Heb online een paar speelgoedjes besteld voor mijn kleinzoon om af te halen in de winkel in Geel. Heel vlot, heel vriendelijk personeel. Extra controle of de goederen compleet waren. Beter kan het niet!
Leuke promo’s en veel keuze
Gemakkelijk om een cadeaubon te bestellen
Fast tracked shipping.
Goedemiddag Donat, Bedankt voor je feedback. Wat leuk om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Excellent, just perfect
Zeer uitgebreid assortiment
Alles is goede orde gebeurt
Mijn bestelling snel geleverd door vriendelijk personeel
Goedemiddag Marc, Bedankt voor je feedback. Super! Wat leuk om te horen dat je een goede ervaring gehad hebt met levering aan huis. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Vriendelijk personeel. Groot aanbod en correcte prijzen.
Zeer vriendelijke en fijne service. Mijn bestelling bij afhaling id zelfs tot in de wagen geplaatst gezien mijn beperking . Merci
Goedemiddag Patrick, Bedankt voor je feedback. Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad, we hopen je zeker een volgende keer terug te mogen ontmoeten. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Betaalbaar speelgoed, reserveren loopt vlot, afhalen zonder probleem.
Goedemiddag Davy, Bedankt voor je feedback. Super om te horen! We hopen je nog eens bij ons te mogen ontmoeten. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Besteld en zelfs een uurtje later kunnen afhalen
Zeer behulpzaam personeel in Kiel
Het is een aangename winkel met een groot aanbod. Je vindt er vaak speelgoed dat nergens anders wordt aangeboden. De medewerkers zijn klantvriendelijk.
Goederen correct geleverd doch niet op de afgesproken datum ( de bezorger vond het pakket niet meer)
Goedemiddag Marc, Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je een mindere ervaring had met de leverdienst. We nemen je feedback zeker op en briefen het door naar GLS. Samen kunnen we werken aan een verbeterde toekomst. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Ik had veel kodobonen besteld maar er was 1 tekort doorgemaild en een uurtje later was dit opgelost waarvoor dan Mvgconny
Van bestelling tot levering, zeer tevreden. Stukje speelgoed kunnen kopen aan een zeer scherpe prijs in vergelijking met andere aanbieders.
Goedemiddag Wim, Bedankt voor je feedback. Top, fijn dat alles naar wens verliep, we hopen je zeker nog eens te mogen ontmoeten bij ons. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Bestelling online geplaatst en nadien mijn gekochte goederen afgehaald. Alles stond prima klaar alsook mijn gratis geschenkje . Top gewoon , doe zo voort !
Online overzicht van speelgoed dat gekocht kan worden. Vlot kunnen bestellen.
Snelle afhandeling
Goedemiddag Wendy, Bedankt voor je feedback. Super! fijn om te horen dat je zo een goede ervaring gehad hebt met je bestelling! :) Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Vlotte en goede service
al enkele keren via de site besteld en later ophalen in de winkel , wat een service en zeer vriendelijk personeel.
Goedemiddag Hans, Bedankt voor je feedback. Super! Wat fijn dat je ervaring zo geweest is, we staan paraat voor onze klanten en zorgen voor de optimaalste service zowel online als in de winkel. :) Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Super aangename winkel, ruim aanbod, vriendelijk personeel
Zeer vriendelijke mensen in Toychamp, zowel in Lokeren als in Dendermonde. Ik was in Dendermonde de eerste webshopbesteller, en dit zorgde voor leuke taferelen!
Goedemiddag Kenneth, Bedankt voor je feedback. Wat leuk dit te horen! Een ervaring wat je natuurlijk zal bijblijven ;) We hopen je een volgende keer bij ons in de winkels te mogen ontmoeten. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Troisdorflaan 17
3600 Genk
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!