Werd snel geleverd, persoon die pakketje afleverde was enorm vriendelijk.
Veel speelplezier met waterglijbaan, verfrissend voor jong en oud.
Vriendelijk en correct aan telefoon. Betalen ging niet via de app (niet fout van touchable) en dit werd snel geregeld.
Goede kwaliteit, correct en snel geleverd. De zwembad moet via een automatische pomp opgeblazen worden want er is heel veel lucht in nodig. Goed groot voor de kinderen erin te spelen en stukje te zwemmen.
Voor de eerste maal een bestelling bij jullie online geplaatst. Zeer correcte en snelle levering.Bedankt!
Snelle levering, correcte afhandeling van bestelling en speelgoed in perfecte staat.
Correct geprijsd artikel, zeer redelijke verzendkosten, goed ingepakt en snel geleverd. Wij zijn tevreden!
Zoon van 8 jaar superblij met het nerf geweer. Snelle levering en in goede staat geleverd.
toppie picibello
Ik vond de luchtpomp het goedkoopst bij toychamo. Eerst wou ik het in de winkel afhalen, maar net mijn winkel had het niet op voorraad. Dan maar online gekocht en twee dagen later had ik het.
Het is precies zoals wij op het internet hebben gezien. Een aanrader voor de kinderen!
badeendjes zijn badeendjes en horen te drijven! Badeendjes zijn geen visjes Ofwel sturen jullie mij badeendjes die drijven ofwel mijn geld terug Gelieve ze zelf te testen! Gelieve ze zelf te testen! Eerst drijven ze,na 1 minuut gaan ze op hun zij liggen,na 2 minuut verdrinken ze Ik zal pas echt beoordelen indien hier iets aan gedaan wordt ,met dank bij voorbaat Mvg
Beste, dank u voor uw revie Ik zie in uw dossier dat wij op 07/07 na mail contact, het probleem voor u hebben opgelost. We kunnen ze helaas zelf niet testen, aangezien ze dan gebruikt zijn en we ze niet meer kunnen verkopen.
Snelle service, goedkoper dan andere winkels, top ervaring
Ondanks corona, was ons pakketje niet lang onderweg.
Pakket is nog niet geleverd
Dag Katrien, Dank je voor je melding. De review vraag wordt standaard gestuurd 4 dagen na uw bestelling. Meestal is dat voldoende. Ik heb gezien in uw track en trace dat het pakket ondertussen wel geleverd is. Maar effectief later dan we aangeven. Ik ga dit dan ook doorgeven aan de transportdienst om na te vragen wat het probleem is geweest, want het heeft blijkbaar een tijdje in hun depot gestaan zonder beweging. Dit is alleszins niet de normale gang van zaken, dus ik wil u hierbij dan ook onze excuses aanbieden voor de vertraging. We gaan de nodige stappen alleszins ondernemen. Groetjes, het ToyChampteam
Mijn bestelling geplaatst en super snel geleverd! Bedankt!
Snelle levering van bestelde artikelen, jammer genoeg van povere kwaliteit
Goed product
online een bestelling geplaatst om dat het plaatselijk niet in stock was na 1,5 week nog steeds mijn bestelling niet geleverd.
Dag Vanessa, Dank u voor uw review. Ik zie in de track en trace dat uw pakket afgeleverd is op 5 juni. Indien dat niet het geval is, wil ik u vragen om dit te laten weten, zodat we een onderzoek kunnen starten bij onze transporteur. In elk geval alvast mijn excuses voor deze vertraging. Groetjes, het ToyChampteam
Large choix. Livraison dans les temps.
Duidelijke omschrijving van het product
Het zoeken via de zoekfunctie op de website verliep wat moeizaam. Snelle levering en zorgvuldig verpakt!
We bestelden online een klimrek. Duidelijke website, vlotte bestelling en levering, prima prijs, top-materiaal.
Troisdorflaan 17
3600 Genk
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!