Ruime keuze

Snelle levering, producten in prima staat afgezet

Vlotte levering

Snel geleverd en stevig verpakt.

tevreden klant

Via folder in brievenbus .

• Geen verbetering

Een heel vlugge service de ene dag iets besteld de volgende dag al kunnen afhalen .

Ik heb nog niet zoveel gekocht bij jullie maar alles is overzichtelijk ,vriendelijke en vlugge medewerking zowel in de winkel als online bestellingen .

• Op dit moment niets

top

Top! Goede service

Ok

Ok

Snel en mooi geleverd

• N/A

De voorraden per winkel worden zeer juist aangegeven op de site en het online betalen was super handig! Tijdens het afhalen zag ik nog iets leuks in de winkel en bij het afrekenen bleek dat mijn bestelling afgeprijsd was op de dag van afhaling. Hierdoor kreeg ik een tegoed bon mee! Wij gaan zeker terug!

Slechte service

Een medewerker wou ons pakket niet halen omdat ze niet achter de kassa weg mocht. We moesten bij haar collega aan de andere kassa aanschuiven. Daar hebben we nog even mogen wachten, want er stonden nog enkele klanten voor ons.

• Nee
  • De afhaalprocedure

Super service

Super service

Alles vlot geregeld

Alles was vlot en netjes geregeld .

Alles perfect verlopen

Besteld en betaald op dag 1. Geleverd volgens afspraak op dag 3. Op dag 4 de glijbaan gemonteerd wat langer duurde dan al het vorige samen. Pefecte service.

• Yes
  • Op de site zetten wanneer je een toestel niet alleen kan monteren

Pakket was eerder dan verwacht

Vlugge levering en de doos in zeer goede staat

Valt goed mee

Het duurt redelijk lang om reservaties op te halen.

• Sneller ophalen

Top service!!

Ik heb een bestelling geplaatst en ik kreeg al snel melding dat de bestelling klaarstond om afgehaald te worden in de winkel. Top service!!!

Alles heel vlot gegaan.

• Niets

Goede en snelle service. Groot aanbod van artikelen. En schappelyke prys.

Slechte bediening

In de winkel wilden ze me niet helpen met mijn bestelling omdat ik nog geen mail gehad heb ik zei denk niet dat er nu 20 bestellingen liggen kijk op naam? Ik kwam thuis met lege handen en op het moment dat ik in de winkel was is mijn mail binnen gekomen maar mits ik geen internet had heb ik het thuis pas gezien er was niks volk in de winkel ze hadden me gemakkelijk kunnen helpen

• Zou u ons aanbevelen? Nee
  • Nee
  • Beter personeel

Besteld en gaan afhalen in de winkel. Heel vriendelijk personeel

• Niets

Gezellige speelgoedwinkel

Ze hebben mij zeer vlug en goed geholpen

• N/A

Goed verpakt en zeer snel geleverd!

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en ik was zeer aangenaam verrast. Mooie kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs!

Alles was in orde

Carnaval pak was top

• Yes
  • grotere aanbod voor pokemon

Dag nadien al geleverd. Super makkelijk om te bestellen

Snelle en correcte service

Troisdorflaan 17

3600 Genk

089 69 44 52

Over Dreamland.be

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!