top

snelle vlotte levering

• /

geweldig

Mooie winkel, zoveel speelgoed en ook andere spullen voor kinderen...

prima volgens afspraak

heel groot aanbod

• geen idee

Online besteld en snel kunnen ophalen in de winkel.

• N/A

Rappe levering in de staat hier het is verzonden

Levering in orde

• Niets

Zeer teleurstellend, jullie webwinkel is de slechtste ooit en is puur ******!

Uw 'bedrijf' heeft de domste webshop van het hele worldwideweb! Je kan er zogezegd specifieke items bestellen, maar door jullie gebrekkige systeem worden die nooit correct geleverd. En daarbij weten jullie ook niet wat jullie precies in stock hebben. Jullie lokken klanten door items aan te bieden in jullie webshop die jullie wellicht niet meer in stock hebben. Dat is ******!!! Ik denk er over om dat eens voor te leggen aan Testaankoop of een andere economische inspectiedienst. Ik koop alvast nooit meer bij jullie, en zal jullie webshop bij iedereen afraden. Daarnaast was er ook een probleem met jullie server toen ik online wou bestellen. Ik contacteerde jullie diensten hierover maar zij konden het probleem niet vinden. Hebben jullie wel it-mensen in dienst?

• Nee
  • webshop moet veel beter, zo is het puur ******!

Bestelling was niet juist

Ik had een star wars poppetje besteld waarbij er nog 2 andere varianten waren. Op de site werd bij de bestelling gevraagd of een andere variant ook goed is indien degene die ik kocht er niet meer zou zijn. Hierbij heb ik aangeduid dat ik enkel degene wou die ik bestelde en dus niet een andere. Aangekomen in de winkel zat natuurlijk een andere variant is de doos van mijn bestelling... ik had het geluk dat hetgeen ik bestelde nog in de winkel was zodat het geruild kon worden. Ik moet wel zeggen dat de bestelling snel geleverd was.

• Yes
  • Bestelling correct afhandelen. Zeker als de vraag letterlijk gesteld wordt op de website.

Gewoon goed !

Zeer nette en snelle levering

• Yes

Ik had een bestelling geplaatst, voor af te halen in de winkel en ik kreeg dezelfde dag nog een mail dat mijn bestelling klaar stond voor af te halen. Dus dat was wel heel snel. Enorm tevreden hierover.

• N/A
  • Indien mogelijk beter opletten qua prijzen met concurrentie. Sommige artikelen kwamen duurder uit en dan spreek ik over €15-€20 over 2 artikelen. Maar voor de rest geen opmerkingen en heel tevreden!!

Alles ging heel vlot

Goede service, snelle levering

• N/A

Super snelle bestelling en correcte levering!

Eerste maal dat ik bij jullie bestel maar nog geen minuut spijt! Blij dat ik jullie ontdekt heb. Ga nu mijn volgende bestelling plaatsen. Wou eerst zien hoe de levering liep maar die was snel en correct.

• niets was goed.

Betrouwbaar

Duidelijke communicatie, vlotte bestel-procedure, snelle levering.

• N/A

Alles verliep vlot en correct.

prima.

• nihil

Snelle levering en dat is wat ik graag heb

Veel aanbod, aan een goede prijs Snelle levering Top

• N/A

Ik heb nu al twee maals bij u bestelt,en altijd tevreden.

Ik feliciteer u voor uw geduld bij mijn bestellingen. Ik ben 72 jaar oud en heb altijd op computer gewerket, maar wat betalingen of bestellingen getreft heb ik het altijd moeilijk. Bovendien probeer ik alles in het nederlands te doen (Ik heb mijn studies in het nederlands gedaan .... maar dit was 50 jaar geleden en sindsdien woon ik in Luik (dus franstalig) Nogmaals dank voor uw vriendelijkheid Mevrouw Delhem

• Yes
  • Toch de winkel waar je gereserveerd heb te kunnen bereiken indien nodig

's Avonds besteld, de dag erna geleverd. Netjes verpakt.

• N/A

vriendelijk, proper en mooi geordend

Fijn winkelen en verkoopster zeer vriendelijk en hulpvaardig !

• ?

Bestelt, de dag nadien kunnen afhalen. Super.

• Weet het niet

megafantastisch

uitgebreid gamma gebruiksvriendelijke website interessante prijzen supersnelle en correcte levering altijd voor herhaling vatbaar!!

SUPER

Wegens de duidelijke communicatie en de snelheid van de levering.In 1 zin: duidelijk vatbaar voor herhaling

• nihil

Altijd voorraad en beste prijs.

• N/A

Houden geen rekening met scalpers

De winkels houden er geen rekening mee dat sommige veel gewilde items allemaal door dezelfde persoon worden opgekocht om daarna door te verkopen voor het dubbel van de prijs. Ik had nu het voorbeeld in de winkel in Geel en het gewilde item was de "Pokémon Celebrations ultra premium collection". Deze werden voor mijn neus allemaal meegenomen door dezelfde persoon. Aan de kassa zijden ze hier niets van. Doordat je scalpers alles laten opkopen, krijgen verzamelaars en echte fans zoals ik geen kans om deze set te kopen. Terwijn bijna alle winlels hier een systeem/regel voor hebben. Zowel in de winkel als op hun website. Fans krijgen gewoon geen kas hierdoor en hierdoor steun je de scalpers die het probleem zijn.

• Nee
  • Vrel gewilde items maar 1 per persoon laten kopen.

Online bestelling

Online bestelling van drie artikelen. Twee af te halen in één verkooppunt, het derde artikelen opgestuurd worden of afgehaald in een ander verkooppunt. Helaas was de verzending van dat 1ne artikel praktisch even duur als het omrijden.

• Yes
  • Online bestellingen laten samenkomen in één afhaalpunt, of verzending aan huis toch mogelijk maken.

Om 11u een bestelling geplaatst om cadeaus af te halen in de winkel en om 14u kon ik het al afhalen.

Alles verliep heel vlot

Alles verliep heel vlot. Speelgoed helemaal goed ik verwacht had. Misschien wel handig geweest dat er een popup kwam bij de tractor dat er batterijen nodig waren. Hierdoor deze vergeten.

• Yes
  • Popup voor batterijen tijdens aankoop

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!