Très contente du service de commande et de retrait dans le dreamland de La Louviere: 5 etoiles au personnel!
Het ophaal in de winkel systeem duurt te lang voor je er om kan, vroeger 30 min nu een halve dag
La livraison était prévu vendredi. Je suis restée chez moi toute la journée et j’ai reçu un mail disait échec de livraison alors que j’étais chez moi. Il me fallait ce cadeaux pour le week-end pour l’anniversaire de mon fils.
Personeel in winkel doet het echt prima. Ervaring voor thuislevering, niet tevreden. Veel te grote doos, verpakking ingedeukt. Verkeerde kleur geleverd. Slechte mailcommunicatie met GLS, bij verkeerde buur geleverd. Verdere veoordeling gaat dus over thuislevering.
Goedkoop papier kanton gebruikt waardoor dozen compleet open aankomen. Binnen niet de juiste bescherming waardoor verpakkingen beschadigd zijn en dat voor dure lego sets.
Nadat ik online bestelde en betaalde was het artikel reeds door iemand anders afgehaald! Het artikel met mijn afhaal nummer stond op een andere naam en was afgehaald. Verwarring bij het personeel die een verantwoordelijke probeerde te bereiken maar niet lukte. Na een hele tijd en bewijs dat ik het wel degelijk betaalde( geen verwijt naar het personeel toe, is waarschijnlijk procedure) kreeg ik het toch mee. Was voor beiden zeeer vervelend.
Ik vond de acties echt interessant bij Dreamland. Ik ging hiervoor naar de winkel maar jammer genoeg waren er twee artikelen niet beschikbaar, enkel online. Ik bestelde deze dan ook online en liet die thuis leveren. ( eigenlijk had ik die ook graag in de winkel opgehaald maar dat kon ik niet kiezen) Bij het openen van de doos zat er maar 1 artikel in. Nog op document in doos als via mail kon ik zien wat er was met het andere artikel. Ik belde naar de klantendienst maar bij poging 1 heb ik 30 minuten aan de lijn gehangen maar bleef in wacht staan. De tweede keer was er wel iemand bereid me te helpen. Hij moest iets laten nakijken want er was iets verkeerd. Hij ging me nog iets laten weten maar meer dan 24 uur later nog niets vernomen. Ik moet nu wel nog zien dat ik dit artikel nog extra ga kopen want de Sint laat niet op zich wachten. Ik verwacht wel nog een oplossing of toch zeker mijn geld terug.
Article commandé et payé que l on ne trouvait pas
Les informations relatives aux stocks ne sont pas correctes. J’ai donc commandé un article, payé les frais de port, attendu plusieurs jours pour le recevoir alors qu’il était disponible en quantité dans le magasin que j’avais identifié.
SNELLE EN CORRECTE SERVICE MOOI AANBOD
Een minpuntje ze hadden de doos tegen de muur mogen zetten langs de zijkant ipv pal voor de deuren er was iemand thuis moesten ze eens gebeld hebben we konden het onmiddellijk binnenzetten dat zou beter geweest zijn
Je besteld een product online. Er staat bij voorradig in de winkel. Je komt toe en het is toch nt voorradig. Ze annuleren bestelling en je krijgt je geld terug. Ondertussen staat het product terug duurder waardoor je het niet meer kan kopen aan de actieprijs door een fout dat bij het online systeem lag.
Ik had "volwassenen" aangeklikt om een Wednesday jurk te kunnen kopen maar het bleek uiteindelijk om een kinderjurk te gaan
er stond iets gratis op mijn ticket dat ik zou krijgen maar kassierster niks gezegd, ik niet direct gezien, en nadien bleek het niet meer in voorraad te zijn.....
Bons conseils et rapidité du service click ans collect
Livraison rapide et soignée
Ik was op zoek naar de Lego Ferrari F1. Op de site gekeken, geen meer op voorraad maar wel in de winkel. Besteld, betaald en ernaartoe gereden. Fijn geholpen door medewerkster en mocht het gelijk gaan pakken terwijl de order nog niet helemaal ready was en er maar 2 op voorraad was in de winkel. Ben blij dat ik deze heb opgehaald en heb er echt van genoten tijdens het bouwen.
Snelle bediening. Vriendelijk
Ayant la possibilité de payer avec des bons, la surprise fut très mauvaise lorsque j’ai constaté que le paiement en ligne n’était plus possible ! Il n’est pas non plus possible de réserver les articles en magasin… ( et certains ne sont plus disponibles) Bref, c’est vraiment dommage!
Bestellen ging heel gemakkelijk op Dreamland. Ik had gekozen om af te halen in de winkel, wat bijzonder snel verliep
Les commandes ont bien été suivies et même prévenu par téléphone.e de la livraison ! Très bon service merci
Les hôtesses étaient perdues, ne savaient pas comment faire pour les retraits de commandes. De plus, normalement je devais avoir un masque dans le déguisement acheté et au moment du déballage il manquait le masque.
na bestelling kan pakket snel worden opgehaald
Faire prijs betaald voor een Lego-set. Correcte afhandeling bij Dreamland Oudenaarde
Troisdorflaan 17
3600 Genk
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!