Topservice!

Snel, correct en normale prijs!

• Niets

Snelle levering en afhaling in de winkel Vriendelijke ontvangst Goeie prijzen Na afbreken van betaling owv verkeerde keuze betaal methode was product niet meer beschikbaar en ik kon ook niet terug naar mijn winkelmandje

• Zie hierboven

Perfect!

Snelle levering, correcte prijzen, mooie service!

Spijtig dat ik 80 km moest rijden om de promotie te krijgen

• Yes
  • Niet verplichten om iets af te halen in fysieke winkel om een korting te krijgen

uitstekend

na een lange zoektocht vond ik wat ik wou bij Toychamp. de aankoop online was super makkelijk en de optie om op te halen was fantastisch

Snel en eenvoudig

Enkel ik de winkel was het nog niet klaar, mijn man werktkortbij en vroeg hem dit uit te halen. Ze hebben alle artikelen bij elkaar gevonden en kunnen meegeven. Super

• Klaarzetten zodra mogelijk

De step is heel mooi ingepakt

Gewoon perfect

Altijd vriendelijk En behulpzaam

• Yes
  • Speelhoek voor de kids en meer kortingen

Uitstekende service

Tevreden

• N/A

Correcte levering . Goed op tijd .

Heb ze pas ontdekt en tevreden over ! Top!

Zeer goede service

Nog nooit problemen gehad altijd correcte service

Correcte service

Correct

• /

zeer tevreden

snelle en correcte levering

Heel positief

Het bedrijf zelf krijgt een positieve beoordeling . Snelle levering , goede prijs kwaliteit De koerierdienst die de levering uitvoert laat spijtig genoeg geen goede indruk achter . Heel onvriendelijk en gooit het pakket gewoon op het tuinpad op de grond ook als sta je op een paar meter van hem . Tweemaal toe voorgehad . Dus GLS , zeker niet aan te raden

• koerierdienst

Snelle levering, goede service van de klantendienst. Ons zoontje was nog het meest gelukkig met het gratis lego-setje wat bijgevoegd werd. Ook het meegeleverde speelgoedboekje is hier al 100x bekeken

• top!

Duidelijke website en communicatie

• N/A

Vlotte service en vriendelijke medewerkers

Grote keuze, vriendelijke medewerkers, prijs/kwaliteit super !

• Yes
  • Geen muntjes meer in karretjes

Zeer vriendelijk en correct

Zeer vriendelijke medewerkers en enorm correct! In het begin van de week besteld en op het einde van de week gaan afhalen. Geen gedoe mar alles vlot en makkelijk afgehandeld. Mooie winkel waar we in de toekomst zeker nog richting Antwerpen voor zullen trekken!

Levering

De levering was binnen de termijn.

• N/A

De bestelling is vlug aangekomen. Het speelgoed is goed beschermd voor het transport. En het cadeautje dat erbij in was van Lego was super lief. Mijn zoon was super gelukkig. Perfecte service.

Alles heel goed

Bestelling, afhaling,… top!

Super tevreden : ) : )

Snelle levering, top!

• niets

super snel en duidelijk

was redelijk makkelijk om iets te bestellen, en is zeer goed dat indien het niet aanwezig is je na minder dan twee weken je geld reeds terug gestort had, gewoonweg top !

• ?

• niets

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!