Prima winkel

Goede ervaring. Voldoende aanbod. Vriendelijk.

Vlotte en beleefde bediening

Vriendelijk en snelle service, prijs kwaliteit prima

super

Grote winkel en veel aanbod

• meer winkels

Goede en snelle levering

Verliep vlot

• Niets

Producten niet op voorraad, wel laten betalen.

Producten staan op voorraad op de website maar na betaling en verzendbevestiging opeens niet meer. Waardoor je 14 dagen moet wachten tot je je geld weer terug krijgt. Ook stond er aangegeven dat een bepaalde winkel iets op voorraad had, daar aangekomen bleek dit helemaal niet waar te zijn. Volgens de medewerkers gebeurd dat constant en klopt er niks van de website waardoor mensen vaak voor niks naar de winkel komen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee
  • Nee
  • Voorraden op tijd bijwerken op de website

Speelgoedje besteld om cadeau te doen, dag nadien lag het al klaar om af te halen.

Fantastisch geholpen

Ik had online iets besteld en had er nog een vraag over. De klantenservice van Toychamp heeft me toen erg goed verder geholpen. Fijne service!

Misnoegd

Een bestelling online gedaan voor af te halen in een winkel. Geen aparte mail gehad om af te halen. Na meer dan 10 dagen zelf klantendienst gebeld. Blijkbaar is de mail voor af te halen verstuurd maar ik heb niets gehad. In spam, bij ongewenste gekeken en bij verwijderde, , nergens een mail gehad. Toch bleven ze volhouden dat het mijn fout was dat ik geen mail gehad had, dit vond ik niet kunnen!!!!!!

• Vriendelijker, klant nooit beschuldigen

Wat ik wou hebben , heb ik gevonden voor mijn nichtje

• Niks

Er ontbraken 2 dingen in het pakket

Kan het opnieuw opgestuurd worden? Leveren ginseng snel dus 10/10

• Zou u ons aanbevelen? Nee

super

Zou het aan iedereen aanbevelen ,alles volges afspraak

• Yes
  • ik zou het ni weten is super goed zo

Vlotte service

Makkelijk bestellen via webshop en staat onmiddelijk klaar in de winkel.

Top service!!!

Alles heel snel geleverd!!!online winkelen geweldig

Snel en goed

Niet duur en snel geleverd.

• Alles in orde

Snelle afhandeling

• Yes
  • Producten die online besteld kunnen worden, zouden ook ter beschikking moeten zijn.

Snel!tevreden

Leuke winkel en webshop

Enige winkel waar ze een ringkaft en map met elastieken hebben van baby yoda! Bestelling geplaatst en dezelfde dag kreeg ik een mailtje dat ik mijn bestelling mocht afhalen in de winkel! Super goei service! Vriendelijk personeel!

Gewoon fantastisch

Perfecte levering. Prijs is lager dan in andere winkels.

• N/A

Meteen geholpen door de klantendienst bij vragen

Groot aanbod leuk speelgoed

Groot aanbod van leuk speelgoed. Maar levertijden komen niet overeen met wat op de site gemeld wordt en leverancier stuurt geen mail met track&trace hoewel dit wel beloofd wordt.

• De koerierdienst

Goede service. Extra tip gekregen

De verkoopster raadde me aan om de doos goed bij te houden, omdat het dan meer waarde heeft, in geval ik ze wil doorverkopen. Vond het een goede tip. Ga nu vervolgens mijn afgemaakte Lego verkopen (met doos), om zo telkens een nieuw product te kunnen kopen. Bedankt Toychamp ❤️

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Voorlopig niets, ben zeer tevreden

Fijne winkel

Zeer groot assortiment Ruimte in de winkel Ook de webshop is duidelijk Vriendelijke verkopers

Alles ok, werken vlug

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!