Ik vind het een leuke winkel

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk besteld!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Breed assortiment met goede prijzen

Heel leuk assortiment voor kinderen. Er is meestal goedkoper alternatief beschikbaar. Er is wel altijd iets te vinden voor de kinderen. Winkels zijn ook altijd goed gesorteerd waardoor spullen sneller te vinden zijn

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Soms meer personeel in de winkel

Snel en efficiënte service

Zowel online bestellen als in de winkel steeds vlot en aangenaam.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Je kunt je pakketje volgen

Tevreden

Ik heb heel snel mijn bestelling gekregen en ben heel tevreden met de producten. Wat ik minder leuk vond is dat de doos niet goed was dichtgeplakt. De doos was half open bij ontvangst omdat de plakband niet hielt. Voor de rest alles Ok

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Jullie hebben een groot aanbod op de site en vind het spijtig dat veel producten niet met levering aan huis zijn. Ik zie dat jullie meestal hebben wat ik zoek maar ben verplicht om het ergens anders te gaan kopen omdat jullie het niet aan huis leveren. Heel spijtig. Ik heb geen winkel in mijn buurt.

Leuk speelgoed, scoort altijd

Besteld en de dag zelf nog afgehaald

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

toychamp is prima voor hoe lang het nog duurt

ik koop al eens bij toychamp maar hoe lang gaat deze winkel keten nog mee voor ze de boeken gaan moeten sluiten door online winkels als bol en amazon. die zijn veel goedkoper en geen verzendkosten met vb select. ik vind het spijtig als je ziet dat nu alles online gebeurt . ik ga graag de speelgoed winkel ik ben over de 40 jaar oud maar binnen gaan in zo een echte speelgoed winkel maakt je gewoon gelukkig en terug jong. en depressief als je de prijzen ziet . speelgoed is nu belachelijk duur vroeger jaren 80 met sinterklaas stond de hele living vol nu voor hetzelfde geld heb je 1 pop. lego vroeger jaren 2000 een groot schip voor 50 euro nu gaat het over honderde euro's voor 1 schip. dus ik hoop dat toychamp zo lang mogelijk blijft. je kan nooit die ervaring krijgen van bol dan echt naar toychamp te gaan . gewoon super gezellig. ik heb 3 steren gegeven omdat het speelgoed al duur is en dan komen er nog eens verzendkosten bij. hierdoor gaan mensen dan alweer sneller naar bol of amazon. de verzendkosten zijn duur en dan nog eens boven een super hoog bedrag krijg je pas gratis verzending.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? meer en goedkopere speelgoed en schaf die verzendkosten af jullie zijn veel te duur

Toffe personeel

Was snel geholpen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer aanbod super mario jakks

Overall good product

Very good quality and beautiful colour.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Heel vlotte en correcte service

De cadeaubonnen waren in een mum van tijd besteld, betaald en verzonden naar de opgegeven mailbox. Kortom, niets op aan te merken.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Makkelijk besteld op de website en goede hulp aan de kassa

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? /

Het is goed ingepakt geweest. Zodat er niets aan de cadeautjes kwam. En de levering is heel goed gegaan.

Deze sit is perfect

Ik heb nu voor de 2de keer besteld en geen enkel probleem . En de bestelling komt aan wanneer het moet .

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Gewoon altijd duidelijk en correct

Altijd correct en duidelijk.

Makkelijk en snel

Vandaag besteld, morgen afhalen in winkel nr keuze en beschikbaarheid.

Slecht

Niet goed, verkeerde maat geleverd en dan klantendienst gebeld. Die vertelde me dat ik een mail moest sturen. Met mailen met hun collega legde ik mijn verhaal uit dat ik een pakje besteld heb voor 5-7 jaar en leveren 3-4 jaar en dan beweert de collega dat ik een smal besteld heb, terwijl ik heb collega de bestelling kopie laat zien. Moet zeggen dat het een vieze leugenaar en dat ze hun snel ervan af willen maken. Was de 1ste en laatste keer dat ik bij jullie besteld heb.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ten maten beter aangeven en de klant niet als leugenaar willen neerzetten.

Vlotte bestelling

Vlot kunnen bestellen en vlot geleverd. Goed en in stevige doos verpakt.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? onderscheid tussen meisjes en jongens bij speelgoed kan een optie zijn om gemakkelijker te zoeken in het aanbod

Zeer vlugge service!

Snelle correcte levering!

Enorme lego keuze

Heb een samurai X mech gekocht van lego ninjago

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Afhalen en dan betalen zou een optie moeten zijn

Zeer goede service

Zeer goede service

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service

snel

bestelling was snel klaargezet, ziet er precies zo uit als online gepost is

Prachtige winkel

Mooie, ruime zaak. Groot aanbod, netjes geordend per merk of categorie.

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!