Alles in orde en op tijd geleverd

• Yes
  • Misschien iets aan de verzendingskosten ons gratis

Toychamp Heusden-Zolder is het beste filiaal. Personeel altijd super aardig en behulpzaam. Weet ook veel van alle producten. Andere filialen duidelijk minder.

• Yes
  • Dat de winkel gezelliger uitziet ipv zo magazijn achtig. Speelgoedwinkels tegenwoordig zien er niet meer zo uit als vroeger.

Alles top!

Online besteld aan een zeer voordelige prijs en gaan afhalen.

Erg tevreden

Heel tevreden

Snelle en correcte verzending

• Yes
  • De prijzen zijn soms wat hoog

Positief

Op woensdag besteld en werd al op donderdag geleverd. Goed ingepakt, wij zijn zeer tevreden.

• N/A

Heel correct, hopelijk blijft dit zo.

Een aangename en vlotte bestelling. Een opmerking, ik hoop dat die vlotheid niet ten koste is van de mensen die leveren, indien wel dan mag de levertijd wat langer duren.

• Yes
  • Heb nog maar een bestelling gedaan, te weinig om dt te oordelen.

Perfecte service!

Alles verliep zeer efficiënt. Makkelijk en snel. Goede levering en perfect op tijd!

• Yes
  • Producten die niet meer beschikbaar zijn en niet meer terugkomen, van de website halen.

Bestelling niet aan huis geleverd

op 3/1 online cadeaucheques besteld. Er stond standaard de optie 'gratis aan huis geleverd' geselecteerd. Het is nu 13/1 en nog steeds geen cheques in de brievenbus. Online zijn ze wel al terug te vinden sinds 4/1. Misschien dat het de bedoeling is dat ze enkel online terug te vinden zijn, maar dan moet dit wel duidelijk vermeld worden bij de bestelling. Misschien dat ze nog worden verstuurd of onderweg zijn, maar dan duurt dit wel heel erg lang. Of misschien dat iemand ze gewoon heeft gestolen en iemand ze al heeft gebruikt, waardoor de online tickets niet meer geldig zijn wanneer ze worden gebruikt.

• Zou u ons aanbevelen? Nee
  • .

Vlotte afhandeling !

Twee puzzels online besteld. De bestelling stond meteen de volgende morgen klaar en ik kreeg ze vlot mee, ondanks dat mijn bestelnummer niet leesbaar was op mijn copie van de factuur. Vriendelijke verkoopster !

• .

Vlot, snel en volgens verwachting

• Geen idee

Perfect!

• Meer collectible Barbies in het aanbod

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Foto komt overeen met artikel! Erg tevreden!

100% OK

correcte en vriendelijke ontvangst van pakjes

Perfecte winkel

Ik vind het een geweldige winkel. Ik koop daar graag mijn spullen. Ik vind het jammer dat ze samen werken met GLS, want daardoor duurde het langer voor ik mijn spullen had. Ik ga liever in de winkel zelf kopen, of bestellen en ophalen in de winkel. Dit is mijn favoriete cadeauwinkel voor mijn kinderen en andere kinderen.

• De leveringsdienst GLS

Online besteld

Ik heb online een speelgoed besteld, maar heb spijt dat ik dat gedaan heb! Als ik deze via bol had besteld, had ik deze al ontvangen...zonder verzendkosten! Bij Julie heb ik verzendkosten moeten betalen en he nog steeds dat pakje niet! Vind ik toch 1 van de minpunten!

• Zou u ons aanbevelen? Nee
  • Snellere levering

Vlotte service

Vlotte bestelling en afhaling ter plaatse.

• Yes
  • Gratis verzending, ook voor kleine bedragen

Perfect , snel geregeld

Alles was prima

• Alles is prima zo.

Mensen zijn er altijd even vriendelijk en behulpzaam

Goede info snelle levering

Goede info, snelle levering

• N/A

toychamp is een heel aangename winkel waarbij de medewerkers je graag ten dienste staan.

Het is een klein nadeel dat de website en de winkels niet verbonden zijn. Het zou handig zijn moest je in de winkel iets van de website kunnen bestellen/kopen en visa versa. Met vriendelijke groet

• Yes
  • rechtstreeks telefoonnummer van de winkel weergeven. de website beter koppelen aan de winkel.

Vlotte bediening

.....

Goede aanbiedingen

Fijne speelgoedwinkel met goede aanbiedingen. Op de 7de online besteld en de 10de kon ik het speelgoed afhalen in de winkel. Enkel jammer dat er 2 artikelen geannuleerd werden omdat deze niet meer in voorraad waren terwijl op het moment van olinewinkelen dat wel was.

• Yes
  • Zorgen dat online het up to date blijft mbt de voorraad zodat je niet dagen erna pas te horen krijgt dat ze het toch niet hebben.

Online

Online besteld,volgende dag beschikbaar

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!