Laden reviews...
210 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent de hoge kwaliteit van de sieraden en de duidelijke presentatie. De levering is snel en betrouwbaar en de verpakking is netjes. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam bij eventuele vragen of problemen.
Ik draag nu een jaar mijn ring met ontzettend veel plezier. Ik heb net een nieuwe ring ontvangen en mijn andere ring ziet er, na een jaar iedere dag dragen, nog net zo goed uit als de nieuwe ring. Ik ben echt ontzettend tevreden over de kwaliteit. Ik zou dit merk absoluut aanraden.
15 April 2026
Laurèl
Eindhoven
Hi Laurèl,
Dankjewel voor je mooie woorden! 🩷 Super fijn om te horen dat je ring er na een jaar dagelijks dragen nog zo mooi uitziet. Geweldig dat je zo tevreden bent, daar worden we heel blij van!
Heel veel plezier met je nieuwe ring en hopelijk tot snel 💋
My Bendel
Een kleine 3 jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met My Bendel. Ik was bij La Verte in Heusden en zag daar heel veel leuke oorbellen, alleen ik had nog helemaal geen gaatjes. Ik ben daarna meteen naar de juwelier gegaan om ze te laten schieten, en niet veel later was mijn eerste paar My Bendel oorbellen een feit! Door de jaren heen heb ik mijn collectie sieraden uitbereid met nog véél meer oorbellen, ringen en armbanden. Ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit en het is super leuk dat er zovaak een nieuwe collectie uit komt!
15 April 2026
Drunen
Hi Kim,
Wat een geweldige review, dank je wel! 🤍 Wat bijzonder om te lezen dat My Bendel zelfs de reden was om gaatjes te laten schieten 😊
Super leuk dat je in de afgelopen jaren je collectie zo hebt uitgebreid en nog steeds zo tevreden bent over de kwaliteit en onze nieuwe collecties. Daar doen we het voor!
Heel veel plezier met het dragen van je sieraden en tot snel! 💋
My Bendel
Altijd een goede ervaring! Mooie producten en prima kwaliteit! Al vaker armbanden besteld.
8 April 2026
Bonnie
Boxtel
Hi Bonnie,
Wat een leuke review, heel erg bedankt daarvoor! 💛
Veel plezier met de armbanden en hopelijk tot snel :)
My Bendel
Leuke spullen, retourneren op eigen kosten, terecht en haalbaar doordat het brievenbus pakjes zijn. Goede service als je een vergissing maakt ook.
4 April 2026
Liesbeth
Harderwijk
Hi Liesbeth,
Bedankt voor je positieve recensie, dat waarderen we enorm! ❤️
Veel plezier met je sieraden en hopelijk tot snel :)
My Bendel
Ik ben zeer te vreden met de sierraden van my bendel.heb er al vaker sierraden gekocht.
4 April 2026
Maria
Landgraaf.
Hi Maria,
Wat leuk dat je al meerdere sieraden van ons hebt en er zo tevreden over bent!
Heel veel draagplezier en tot snel ❤️
My Bendel
Mooie armband en supersnel geleverd.
1 April 2026
Myra
Weert
Hi Myra,
Wat fijn dat je tevreden bent met je armband!
Heel veel draagplezier en tot snel 🩷
My Bendel
Het bleek dat datgene wat ik besteld had niet meer voorradig was, netjes bericht van gehad en de betaling keurig gecrediteerd
31 March 2026
E
Doetinchem
Hi Els,
Bedankt voor je review! 😊
Jammer dat het item niet meer op voorraad was.
Fijn dat de terugbetaling netjes is verlopen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst blij maken met iets moois 🤍
My Bendel
Al meerdere sieraden van dit bedrijf gekocht en ik ben er erg tevreden mee. Kwaliteit blijft mooi en de sieraden komen leuk verpakt binnen. Snelle levering en goede klantenservice. Aanrader!
31 March 2026
Petra
Rotterdam
Hi Petra,
Wat een mooie review, dank je wel! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent en blijft genieten van onze sieraden. Daar doen we het voor! 🩷
My Bendel
Top ! Super mooie sieraden snelle levering en ook nog heel betaalbaar
29 March 2026
Renate
eefde
Hi Renate,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het voor!
Bedankt voor je positieve recensie en hopelijk tot snel :)
My Bendel
Snelle levering, werd netjes op de hoogte gehouden mbt bestelling
23 March 2026
Geeske
Apeldoorn
Hi Geeske,
Wat fijn om te horen!
Bedankt voor je positieve review en hopelijk tot snel :)
My Bendel
Via mijn dochter aan jullie naam gekomen en eindelijk een ring gevonden met steen die ik do mooi vindt
22 March 2026
Pauline
OLDENZAAL
Hi Pauline,
Wat leuk dat je eindelijk een ring hebt gevonden die bij je past!
Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel!
My Bendel
Altijd mooie sieraden, geweldige service ,heel goed verpakt en verzorgd maar vooral heel snel bezorgd.
15 March 2026
Nel
Almere stad
Hi Nel,
Bedankt voor je geweldige review, dat waarderen we 🩷
Heel veel plezier met je sieraden en tot snel!
My Bendel
Geweldige sieraden, helemaal mijn ding
12 March 2026
Helga
Ter Apel
Hi Helga,
Super leuk om te horen!
Veel draagplezier en hopelijk tot snel 🩷
My Bendel
Ik had 2 voorzetringen besteld maar bij levering zat er maar 1 ring in het zakje. Gebeld en er werd dezelfde dag nog een ring verstuurd, volgende dag binnen. Top Service!
10 March 2026
Sandra
Etten-Leur
Hi Sandra,
Wat fijn om te horen dat je bestelling nu compleet is!
Veel plezier met de ringen en hopelijk tot snel :)
Mooie sieraden, fijne klantenservice
9 March 2026
Nootdorp
Heel fijn om te horen!
Veel draagplezier en hopelijk tot snel 🤍
My Bendel
Oorbellen die ik had gekocht sloten niet goed. Ne contact met de leverancier kon ik ze terug sturen. 3 dagen later had ik nieuwe die wel sluiten. Prima service!
9 March 2026
Hannah
Numansdorp
Hi Hannah,
Wat fijn dat je de oorbellen nu wél kunt dragen :)
Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel!
My Bendel
Heel erg tevreden. Snelle verzending en hele mooie sieraden.
2 March 2026
Nienke
Zierikzee
Hi Nienke,
Super leuk om te horen dat je tevreden bent met de sieraden!
Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel :)
My Bendel
Prachtige ringen die in een mooie verpakking kwamen. Voelt echt als een cadeautje. De kwaliteit is super, de ringen zijn nog mooier in het echt dan op de foto’s. Kortom, perfect.
Meri
Rotterdam
Hi Meri,
Daar doen we het voor!
Veel plezier met je nieuwe ringen en tot snel :)
My Bendel
Ontzettend blij met mijn set. Snel geleverd, mijn armbandje was de eerste keer helaas wat te strak. Maar deze kon ik moeiteloos omruilen en had binnen 2 dagen al een nieuwe in huis. Het enige wat ik jammer vind, ik draag zilveren sieraden. Niet alle bedel kleurige ringen zijn in het zilver te krijgen ☺️ dat zou het persoonlijk voor mij nog beter maken
Fam Hofman
Wolvega
Hi Jolanda,
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je set, heel veel draagplezier!
Voor de zilverliefhebbers hebben we binnenkort leuk nieuws. Dus houd ons zeker in de gaten ;)
My Bendel
Waardeloos wat verzendkosten betreft .Bij retourneren moer je 2 keer verzendkosten betalen !! Je normale verzendkosten maar ook nog eens de kosten als je iets gekocht hebt en het wordt opgestuurd . Zeer klantvriendelijk!!J
Beveelt niet aan
J
D
Hi Joke,
Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Voor bestellingen onder €50 rekenen wij verzendkosten en retourzendingen zijn voor eigen rekening. Dit vermelden wij vooraf duidelijk op onze website. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen.
My Bendel
Vandaag ketting, armbanden, ring en oorbellen ontvangen. Ziet er prachtig uit. Ber er blij mee.
25 February 2026
Gonda Kulker
HOUTEN
Hi Gonda,
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je sieraden!
Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel :)
My Bendel
Drie maanden na aankoop van een ring met steentjes bleek er één steentje uit de ring te zijn. Ik heb via de app contact gezocht. Zeer vriendelijk te woord gestaan en twee dagen later had ik een geheel nieuwe ring in de bus liggen! Zo’n service verwacht je bijna tegenwoordig niet meer vandaar dat ik hem enorm heb gewaardeerd.
25 February 2026
Grave
Hi Kim,
Dit vinden we leuk om te horen!
Bedankt voor je mooie woorden, dat waarderen we 🩷
My Bendel
Geen ene fout of wat dan ook te ontdekken. Echt geen ene fout waar dan ook alles ging fantasties.
24 February 2026
Werner Patrick Doolaar
Scharendijke
Hi Werner,
Dat horen we graag!
Bedankt voor je fantastische recensie :)
Prachtige collectie !
24 February 2026
Eveline
Hoogstraten
Hi Eveline,
Dat horen we graag! 💕
Bedankt en hopelijk tot snel :)
My Bendel
Mijn ringetje was gebroken, ik weet niet hoe, maar een mailtje naar my bendel gestuurd, werd heel lief te woord gestaan en meteen opgelost door een nieuwe te sturen, ben er erg blij mee en denk nog terug aan de fijne behandeling, topper
23 February 2026
Ans
Spaarndam
Hi Ans,
Bedankt voor je mooie woorden!
Heel veel plezier met de armband en tot snel :)
My Bendel
Ik ben Yvette, het gezicht achter My Bendel. My Bendel is ontstaan uit een passie voor mode en ondernemen. Door mijn buitenland ervaringen en internationale studie wist ik al snel dat ik wilde gaan ondernemen. Na 8 jaar lang in de mannenmode te hebben gezeten waar ik een bedrijf had in maatwerk overhemden wilde ik graag iets doen in de vrouwenmode. Elke vrouw heeft behoefte aan sieraden. Ik vond dat er in de markt veel dezelfde soort sieraden waren en kon zelf nooit echt sieraden vinden die bij mij paste, daaruit ontstond My Bendel. Een merk wat zich onderscheid door middel van design, goede prijs kwaliteit en gebruik van kleur door middel van (edel)stenen. In My Bendel kan ik alles kwijt, mijn passie voor ondernemerschap, reizen, creativiteit en mode. Ik houd enorm van reizen en andere culturen en doe hier veel inspiratie op voor de collecties. Hoe bijzonder is het dat vrouwen wereldwijd zich identificeren door hun eigen stijl, cultuur, en door middel van kleuren. Wij werken veel met edelstenen en natuurlijke materialen en deze komen vanuit de hele wereld.
We hebben een ontzettend grote en mooie collectie en daarvoor is er voor iedere vrouw een keuze voor een mooi sieraad waar ze blij en trots van wordt. In de afgelopen jaren heb ik zo veel vrouwen mogen spreken die een My Bendel sieraad hebben gekocht voor een bijzondere reden en dát is de reden waarom ik zo gelukkig wordt van de sieraden ontwerpen.
Mijn doel is dat ik hoop dat de sieraden van My Bendel een blij gevoel geven, een stukje kleur toevoegen in iemands leven op welke manier dan ook en een betekenis achterlaten.
Liefs, Yvette
Venkelbaan 45