Goede website en vlotte service

Ik bestel regelmatig via websites en dit is de eerste website die het overschot van een tegoed bon online verwerkt en het resterend bedrag opniew aanmaakt en een nieuw ticket verstuurd naar je mailbox. Top!

• Geen opmerkingen

• Geen opmerkingen

alleen een mail gestuurd om de factuur te krijgen want zat NIET in bijlage. Krijg antwoord maar weerom GEEN bijlage met factuur !!! Misschien even knopje zoeken hoe je factuur moet in bijlage moet doorsturen ??!!

• N/A

alleen een mail gestuurd om de factuur te krijgen want zat NIET in bijlage. Krijg antwoord maar weerom GEEN bijlage met factuur !!! Misschien even knopje zoeken hoe je factuur moet in bijlage doorsturen ??!!

• Nee
  • Yes
  • alle gegevens die gevraagd worden doorsturen !

• Nee
  • Yes
  • alle gegevens die gevraagd worden doorsturen !

• Geen idee

• Geen idee

Goede service en prijs

Goede service en prijs. Veel producten op vorrraad.

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!