Duidelijke webshop, artikel beantwoordt aan de omschrijving, snel ophalen in de winkel.
Iets leuks voor degelijk prijs gekocht Jammer dat er geen folders zijn of opstuurbaar zijn
Ik wilde een product terug brengen, maar men wist niet hoe ze iets retour moesten nemen, zelfs niet na telefonisch contact te hebben met leidinggevende, uiteindelijk heb ik een tegoedbon gekregen, terwijl ik liever rechtstreeks me geld had gehad.
Altijd zeer tevreden van de snelle afhandeling.
De ontvanger was heel tevreden. Dit was mogelijk door de scherpe prijzen.
Online besteld, een dag later al klaar om af te halen in de winkel. Vriendelijk personeel, vlot geholpen.
Trop mignon j'ai hâte de l'offrir à mon petit fils
Heel tevreden en snel geleverd
Snelle levering, speelgoed van top kwaliteit, voldoet aan de verwachtingen
Online twee spelletjes besteld. Eentje lag klaar aan de kassa, andere item was geannuleerd. Bij ophalen van het ene spel ga ik toch eens zoeken in de winkel en zowaar... daar staat het andere spel gewoon in het rek. Bij navraag was de winkelbediende bijzonder kortaf en onvriendelijk. Tip voor de toekomst: - klantvriendelijkheidtraining voor personeel - online bestellingen zorgvuldiger verwerken. Positief: - het is een mooie grote speelgoedwinkel en het aanbod is ruim!
Snelle service, artikel komt perfect aan en is zoals beschreven. Prijs lager dan bij de concurrenten. Ik koop hier zeker nog!
We kochten een paar dagen geleden wat speelgoed in de fysieke winkel, nu zien we dat het online bij andere winkels 10€ goedkoper verkocht word.. volgende keer kijk ik toch nog een keer extra op een ander voor ik hier terug wat koop. Helaas.
Veel keuze, toffe prijzen, vlugge levering. Gewoon geweldig.
Makkelijke webshop, snel de juiste artikels gevonden, goede prijs/kwaliteit
Altijd optijd geleverd en vriendelijk bij afhalen in de winkel
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Super te horen dat de winkel groter was dan verwacht! We hopen je nog eens bij ons te mogen verwelkomen. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Vlot besteld, vlug afgehaald in de winkel
Heel handig om via de website je gekozen artikelen te bestellen, klaar te laten leggen. Zeer tevreden!
Ik heb een speeltractor gekocht online stond erbij geschreven tot 30 kilo en leeftijd 2-5 jaar. Mijn zoon is 3 , weekt 17 kilo en die is al te klein voor hem. Gelukkig kan mijn dochter 1 jaar 7maand er wel op deze is perfect voor haar van grote. De afmetingen kloppen dus niet en dat zit mij dwars. Bestellen online ging vlot, maar een keuze van levermoment had ik niet, is ook wel handig om te weten wanneer die zou toekomen ze spraken eerst van vrijdag maar die is op donderdag geleverd, ja een dag vroeger geleverd is leuk maar ik was niet thuis op donderdag wel op vrijdag.
Goedemiddag Bedankt voor je berichtje. We vinden de tevredenheid van onze klanten enorm belangrijk, daarom willen we je alvast bedanken voor je feedback. We vinden het heel jammer te moeten horen dat de beschrijving afweek van de realiteit vandaar alvast onze excuses. Wel zijn we blij dat je dochtertje hiervan nog gebruik kon maken, We streven naar een optimale klantentevredenheid en hopen dat we zulke situaties in de toekomst kunnen vermijden. Voor nu wens ik je alvast een prettige dag/week toe! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
correcte service , snel en volgens aanbod.
Alles is top.
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Super dit te horen, we proberen alles zo vlot mogelijk te laten verlopen voor onze consumenten! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Perfecte service !!!
Vlot verstuurd, alles zoals beschreven
Bestelling gedaan en onmiddelijk kunne ophalen en het personeel was zeer vriendelijk
Bestelling on line geplaatst en afgehaald in de winkel te Dendermonde. Heel lief en behulpzame winkelbediende(s). Ga ik zeker nog eens langs om wat speelgoed voor mijn kleinzoontje te kopen
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Top! Wat leuk om te horen dat alles naar wens was. We hopen jullie een volgende keer nog eens bij ons te mogen verwelkomen! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.