Rapide et bien

Commande et reçu e Mail pour aller chercher ma commande, arrivé sur place,on m'a renseigné étant la première fois avec plaisir.

• Carte de fidélité

stock voorraden kloppen nooit

Ik heb een bestelling online geplaatst. Nadien werd deze geannuleerd omdat het toch niet meer voorradig was. Toch bleef op jullie website staan dat het nog steeds op voorraad was en werd dit niet aangepast.. Is precies volgens de reviews wel iets dat vaker wordt aangehaald maar duidelijk niets mee gedaan wordt.. Voor de rest van de bestelling was het gelukkig wel in orde.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? voorraden controleren en ze juist op de website plaatsen.

null

nous n avons pas recu la bonne commande et le service apres vente ne repond pas

• Non
  • envoyer la bonne commande

lang wachten voor niks

Ik heb besteld in Diest want ik kon alleen bestellen in een winkel die het in stock had. Ik kon het ook thuis laten leveren. Waarom kan het dan niet van 1 winkel (of van het depot in halle) naar een andere winkel gestuurd worden? Ik werkte in de Okay van 2008 tot 2012. Als er iemand collishop had besteld vroegen wij de naam en hoeveel pakjes, en gingen wij achteraan zoeken. Dan legden we ofwel de pakjes aan de kassa of in de kar van de klant. Dit was blijkbaar te gemakkelijk. Toen ik aankwam in de Dreamland ben ik meteen naar de infobalie gegaan. Daar was een personeelslid net bijna klaar met een collega aan de kassa te helpen. Ik zeg dat ik besteld heb, en zij zegt van aan te schuiven aan de kassa met een QR code die ik in mijn mails kan vinden. Dus ik ga naar de kassa, ik schuif een kwartier aan, dan is het aan mij, ik laat de QR code scannen, en dan moet die van de kassa de winkel in om in een speciaal rek te zoeken naar mijn pakje. Ondertussen wordt ze aangesproken door klanten, want ze staat gewoon in de winkel. Waarom kon die eerste dit pakje niet al gaan halen en klaarleggen? Omdat alles via de QR code moet volgens haar, want blijkbaar kan je niks doen zonder QR code. Uiteindelijk komt de kassierster terug met de boodschap dat ze mijn pakje niet vindt. Dus ik zeg haar dat ik het alleen kon bestellen in winkels die het in stock hadden, dus ze kan het even goed gewoon uit het rek nemen. Ik vind het een beetje schandalig dat de klant de oplossingen moet bieden, terwijl het personeel hier niet eens bij stilstaat. Ze vertrekt terug de winkel in, wordt weer door klanten aangesproken, en komt na een kwartier eindelijk terug. Ondertussen ben ik al 3 kwartier in die winkel, aan het wachten om iets wat ik reeds betaald heb te kunnen ophalen. Nu moet je mij is zeggen hoe die QR code gemakkelijker is dan hoe we het vroeger in de Okay deden. Waarom kon die eerste dame van de infobalie niet op zijn minst al mijn pakje gaan zoeken op naam en aan de kassa leggen?

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? als moderniseren betekent klanten enerveren en efficiëntie buiten smijten, moderniseer dan niet. Ik snap niet dat ik dit moet zeggen...

zeer goed geholpen bij het teruggeven van een beschadigd pakje

Geen wachttijd bij het teruggeven, vriendelijke verkoper! Onmiddellijk gekeken voor vervanging maar helaas niet meer in voorraad dus direct een waardebon ontvangen voor het bedrag! zeer correct!!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Geleverd zonder de originele fabrieksverpakking!

Een 650 Euro waard pakket zoals de "75367 LEGO Venator-class Republic Attack Cruiser" word verwacht met de originele fabrieksverpakkingsdoos. We hebben hierover geklaagd bij het personeel, en zij legden uit dat de doos altijd wordt verwijderd bij ontvangst van de goederen. We gaven aan dat andere winkels met kits van deze waarde de originele fabrieksverpakking altijd bewaren, maar er gebeurde niets; we kregen zelfs geen vervangende doos. Het is duidelijk dat Dreamland Deurne dit soort bestellingen niet naar behoren heeft afgehandeld.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Met Lego kits van meer dan 100 Euro de originele fabrieksverpakking altijd bewaren!

Parfait !

Commande, OK Suivi : OK Accueil et mise à disposition commande : OK Personnel : OK = parfait, merci Par contre, "Evaluez les points suivants" ci-après dans l'enquête = NOK, titre en français et item en néerlandais, à mettre au point

• Oui
  • le texte en français dans une partie de l'enquête

Het is er wel, het is er niet, het is er wel

Ik had 2 Lego-pakketten besteld voor thuislevering. Kreeg twee dagen na de bestelling een e-mail dat mijn order geannuleerd werd wegens geen voorraad. Eén pakket elders besteld (en 8€ goedkoper), ander pakket gaan ophalen in een Dreamland winkel op 25 min. rijden. Weer een dag later krijg ik een e-mail dat mijn pakketten onderweg zijn… Een dag later komen ze dan aan. Voor niets elders besteld en voor niets 25 min. gereden + nog eens moeite moeten doen om de pakketten te retourneren.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Efficiënt communiceren.

article non reçu et injoignable

J'ai commandé plusieurs tonies pour la saint nicolas de ma fille, dont un que je n'ai jamais reçu. J'ai essayé de joindre le service client à de nombreuses reprises, je n'ai jamais eu personne en ligne, pareil pour mes emails, aucun retour depuis 1 mois et aucun remboursement !

• nn

Super rapide

Bonne accueille et service rapide.

• Parfait

Amabilité et serviabilité

L'accueil est professionnel et sympathique. Un article de ma commande n'était plus disponible, le vendeur a pris le temps de vérifier en rayon, puis de m'en conseiller un autre, équivalent au niveau du prix. Pour une précédente commande, un vendeur m'a téléphoné afin de vérifier le choix d'un article (4 modèles du même jouet, mais sur le site, on n'a pas la possibilité de choisir). Seul petit bémol, en raison d'un souci informatique, je n'avais pas reçu le mail de confirmation de ma commande (c'est arrivé une fois sur les 2 commandes que j'ai effectuées, pour la première, j'avais reçu le mail très rapidement).

• Le service informatique

Vlotte service

Item dat niet aanwezig was in winkel (Blauwe toren, Brugge) laten opsturen en drie dagen later werd het aan de deur geleverd.

Super et très rapide!

Commande passée le dimanche soir et prête le lundi matin. C’est parfait. Merci

• Rien c’était très bien

Super klantvriendelijk

Dina van dreamland Beveren ging above en beyond om mijn jongens een Lego set te geven waar ze van droomden. Hagrids huisje stond op een vreemde plek in de winkel, ze had me zo kunnen afpoeieren, maar heeft alles gedaan om de doos te vinden! Dankjewel van harte!

goede prijzen

goede prijzen +veel keuze

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? levering

Facilité et personnel au top

J'ai fait une commande par internet et ma commande a été exécutée par une personne impeccable et sympathique

Rapidité, efficacité et simplicité

Facile de commander en ligne et réserver la commande en magasin, commande prête rapidement pour aller la chercher et gain de temps en magasin

• N/A

Livraison rapide et bien emballé

very worst

They didnt deliver the parsel on the mentioned date and time , they send me the email that nobody was at home , we were at home all the time so message was wrong .

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? should be trustable

slechte service

onmogelijk om iemand te contacteren bij een probleem

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? antwoorden op mails

Colis non reçu et dremland injoignable

Cela fait un mois que la commande a été effectuée. Un des colis n'a pas été reçu. Deux demandes par mail avec tickets ont été formulées, sans réponse. Egalement 5 essais pour les avoir au téléphone, en vain. Cela raccroche automatiquement après 30 minutes en attente.

• N/A

Ze annuleren en doen geen terugbetaling

Ik heb gespaard om een ps5 te kopen voor mijn zoon voir kerstmis. Ze annuleren mijn bestelling en 2 weekend later nog geen terugbetaling . In heb uren proberen te bellen . Meerdere dagen . Al die tijd verloren door hun. En het ergste mijn zoon gaat zijn mooie verassing niet hebben voir kerstmis

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Antwoord aa. telefoon en de uw generale conditie respecteren

Confortable...

Facilité de commande, site "user friendly", mise a disposition rapide (24hrs). Vomie dirait George : "What else ?"

• N/A

Slecht! Niet te vertrouwen!

Bestelling gedaan via de webshop, was nog aanwezig in de winkel. Volgende dag telefoon van de winkel, wij hebben dit niet meer, binnen 10 werkdagen wordt uw geld teruggestort of je kan contact opnemen met een andere winkel. Gebeld naar een andere winkel, waar ze dit volgens de website in stock zouden hebben. Wat blijkt, ze hebben daar ook niets meer … Met andere woorden, bestel niets meer online bij hun! Dus geen kinderdroom waargemaakt, triestig!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zorg dat uw website op to date is, en help de klant verder bij een probleem

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!