Fijne winkel, goede service

TOP

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

• Nog ruimer aanbod

De enige winkel waar het product nog op stock lag.

• dat weet ik niet

Vervelend

Telkens ik iets bestel voor afhalen of verzenden werd ofwel de zending geannuleerd omdat men het juiste item toch niet had(en moest ik tot wel een maand wachten tot terugbetaling) of reed ik 45 minuten tot aan de winkel om eveneens het verkeerde item voorgeschoteld te krijgen. Rit voor niks!

• Beter aanbod specifiek

Super snel en super vriendelijk

Snelle service Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Sympathieke bediening, voordelige prijzen

Zeer concurrerende prijzen, ruim aanbod en vriendelijke medewerkers

• /

Vlotte bestelling met jammere annulatie

Bestelling gedaan van 2 doosjes Schleich. Blijkt er eentje toch niet meer op stock te zijn (stockfout). Jammer, dat je dan als klant 2 winkels moet bezoeken om alles af te halen.

• Nee
  • Stock up to date houden

goede service, snelle afhandeling

mooi aanbod, snelle levering, prima!

Alles prima verlopen!

Ik heb iets besteld via internet en in het filiaal te Genk gaan afhalen. Alles ok

• Niets alles ok

Goeie service

Bestelling lag snel klaar, prima service

Dienst na verkoop????

Problemen

teleurgesteld

We hebben een bestelling geplaatst, speciaal voor het pokemonboek. 2 dagen na bestelling vernemen we dat we alles kunnen ophalen, behalve het pokemonboek.

• Yes
  • up to date houden van het aantal artikelen

Gemakkelijk en goede voorraad

Zowel on-line als in de winkel zelf vlotte afhandeling, vriendelijk en behulpzaam

• Yes
  • het aanbod kan altijd nog ruimer

positief als negatief

ik was zo blij dat ik online de 3d puzzel van ravensburger, de GELE lamborghini huracan kon bestellen en komen afhalen.... tot ik in de winkel kwam en een RODE kreeg omdat er op jullie site een verkeerde foto stond... deze foto, de gele, had onze dochter uitgeknipt en op haar lijstje geplakt voor de sint. voor onze dochter is geel voor een lambo en rood voor een ferrari.. wat wel positief was dat ik van playmobile country dit aan de prijs kon kopen van dreamland, 64.95 bij fun was dit 89euro. dus willen jullie volgende keer zeker nakijken dat de kleuren overeen komen met wat jullie verkopen? alvast bedankt

• Nee
  • de juiste fotos plaatsen van het speelgoed ivm kleur

Snelle levering.

Het zou leuk zijn moesten de pakjes giftrapped zijn.

• Yes
  • Cadeauverpakking rond eindejaar.

Prima kwaliteit, snelle levering

Vlot

• De website

Heel gemakkelijk en snel

Gemakkelijke website Vriendelijk personeel in de winkel Snelle service Alleen jammer dat het niet aan huis geleverd werd

• Yes
  • De levering aan huis. Ik kon het pakje alleen in de winkel gaan halen en was voor mij vrij ver.

Mooie, grote, ordelijke winkel en uitgebreide website.

Ok

• Yes
  • De website, dat je ook dingen in het winkelkarretje kan plaatsen ookal heb je geen account.

duidelijk overzicht website en snelle geleverd

op de website makkelijk te kiezen en te bestellen. leveren ging vlot en was netjes verpakt. in doos zat ook catalogus wat goed is. tip: op website een snelle link voor verkrijgen brochure

• Yes
  • snelle link catalogus krijgen

Zeer betrouwbaar

Vriendelijk personeel en behulpzaam

• Niets

• N/A

alles is perfect verlopen !

Snelle en correcte service !

• niets

Niet klantgericht

Ik heb een eerste bestelling gedaan van een pop frozen Elsa. Bij een snelle levering bleek de pop Anna erin te zitten. Heb contact opgenomen en gezegt dat er een fout van jullie is geweest. Toen heb ik gezegt, eigenlijk ga ik Anna houden en nog Elsa opnieuw bestellen. Zodoende heb ik Elsa die terug bovenaan stond op de site besteld. Terug snelle levering, wat blijkt heb ik zonder mijn weten en enkel naar de prijs gekeken de verkeerde pop zonder lichtjes besteld. Terug gekeken op de site hoe dat kwam omdat er maar 1 op stond met die prijs. Wat blijkt nu.......geen pop Elsa meer te verkrijgen online en ook duurder geworden op een paar dagen. Toen Terug contact opgenomen en nu willen ze zelfs niet tussen komen voor de retourkosten van die pop. Per slot van rekening is de hele heisa begonnen met de verkeerde pop te sturen. Ik doe dit voor mijn kleinkind van 4 want ze zal heel blij zijn., maar in toekomst zal het zeker niet van Toychamp zijn.

• Yes
  • Begrip tonen dat zowel jullie als de klant in de fout kunnen zijn.

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!