Dank u . Heel goede service ,ondanks drukke periode zeer vlotte levering . Ik ben heel content ,en ons telefoongesprek vooraf was klaar en duidelijk . Nogmaals merci

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Heel goed

snel en correct

zeer duidelijke site. keuze snel kunnen maken. verdere communicatie to the point. levering snel en correct, met de juiste corona toepassing

Top!!

In deze tijd toch een vlotte levering. Super. Enige minpuntje was, dat er veel niet leverbaar bleek te zijn.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Jullie maakten mijn dochter superblij !

Wij hebben lang gezocht naar een drone die niet van China moest overkomen. Jullie hebben een ruime keuze en dat komt goed naar voren op jullie website. Jullie hebben de levering ook heel snel voor elkaar gekregen! Wij zijn tevreden en dankbaar. Goed gedaan. Een pluim voor iedereen die dit mogelijk maakte.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Wij vonden het jammer dat zaken met een lagere prijs niet kunnen geleverd worden, bvb. lego dots ananas. Waarschijnlijk moeten jullie een keuze maken van wat jullie wel of niet via transport kunnen meegeven. Alleszins sowieso wel een goeie service voor de zaken die wel met transport mee kunnen.

Easy ordering and fast delivery

Super happy with the trampoline that I ordered online. Due to the Lockdown I found that most stores had sold out of trampolines or had a very long delivery time. Toychamp has stock and I had my trampoline after 3 days - Amazing!!!!

Snelle en correcte levering

Speelgoed besteld, werd snel en correct geleverd. Vriendelijke klantendienst

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering en top qua speelgoedaanbod

Ruim aanbod en dikwijls mooie promo's. Levering gaat meestal ook binnen de 2-3dagen na bestelling

Snel

Snelle antwoord om mail met vraag en snelle levering! Ook in deze corona tijden!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle en correcte levering .

Snelle en correct levering

Ik kocht monopoly extreem bankieren voor een goede prijs en had het spel dinsdag avond laat besteld (na 19u) en ontving het spel al op vrijdag de zelfde week.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Heel goede ervaring met webshop toycgamp

Alles correct verlopen.

Possitief

Voldoet volledig aan onze verwachtingen. Snelle levering.

Vlotte levering

Prima service aan een goede prijs. Vlotte levering zeker gezien deze coronatijden

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Al meer dan een week wachten op bestelling

1 week voor Pasen bestelling geplaatst. Grootste deel op dinsdag geleverd, gebeld voor laatste deel levering. Gebeld ivm levertijd omdat de kindjes graag de paashaas zagen verschijnen.. Heel vriendelijke dame aan telefoon, ging navraag doen en me via mail iets laten weten. 2 dagen voor Pasen helaas nog niets gehoord.. Domper op de paasvreugde!

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen grote reclame van levering op 2 werkdagen!

Alles correct verlopen, snelle levering, top!

👌

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

ToyChamp zelf zeer goed. Leveringsfirma iets minder. Leveringsdag stonden ze bij de juiste straat maar in een verkeerd dorp. Gingen dan de dag nadien komen, maar niemand gezien. De volgende dag is het dan in de late namiddag geleverd.

Super tevreden

Vrijdag besteld en maandag voormiddag al geleverd super service

Kwaliteit en super service

Vlugge respons op mijn vragen via mail Zeer vlugge levering!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als de onlineshop uitverkocht is, deze zo snel mogelijk terug aanvullen

Snelle levering goede klantenservice

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Je kunt niet alles op de webshop thuis laten leveren

Vlotte en snelle levering

Overal waren de puzzels die ik zocht, uitverkocjt. Hier hadden ze nog en ze werden snel geleverd!

Zeer snel geleverd.

Prima service tevreden klant

Moeilijk om tijdens de coronacrisis iets voor de kindjes voor Pasen te voorzien maar mits wat kleine vertraging alles op tijd ontvangen. Een onbelangrijke doos van de plasticine had een duw gekregen maar hadden ze aan elkaar gelijmd voor het transport. Jammer maar aangezien de doos toch in de vuilbak moet zeker geen probleem. We kregen bij onze bestelling ook een zakje Paaseitjes.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Communicatie rond verzending was niet zo duidelijk.

Snelle levering, en betaalbaar

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • Yes
  • Yes
  • N/A

Heel snelle levering en goede kwaliteit van artikel

Vloertegel voor zwembad aangekocht om spa (bubbelbad) op te zetten. Heel goede kwaliteit en heel handig. Door de puzzelstukken blijft alles goed op zijn plaats.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima prijs, snelle levering!

Alles is gemakkelijk te vinden op de website. Snel besteld en geleverd. Top service.

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!