Vlot te bestellen en vlotte vriendelijke werknemers

Heel vlot en correct

• Zo verder blijven doen

Een fijne ervaring.

Het is niet de eerste keer dat ik hier een bestelling plaats. Het is altijd fijn als klant behandeld te worden volgens afgesproken normen. En als uw bestelling dan nog verzorgd afgeleverd wordt is het helemaal top.

• Doe zo verder

Heel beleeft

Mooi en ordelijk

Redelijk vlotte afhaling

Ging mijn bestelling afhalen maar ze kwamen af met verkeerde bestelling. Zo zou ik een verkeerde bestelling meenemen en dan nog eens kunnen terug gaan om mijn eigen bestelling op te halen. Daar misschien wat beter controle opmaken. Niet iedereen is even eerlijk

• Betere controle bij bestellingen

Snelle levering, alles correct en aan een leuke prijs

• Yes
  • Juist jammer dat je niet alles kan late thuis leveren

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Helemaal in orde

Jammer dat er geen winkel dichterbij ons thuis ligt. Hebben vaak scherpe prijzen en speelgoed die ze in de speelgoedwinkel in de buurt niet hebben. Snelle en prima service.

• Prima zo

Snelle en goede verzending

Gewoon goed, zoals het hoort. Snelle levering, product in orde.

ziekenwagen

GEWELDIG, zeer snel geleverd!

• Yes
  • een plus? ik zou niet weten waarom. alles perfect!

gisteren besteld, morgen geleverd.... prima hoor.

gisteren besteld, morgen geleverd.... prima hoor.

• ???

Ik heb al vaak bestellingen geplaatst bij jullie en ben ook al vaak naar de winkel zelf geweest , snelle service , veel keuze , propere winkel , vriendelijk personeel , prijs verhouding tegenover andere winkels ook goed . Ook online bestellen gaat makkelijk en snel

• Niets

Levering was in orde. Veilig ingepakt en op tijd!

• N/A

Vlotte service, geen beschadiging.

• Niks

Perfecte service

Vriendelijk, goede service

• niets

Snelle, kwaliteitsvolle service

Leuke site met een ruim assortiment en veel interessante aanbiedingen. Het bestelde item was mooi en zorgzaam ingepakt.

Goede en snelle service.

Duidelijke website. Correcte levering.

• N/A

Besteld en twee dagen later gekregen. En in voorraad.

perfect, maar...

...kon toch iets sneller : bestelling van vrijdagavond wordt pas maandagochtend verwerkt, waardoor pas levering de dag daarna. Voor de rest : top!

• verwerking orders

Altijd tevreden

Ik koop graag bij een Belgische/lokale speelgoedwinkel. Uitgebreid aanbod, steeds snel geleverd, netjes verpakt.

• N/A

Snelle levering in de winkel

Duidelijke website, snelle service

Gebruiksvriendelijke website, product is elders niet meer te vinden. Snel leverbaar, goede communicatie.

• N/A

Jammer dat de naam van de winkel op de doos staat. Dat is niet zo handig rond de Sintperiode met 2 kids in huis

• Yes
  • Geen naam van de winkel op de doos vermelden.

Snelle en correcte afhandeling

Zeer gemakkelijk te bestellen en af te halen in de winkel.

• Yes
  • Zeer tevreden over het huidige aanbod, maar mbt het specifieke merk Brüder ontbreekt het kleinere materiaal (personen, accesoires,....)

Ruim aanbod!

Toychamp biedt een ruim aanbod van speelgoed voor verschillende leeftijden en interesses. Ik vond voor mijn dochtertje wat ik andere winkels niet vond. Dat is fijn! Ik koos voor een thuislevering met een ander bedrijf. Daar ben ik niét tevreden over. Dus als ik één tip kan geven aan Toychamp: zoek een ander postorderbedrijf om pakketjes te leveren.

• Ander postorderbedrijf

Het super in orde En een vlugge en correcte levering We zijn heel tevreden om bij jullie te bestellen Waarvoor hartelijke dank

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!