vlotte service online, vriendelijke bediening in de winkel

het online platform werkt perfect. Aangezien het via levering niet tijdig bij ons zou zijn, hebben we het opgehaald in de winkel in Geel. Ook al arriveerden we dicht bij sluitingstijd op een zaterdag, de vriendelijkheid van het personeel was nog steeds tip top.

Verkeerde informatie winkel bilzen

Baby born douche stuk. Ik mag ruilen in winkel van aankoop te bilzen. Verkoper zegt ga maar in de winkel nieuwe nemen. Ik zoek en vind niks, andere persoon zegt dat het uitverkocht is en enkel verkrijgbaar is in Genk en Hasselt. Ik kijk eerst op internet en zie dat ze daar ook uitverkocht zijn en enkel nog in Bilzen te verkrijgen zijn, maar zij houden vol zat ze niet voorradig zijn. Ofwel klopt jullie site helemaal niet ofwel zijn ze in Bilzen helemaal mis. Hoe geraak ik nu aan deze regendouche, ik heb hiervoor een tegoedbon

• Nee
  • Service

Snelle levering. Ruim assortiment.

Snelle levering. Exclusieve producten. Goede prijs

Aanrader

Leuke winkel Snel bestellen en afhalen Scherpe prijzen!

• Meerdere winkels of afhaalpunten

Supercontent!

Sneller geleverd dan verwacht. De klantendienst ook heel

• Alles in orde

Goed geholpen

Zelfs met te weinig personeel op het moment dat ik er was , vriendelijk geholpen .

• Yes
  • Ik ken jullie alleen online

Goede service voor een leuk product

Veel keuze van JVH puzzels

Snelle en correcte levering

Mooi assortiment en snelle levering

Zeer vlotte afhandeling na digitale bestelling

Zeer vlotte afhandeling na digitale bestelling

• N/A

Makkelijk en snel! De volgende dag al in huis.

Top.

• Niets

uitstekende service

Aan huis laten komen perfect op tijd afhalen in winkel ook perfect verlopen

• zou het niet weten

uitstekend

uitstekend

• niets

Correcte en snelle service

'S avonds na sluitingstijd online een bestelling geplaatst, binnen een half uur na opening de dag erna lag de bestelling al klaar. De winkelmedewerker keek samen met me na of alles er correct bij zat.

• Yes
  • Eventueel een aparte kassa voor online bestellingen als het erg druk is.

Snelle duidelijke service

Duidelijke website en communicatie

prefekt

niets over te klagen

• niets

Snel en goed

Click & collect , netjes op tijd klaargezet en speelgoed was nergens te verkrijgen maar wel bij jullie dus zeer blije kindjes

• N/A

Veel keuze, mooie winkel, dichtbij

Ervaring is heel positief. De baby born sister met blonde haren was overal uitverkocht, ook online, maar jullie hadden nog twee exemplaren. Online kercadautjes was wel even wachten, maar ruim op tijd voor Kerstmis, dus geen probleem. En ook:vriendelijk personeel in winkel op Kiel.

• Yes
  • Eigenlijk niets, alles in orde.

weet niet

andere leverancier voor de pakjes te leveren

• Yes
  • de pakjes laten leveren door een andere pakjesdienst dan GLS die mensen kunnen niet lezen hebben geleverd op nr16 ipv nr18 en op nr 16 woont niemand zijn er aan het verbouwen

Snelle service tegen een sterke prijs.

Uitgebreid gamma aan sterke prijzen. Levering aan huis gaat vlot.

• N/A

Anciene photo sur le site

Service après vente réactif et bon. Poupée reçue dans les délais mais pas exactement le modèle représente sur le site.

• Yes
  • Une mise a jour du site

Vlot, vriendelijk en behulpzaam

Zie titel

• N/A

Besteld en direct kunnen afhalen

Veel keuze en goed verzorgde winkel en altijd vriendelijk

Prima super

Goed besteld

Snel in huis goede track and trace

snel en correct

de bestelling verliep zeer vlot en heb het snel ontvangen

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!