webshop. Liefs, My Bendel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.