Bestelling was direct leverbaar

• N/A

Online een bestelling geplaatst, uur later kon ik het komen ophalen

Vlot

• N/A

Snelle levering en leuk speelgoed!

Heel tevreden en kindjes heel blij!

• N/A

ToyChamp in Genk is geen winkel - het is een verrassende totaalervaring.

ToyChamp is een wonderlijke totaalervaring die kinderen verantwoord leert spelen en hun ouders als partner in het spel opneemt.

Uitstekende service

Super snelle levering. Prijzen zijn top!

• N/A

Super duidelijke en snelle verzending

• Yes
  • Het product kost €49,99, in de winkel word er altijd afgerond dus kost het €50. Doordat het online €49,99 aangerekend staat krijg je niet de gratis verzending die er beloofd word (vanaf €50). Ik raad aan de prijzen online af te ronden zodat je geen €3 extra hoeft te betalen omdat 1 centje het verschil maakt.

Snel

Zeer goed!

Alles netjes ingepakt, snelle levering, mooie kortingen. Ik ben blij met mijn bestelling!

correcte levering

correcte info, correcte levering

• Yes
  • meer filters op de webshop

Snel en goed verzorgd

Ik kan niets anders snel en goed verzorgd

• Niets

Zeer slecht

2 keer een bestelling gedaan en 2 keer een bevestiging gekregen per Mail en naar daar gereden voor afhaling en was niet in voorraad wel 2 keer 30km gereden en dan iets anders willen aansmeren ook al was mijn keuze bij bestelling mijn geld terug heb na een tijdje discusie toch mijn geld terug gekregen. FOEI FOEI FOEI ik kom er nooit meer.

• Nee
  • bestellingen

Verzorgde producten en levering.

Tevreden van de kwaliteit van het product en de snelle levering.

• -

• Niks

Bouw en speelplezier

Bouw, leer en speelplezier voor jong en oud! Tot in de details in orde, duidelijk, kleurrijk creatief. Leren van een plan te lezen en erna de fantasie de vrije loop gaan en uren speelplezier die Lego jouw kind bezorgd.

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Uitstekende service. Bestelling stond klaar en kon na melding via mail opgehaald worden

• N/A

Niet lang aan telefoon moeten wachten

Ik had op vrijdag 24/06/2022 een zwembad, zwemladder en een afdekzeil besteld ik kreeg een mail binnen dat alles op maandag27/06/22 zou geleverd worden maar er waren maar 2 pakjes geleverd ik heb maandagavond nog telefonisch contact opgenomen met Toychamp en werd geholpen door Ramona en ze beloofde mij dat ze dit dinsdag ging uitzoeken hoe het kwam dinsdag om 10u30 een mail gehad van Ramona dat het zwembad ook opgestuurd was en een uur later was mijn pak geleverd. Waarvoor dank.

• /

Kwalitatieve snelle levering.

Mijn bestelling was in prima staat en snel geleverd. De winkel heeft een groot aanbod aan artikels. Een echte aanrader!

• N/A

Verlopen zoals ik gehoopt had, correct en vlot

Item gevonden via internet. Besteld en vlotte afhandeling. Zo moeten aankopen via internet gebeuren!

• Niets

heel duidelijk

goede service

• nvt

X

Xx

• N/A

Snelle levering en alles ok

correct en vlot

zeer goede n vriendelijke corredpondentie,onthaal en tijdige verloop,enig minpuntje dat je steeds online moet bestellen en niet in winkle kan geregekd worden als je dan daar bent de resttop

• Yes
  • ook in winkel mogelijkheid tot bestellen

Goede bediening.

Je kan er bijna alles vinden.

• Niks

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!