Vriendelijke en vlotte bediening

Vriendelijke en vlotte bediening

Snel vlot en correct

Bestellen was online makkelijk net als betalen, pakket lag klaar met goede communicatie via email wanneer het klaar lag. Leuke helpende verkoopsters. Misschien ergens in de winkel zelf aanduiden waar pakket opgehaald kan worden. Vlot onder de prijs van andere speelgoed winkels net zoals eender waar online.

• Yes
  • Aanduiding in de winkel waar online bestellingen af te halen.

Veel keuze

vriendelijke bediening, ruime keuze, mooie promoties

• geen idee

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

• Voorlopig niets

Snelle en correcte levering

Heel tevreden

• Niets

Met veel moeite een betaalde Bestelling af kunnen halen.

Ik had on-line een bestelling geplaatst en betaald. Hiervoor heb ik een account via jullie website moeten maken. Deze stap ging heel goed. Producten mooi omschreven, alles was overzichtelijk en je kreeg een mooie korting. Ik controleerde tijdens mijn middagpauze via de account in welke status de bestelling stond en je krijgt een mooie regel "klaar op af te halen". Dus ik maak een omweg van 45min om deze af te halen. Ik meld mij aan via de account om aan te tonen wat ik op kwam halen en kreeg tot mijn grote verbazing het antwoord: "ik heb je ordernr nodig zonder dit kan ik je niet helpen". Ik vraag waar ik deze terug kon vinden waarop ik het antwoord kreeg via uw mail. Nu had ik de pech dat ik de bestelling gemaakt had mijn de tablet dit natuurlijk thuis bevond. Google gaf mij geen toegang tot mijn mail omdat deze eerst een beveiligingscode nodig had maar dat is een ander verhaal waar jullie niets aan kunnen doen. Ik keer terug naar de verkoopster om dit te melden maar deze wilde mij niet helpen "zonder deze code kan ik niets doen je zult terug moeten komen". Ondertussen kwam de reddende engel Lena.. deze sprak mij rustig aan en luisterde naar het probleem. Ik liet weer mijn bestelling zien en haalde zelfs het factuur boven. Lena deelde ook mee dat ze het ordernummer nodig had maar ze had dat beetje moeite meer gedaan en is het pakje op naam gaan zoeken. Ik had mijn bestelling gekregen en moest niet onnodig op en af rijden om de bestelling af te halen. Nogmaals grote dank en complimenten aan Lena van het filiaal in Genk. Maar het ergste vond ik bij thuiskomst. Ik bekeek de email en stelde vast dat het ordernummer dat ze zo nodig hadden gewoon om hetzelfde bestelnummer ging dat je terug kon vinden via je account. Er zijn een 10tal klanten naar huis gestuurd geweest om niets en dit zou mij ook overkomen zijn maar als Lena er niet was. Kan dit naar het personeel gecommuniceerd worden want ze zijn hier blijkbaar niet van op de hoogte.

• Nee
  • Info naar het personeel

super vlotte afhandeling van mijn bestelling

mijn eerste ervaring met Toychamp was super. online besteld en dezelfde dag kon ik mijn bestelling al ophalen

• kan niets bedenken

Besteld via web en geleverd zoal vermeld

• N/A

zeer goed op tijd geleverd

zeer vlug geleverd. top

Alles perfect verlopen

Correcte afhandeling van de bestelling

• Yes
  • Apart afhaalpunt in winkel. Nu moet ik aanschuiven aan kassa. Of één persoon voorzien die de afhandeling regelt. Hij of zij kan tussendoor dan nog andere dingen doen.

Mooie grote winkel met veel aanbod

Goeie ervaring met jullie bedrijf. Spijtig dat het alleen in Antwerpen en het Limburgse is .

• Is eerste keer dat ik bij jullie koop ,

Vriendelijk

• Locatie

Goede service, snelle levering

• N/A

Aangename winkel met groot assortiment

Vele promoties die goed meegenomen zijn in deze dure tijden.

Alles dik in orde!

Vlot geleverd. Goede communicatie!

• Niks

Goede service!!

Mooie winkel

Veel keuze

• Niks

Correct en vlot.

Pakje werd in de winkel klaar gelegd waar ik het daags nadien kon ophalen op vertoon van een email. Alles verliep naar wens. Spijtig dat het niet verpakt was , dat kon ik zelf ter plekke doen eventueel .

Goeie service

Klantvriendelijk. Mooie winkel

• Niets

Allés super snel onderweg en alles erbij, je werd ook netjes op de hoogte gehouden. Enkel de levering met Gls liet de wensen weer over. Briefje in de bus wegens niet thuis terwijl ik wel thuis was maar er gewoon niet aangebeld is, zeer jammer... (is niet de eerste keer)

• Yes
  • Andere leverancier kiezen om de pakjes te leveren

Snelle levering, mooie producten voor mooie prijzen

Snelle levering van de mooie producten tegen mooie prijzen.

Positieve ervaring bij Toychamp

Veel keuze op de website. De snelle levering werd ook nagekomen dus prima service!

• Nee
  • Geen idee

Super winkel

Toffe winkel met een ruim aanbod aan speelgoed.

• Yes
  • Met een andere pakjesdienst werken. GLS is niet goed!

Levering was in orde en snel

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!