Slecht

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Communicatie

Onbereikbaar

Bellen lukt niet. Na 50 min opgegeven Heb een mail gestuurd nog geen antwoord

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bereikbaarheid

Verschrikkelijk

Geen enkel antwoord op mijn mails en had zelfs de indruk dat ze niet gelezen werden + telefonisch onbereikbaar!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Telefonisch bereikbaar en mails beantwoorden

Très déçue cette année pour ma commande de Saint-Nicolas

Chaque année je commande mes jeux de Saint-Nicolas chez vous. Cette année j'ai bien cru ne jamais les recevoir à temps. J'ai fais des mails et sans réponse, j'ai téléphoné et j'ai eu enfin quelqu'un au téléphone après 25 minutes d'attente pour au bout du coup ne pas être plus avancée dans ma question. La commande est arrivée en 3 colis hors que tous était passé dans une seule commande. Je crois que ce sera ma dernière année que je commande. Il n'y a plus aucun avantages de points collectés pour avoir des réductions. Donc j'irai voir la concurrence où j'ai des points de fidélité.

Bestelling en levering vlot verlopen naar wens

Bestelling en levering vlot verlopen naar wens

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? ?

klantendienst niet bereikbaar

Bestelling online geplaatst (en betaald), toen we zagen dat tijdige levering niet meer gewaarborgd was. Daarop hebben we de bestelling opnieuw geplaatst (en betaald) voor afhaling in een winkel, wat overigens probleemloos verliep. Hierover dus zeker geen klachten. Via de veelgestelde vragen zagen we dat een online bestelling annuleren om de één of andere onbegrijpelijke reden niet mogelijk is. Daarop de klantendienst telefonisch gecontacteerd, zonder succes. Na 30 minuten in wachtstand heb ik het opgegeven. Een mailtje gestuurd met de vraag de bestelling te annuleren, maar de bestelling werd al thuis geleverd voor de klantendienst nog maar gereageerd had. Opnieuw telefonisch contact opgenomen, weer in de wacht. Bij de bestelling zit geen retourlabel, dus het is mij compleet onduidelijk hoe ik deze terugstuur.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? klantendienst

Desastreus

Geen communicatie, telefonisch onbereikbaar en geen terugbetaling van gecancelled artikel (waarover ook pas na 1 week bericht kwam dat het product plots niet meer beschikbaar was). Gewoon ronduit slecht en géén aanrader.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Communicatie

Génial !

Je n'ai rien a dire de plus , mise à part que c'est pour tout budget et que c'est également chouette les concours proposés ☺️

manque d'organisation

Je suis très satisfaite du magasin sauf pour un point, le manque d'organisation lors du retrait des commandes faites par internet avec reprise en magasin. Je trouvais bien plus facile de pouvoir récupérer la marchandise dans les magasins Colruyt

vlotte en correcte service

Zeer vlotte afwerking in een drukke tijd en voor een scherpe prijs. Heel tevreden.

SUPERSLECHT

Zogezegd pakje ontvangen maar in het geheel niets ontvangen. Klachtendossier ingediend bij GLS (koerier) en Dreamland. Tot op heden 1/12/25 geen reactie mogen ontvangen. GELD KWIJT Weet niet waarom Dreamland gebruik maakt van GLS (= zeer slecht), B Post nooit problemen mee. Bestel niets meer bij Dreamland en GELD MOET TERUG GESTORT WORDEN

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? niet zeggen dat pakjes geleverd zijn als ze niet geleverd zijn , andere koerierdienst

Lang wachten voor online bestelling

Lang wachten voor online bestelling en geen antwoord van klantendienst via mail en telefonisch! Ik bestel hier nooit meer!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Het bedrijf verkopen

online, levering aan huis verschrikkelijk

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Dreamland Bree en dat is nog steeds zo! De online levering vind ik echter verschrikkelijk!! Ik bestelde op 12/11 4 artikelen met een lever termijn van 4-6 dagen. Het is inmiddels 1/12 en de bestelling is nog steeds niet volledig geleverd. Na 15dagen was het eerste pakketje aangekomen. Op 15/11 bestelde ik nog een pakketje om te leveren aan huis met dezelfde termijn. Dit duurde 11 dagen voor levering. Ik snap dat de periode druk is. Maar nog steeds mag er dringend gewerkt worden aan jullie online winkel en klantendienst! Levertermijnen plaatsen op jullie website zorgt ook voor verwachtingen van je klanten. Ik ken de optie om het in de winkel af te halen, maar uiteindelijk had ik 10 artikels en ben ik een deel ervan gaan halen in de dreamland in de buurt. Maar niet alle artikelen waren beschikbaar in mijn dreamland in de buurt of de dreamland in de buurt van mijn werk. Uiteindelijk ben ik zelf naar een andere speelgoed winkel gegaan om de artikelen te voorzien om het op tijd te hebben voor een verjaardag. Wanneer ik jullie klantendienst dan probeer te bellen leggen jullie na 27 en 38 minuten wachten gewoon af. Op mail verkeer is tot heden nog steeds geen antwoord...

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? klantendienst en levering aan huis!

Goed en snel verwerkt

Goed en snel verwerkt. Winkel is wel duidelijk aan vernieuwing toe.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De winkel

trage verwerking bestelling en klantendienst moeilijk bereikbaar

Ik deed een bestelling op 3/11, toen stond de levertermijn op 2 werkdagen. Toen ik op 7/11 nog geen mail had ontvangen dat mijn bestelling verstuurd was heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantendienst, ik heb 2 maal moeten proberen om binnen te geraken. Toen was het antwoord dat het heel druk was en de voorziene levertermijn niet kon nageleefd worden, ik vroeg om de levering thuis om te zetten naar afhalen in een filiaal maar dit kon praktisch niet meer. Ze adviseerden mij om een nieuwe bestelling te doen via click and collect om de bestelling op tijd te hebben en de eerste bestelling te weigeren bij levering. Ik heb dit gedaan en op 12/11 kreeg ik een mail van het koerierbedrijf dat zij een pakje van Dreamland gingen leveren, daar kon ik op "levering weigeren" klikken wat ik ook gedaan heb. De dag nadien werd het toch geleverd en de chauffeur wou het persee achterlaten. Ik heb hiervoor op 13/11 gemaild naar de klantendienst, op 24/11 antwoordden ze dat de bestelling mag teruggestuurd worden voor terugbetaling maar zonder instructies. Hierop heb ik geantwoord wat ik juist moet doen om terug te sturen maar we zijn intussen december, ik hang al 29 minuten aan de wachtlijn van de klantendienst en ik heb nog steeds geen antwoord.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? levertermijn en een klantendienst die bereikbaar is en ook beter de dossiers opvolgen

vlot en snel

ondanks de berichten in de media dat er grote vertragingen en problemen waren heb ik daar niets van ondervonden! Heb online bestellingen geplaatst en alles verliep super snel! de dag nadien kreeg al het bericht dat het kon opgehaald worden in de winkel. Ook heel vriendelijk personeel!

Super personeel

Ik werd heel vriendelijk en snel geholpen bij het afhalen van mijn bestelling. Aan de kassa ook heel vriendelijk ontvangen.

Jouet ok, mais envoi...

Aucun souci niveau achat des jouets, mais alors pour la réception du colis... Nous n'avons aucune information sur le site de Dreamland (statut de la commande). Je finis par avoir un message que mon colis va arriver. Quand je le reçois je vois qu'il n'y a qu'un jouet sur les deux, et aucune information concernant le 2e jouet... Finalement quelques jours plus tard je reçois un message pour l'envoi du 2e jouet. J'ai commandé il y a 15 jours et je n'ai toujours pas le jouet, et évidemment c'est pour Saint Nicolas. Ca devient long... PS : "évaluez les points suivants", les phrases sont en néerlandais, je ne comprends pas...

• N/A

Délais long et impossible à joindre par téléphone

Sois disant le colis arrive en quelques jours, cela a mis 16 jours ! Impossible à joindre par téléphone, et pas de suivi de colis , aucune information. Première et dernière fois que je commande.

achat en vue de la St Nicolas

j'ai consulté votre site et trouvé rapidement ce que je cherchais. j'ai eu rapidement l'avis que ma commande était prête

• Oui
  • je ne comprends pas la question ...

Simple et efficace

Simple et efficace Choisir, commander Colis envoyer dans les 7 jours Emballer de manière conforme Tout est en très bon état Contente

• Délais de livraison

Snelle service. Vriendelijke winkelbediende

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets op aan te merken

Catastrophe

Jeux switch pré-commandé le 31 octobre prévu pour le 14novembre pour anniversairede mon fils.... aucune réponse au service clientèle....plus jamais de commande en ligne Jeux toujours pas arrivée

• Non
  • Peut-être mieux gérer les commandes

Mooie winkel

Mooie grote winkel en heel hulpzaam.

Super !

Personnel très sympathique et commande vite récupérée !

• Rien

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!