Snelle en correcte levering.

2 dagen na bestelling werd mijn pakket al geleverd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Zeer snelle levering en scherpe prijzen!

Correcte en snelle levering, scherpe prijzen!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

De bestelling is heel vlot verlopen, er stond door drukte levertijd 3à4 dagen maar ik had mijn bestelling zeer snel. Woensdag avond besteld en vrijdag geleverd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Heel snel geleverd en een goede communicatie!

Het was sneller geleverd dan voorzien. Ik had geen info van de track en trace gegevens zodat ik verrast was met de mail dat het pakket al geleverd was. Er was een heel goede communicatie : ik kreeg een melding van een lichte beschadiging van de verpakking met zelfs een foto erbij en of ze het zo mochten opsturen.

Goeie prijzen, snelle levering

Fijne selectie speelgoed, de prijzen zijn heel aantrekkelijk en de levering is super snel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? niks

Heel leuk en supersnel

En natuurlijk goedkoper dan de andere winkels. Spijtig dat ik een popje besteld heb en het was niet hetzelfde op de afbeelding.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goeie prijs en super snel!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Speelgoed dat geleverd kon worden werd snel geleverd. Speelgoed kon ook snel afgehaald worden in de winkel.

Heel tevreden

Duidelijke communicatie ivm levering. Heel goede produkten.

makkelijke website, goede levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Levering met GLS zorgt voor slecht consumenten ervaring.

De eerste stappen van het aankoop proces gingen vlot. De levering daarentegen is rampzalig. GLS verklaart 2 keer aan de deur te zijn geweest en een briefje te hebben achter gelaten mr op beide dagen was er iemand continue thuis em geen briefje in de brievenbus. Na contact opgenomen te hebben met GLS kreeg ik het gevoel dat logen. De levering hoort bij de totale consumenten beleving en vandaar mijn slechte beoordeling.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De transport / lever beleving!

kiezen, bestellen en betalen in een wip gebeurd

goede ervaring met aankopen van producten dankzij de stevige voorbereiding van mijn kleinkinderen, die met heel veel plezier het papieren boekje hebben bestudeerd, uitgeknipt en opgeplakt op verschillende bladen tekenpapier. het aankopen van mijn keuze uit hun keuze was dus super gemakkelijk. zelfs in die mate dat kopen en aan huis laten leveren goedkoper bleek dan naar de winkel te gaan. MAAR...... ondanks de supersnelle respons en aflevering aan de transporteur, ging het toch fout. We kregen melding van levering vrijdag tussen 8u - 17u, wat een redelijk groot tijdsslot is, maar zorgden ervoor dat de leverancier zijn taak zou kunnen vervullen. DESONDANKS ..... werden de producten die beloofde dag niet geleverd! Ik kijk er nu naar uit dat we onze bestelling toch nog de eerstvolgende werkdag (morgen dus) zullen mogen ontvangen, want anders geraken we met onze Sinterklaas cadeautjes flink in de knoei....

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? betere afspraken met de transporteur?

Top!!!

Heel vlugge levering perfect verpakt, ik heb het spelletje uitgepakt en de software erop gezet, ook dat werkt perfect. Heel tevreden van mijn aankoop

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? is al perfect kan niet worden verbeterd.

200% Tevreden

Gemakkelijk te bestellen en tijdige levering. MAAR. Waarom kon ik niet bestellen in de winkel in SInt-Truiden? Waarom Niet afhaalbaar inSint-Truiden. De klant wordt als het ware gedwongen naar internet te gaan. Spijtig voor het team in Sint-Truiden, dat altijd voor me klaarstaat en zonder verpinken moeite doet om me te helpen!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering vroeger dan gezegt was. Alles was inorde.

Vlot,alles in een keer thuis; Geweldig . Voor herhaling vatbaar. Mercikes

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks; het is goed zo

Vlotte bestelling en vlugge levering tegen mooie prijs

Snel het juiste gevonden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Iets meer info over nieuwere versie

Topservice

Bedankt voor de snelle levering. Ik had recht op een gratis artikel maar was dit vergeten toevoegen. Mijn bestelling was al doorgemaild, toch hebben ze het artikel na een simpel mailtje nog toegevoegd 👌. Dank je voor de uitstekende service.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Van begin tot levering in orde

Alles is zeer vlot verlopen

Correcte afspraken

Bestelling geplaatst en binnen de afgesproken tijden geleverd

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

vlotte levering, alles in orde

gemakkelijk te bestellen. komt vanuit België zelf, dus duurt niet lang pakje goed verzorgd alles in orde

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Heel snelle levering van bpost

Zeer goede service op de website van toy champ

Snelle levering via webshop

Snelle levering, geen probleem, goedkoper dan in andere winkels Wel niet alle artikels zijn beschikbaar in de webshop.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer artikelen beschikbaar maken in de webshop

Snelle en correcte levering

Enkel maar positieve ervaringen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zou niet weten wat ik moet verbeteren

Vlotte bestelling

Goede ervaring. Aanrader

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alles naar wens

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!