Bestelling snel verzonden, zeer goede kwaliteit van producten, ruime keuze.
De website is heel makkelijk te gebruiken. De bestelling is perfect afgeleverd
overzichtelijke webshop met duidelijke info rond betaling en verzending
Mooi ingepakt zodat niks aan de knuffel kon komen en rap geleverd
Super goeie service enkel de verpakking misschien aanpassen wij kochten een nintendo switch spelletje en kwam in een doos van 40x25x20cm spelletje dvd doosje misschien kleinere verpakkking maar verdere service snel en correct.
Ondanks de drukte door de coronacrisis, kreeg ik mijn bestelling uiterst snel geleverd. Heel tevreden!
Mail gekregen dat het product kon afgehaald worden in de winkel, inclusief mail met de factuur. Helaas in de winkel kon de vrouw aan de kassa de bestelbon niet scannen en bij dat het product aan de kassa stond en we de factuur in handen hadden, kregen we het product niet mee! We mochten terugkeren zonder product wat reeds betaald was. Zaterdag middag nog eens gebeld naar de winkel betreffende stand van zaken, maar nog niets. Namiddag hebben we wel telefoon gekregen van de Toychamp winkel dat we het product eindelijk mochten afhalen. Op de mail die ik via de webshop heb verstuurd was het antwoord niet veel beter. Zaterdag verstuurd en ze ging het dinsdag even nakijken. Ik koop nooit meer bij Toychamp. Zeer slechte service!
Beste, alvast mijn excuses voor het ongemak. Aangezien de winkel in Genk gesloten is op maandag, kunnen we pas dinsdag navraag doen. Uiteraard willen we te weten zien te komen wat er is misgegaan. Uw mail van zaterdag hebben we op maandag beantwoord, want op zaterdag is onze klantendienst gesloten. In het mailverkeer kan ik lezen dat u maandag nog heeft laten weten dat u zaterdag telefonisch bent gecontacteerd met de melding dat u het kon gaan ophalen. En dat u zich afvraagt wat het navragen op dinsdag kan oplossen. Hierop hebben wij ook nog gereageerd zie ik. Het werd ook nagevraagd in de winkel en het probleem zat erin dat de order nog niet verwerkt was en klaar stond om af te halen. U had het aankoopbewijs mee, maar nog niet de bevestiging gehad per mail dat het klaar stond om af te halen. Zodra dit was gebeurd hebben ze u opgebeld om dit te laten weten. Zoals we uitleggen in de mail na de aankoop, dient u te wachten op het afhaalbewijs alvorens naar de winkel te gaan. Vriendelijke groeten Het ToyChampteam
gemakkelijke site, alles snel geleverd
Zeer positieve ervaring
Een topper om online te bestellen. Steeds juist en snel geleverd en ook degelijk goed verpakt voor verzending.
Online bestelling heel snel geleverd
Duidelijke website, veel e-mail updates over de bestelling en levering, goede kwaliteit van de producten!
Het verjaardagscadeau van mijn neefjes besteld en twee dagen later volledig ontvangen.
Bestelling vlot geleverd, bijkomende vraag op mail snel beantwoord, sommige spullen konden enkel in de winkel gehaald worden, eerst Hasselt, alsnog uitverkocht, gebeld naar Bilzen, gereserveerd en onmiddellijk kunnen oppikken.
GLS geleverd aan andere kant van de gemeente. Dame die hetzelfde huisnummer heeft, heeft het pakket gebracht.
Mijn excuses alvast voor het ongemak. Ik neem dit op met de transporteur. Fijn om te lezen dat het toch goed is gekomen. Groetjes, Het ToyChampteam
Alles verlopen zoals afgesproken
Verzending met GLS, gaat heel traag, er zijn snellere leveringsdiensten
Beste, Dank u voor uw bericht. Door de grote drukte en Corona maatregelen, is er voor sommige leverroutes een kleine vertraging opgelopen. Daarnaast had u de leveroptie gewijzigd, waardoor er nog een verdere vertraging is opgelopen. In elk geval onze excuses voor het ongemak. We hopen dat dit volgende keer uiteraard wel normaal gaat. Vriendelijke groeten Het ToyChampteam
Vlotte levering, goed verpakt en heel hulpvaardig als je vragen hebt
Zeer snelle levering, Goed verpakt, Zeer goed materiaal
2 keer besteld en telkens snel geleverd!
Super service !! Snelle levering zoals beloofd
We bestellen een zwembad in de omschrijving staat dat er een grondzeil bij is. Bij levering blijkt dat niet zo te zijn . Dus ik neem contact op via mail en er wordt me verteld dat we omschrijving niet altijd klopt met wat het product echt voorstelt . Zo ben in meerdere dingen tegengekomen. Gelukkig had ik een screenshot ge Olen van de omschrijving want natuurlijk hadden ze die al aangepast. Om een lang verhaal kort te maken heb ik wel 10 euro ter compensatie gekregen en daar kan ik mee leven . Dat is wel maar de helft van wat een dekzeil mij gekost heeft. En wat ik ook ok vond is dat het geld heel snel.werd teruggestort. Maar ik vind jullie winkel HELEMAAL niet betrouwbaar en professioneel overkomen. Echt een teleurstelling .
Correcte & tijdige levering, goed product
Troisdorflaan 17
3600 Genk
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!