Correct vriendelijk

Goede levering . Correct

• Groter aanbod van Haba en ander educatief speelgoed

Website is gemakkelijk in gebruik,duidelijke info

Gemakkelijke website

• Yes
  • Prijzen vergelijken met de concurrentie

Goeie

Goeie service

• Yes
  • Meer of duidelijk over zicht van bestellingen klanten

Internetsite is niet in overeenstemming met de realiteit

We bestelden een viertal verschillende stuks speelgoed die volgens de site in elke winkel rondom ons beschikbaar zouden zijn. Omdat we al in 1 winkel met lege handen moesten terugkeren bestelden we via de site. Kregen eerst mail dat onze bestelling was aangekomen maar iets later dat de bestellingen werden geannuleerd.

• Nee
  • Yes
  • Het up to date houden van de database.

vlot en vlug thuis geleverd voor bepaald speelgoed

Een teleurstelling omdat alle speelgoed niet thuis geleverd kon worden. Ik had nog 2 artikelen die ik graag thuis geleverd had maar die verplicht af te halen waren in de winkel (niet mogelijk om dit aan te klikken via het online bestellen).Heel spijtig natuurlijk.

• Yes
  • al het gewenste speelgoed thuis laten bezorgen ent niet bepaalde stukken verplicht afhalen in de winkel.

Cursus communicatievaardigheden

Ik koop meestal online om af te halen in de winkel. Die ervaring zit goed! Maar dan kom ik bij een kassierster terecht die duidelijk uitgekeken is op haar repetitief werk of dringend nood heeft aan een cursus klantvriendelijk communiceren. Een medewerker is een ombudsman/vrouw van het bedrijf waarbij de goede naam staat of valt. Zij was echter naar elke klant zeer monotoon. Geen begroeting, geen a.u.b. of dank u wel en tenslotte erg gebieden zoals "hier tekenen!". Ik moest even wachten en was dus getuige van meerdere klanten na mij die hetzelfde ervaarden. Jammer...

• Klantvriendelijke medewerkers 'kneden'

Toychamp prima service

Toychamp levert prima service alleen spijtig dat de service van GLS heel wat minder is.

• Andere bezorger

Vlotte afhandeling en goede opvolging van de bestelling!

Ruim aanbod, gemakkelijk te bestellen, goede opvolging!

Alles perfect

Alles perfect

• N/A

Leuk aanbod en prima service

• N/A

Een speelgoedwinkel met ongezien aanbod en scherpe prijzen.

Zeer ruim en uitgebreid aanbod, Door de vele acties en promoties is het voor ouders mogelijk om de wensen van kinderen te vervullen met een beperkt budget. Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers.

• N/A

Online besteld en verkeerd meegegeven

Toen ik ging ruilen was het juiste product er niet

• Zou u ons aanbevelen? Nee
  • Nee

envois très rapide

le jouet que j'ai commandé est en excellent état et je l'ai reçu très rapidement. Je commanderai encore chez vous.

• Oui
  • Oui
  • rien à améliorer parfait

X

X

Heel vlotte afhandeling

Vlotte levering

Alles verlopen zoals met track & trace te volgen was, keurig, exact en veilig afgeleverd ondanks onverwachte afwezigheid van ons op een veilige plaats gezet niet zomaar lukraak voor de deur gezwierd. Hartelijk dank aan de brenger.

• Yes
  • hou vooral deze service aan

Een goede ervaring. Doen wat ze zeggen. We zijn er heel tevreden van.

Perfect. Vriendelijk en vlot

Heel goede prijzen en aanbod!

goeie prijs - snelle verzending

Goed productengamma - veel keuze - goeie prijzen

• Yes
  • De website toont misschien wat verouderd.

top

top

• niks

Mooi speelgoed voor een mooie prijs

Mooi assortiment en behulpzaam en vriendelijk personeel

• nihil

Vlotte levering

Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Toychamp is goed

Toychamp op zich is goed alleen het leveren met GLS laat de wensen over. Na de 3 de dag dat mijn bestelling in levering stond is het pas geleverd, begrijp dat het druk is maar dan nog..

• Ander leveringsfirma

Snelle en vriendelijke service

De bestelling staat altijd vrij snel klaar, vriendelijk personeel

• Duurzamer speelgoed

Super goed

Gauw geleverd, en alles erbij

• Niets

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!