Gemakkelijke website, product staan snel klaar voor ophaling of verzending. Betaling is ook heel makkelijk online, alle kaarten worden geaccepteerd maar je kan ook direct via KBC of Belfius betalen!
Voor jullie firma is alles goed verlopen behalve voor de levering door GLS, Ik moest die morgen onverwachts weg en de levering werd aangeboden bij de buur. Omdat deze ook niet thuis was werd het pak aan de voordeur afgezet ipv een pick-up adres ?????
Snelle levering en topkwaliteit
In 1 woord super.
Bij afhaling van onlin besteling zeer vriendelijk persooneel
Dit is de derde dag op rij dat we mails kregen van DLD dat ze zouden leveren, de derde dag dat we zorgen dat er steeds iemand thuis is, om dan ‘‘s avonds een mail te krijgen dat door een storing niet kon geleverd worden.
Super vlotte levering en goed verpakt
Snel vriendelijk en goede prijs.
Bestelling gedaan met het oog op de St. Aangename korting, het lag klaar in de winkel, en de ophaling ging vlot.
Heel mooie, grote, leuke winkel.
X
Heel vriendelijk personeel , waar precies geen enkele vraag teveel is. Doe zo verder
Grand magasin avec bcp de choix et prix intéressants
Altijd vriendelijk geholpen.
Groot assortiment speelgoed aan voordelige prijzen, en vriendelijke en behulpzame bediening. Top.
Een droomwereld voor kinderen !
Na het plaatsen van de bestelling krijg ik geen bevestigingsmail. Bij 1 product staat geleverd en dit is ook zo. Bij het andere product staat in het account dat het niet geleverd is, maar er is geen mail waarom het product vertraagd is en of het überhaupt nog geleverd gaat worden. Een andere keer had ik als gast besteld om een product af te halen, maar aangezien ik nooit een bevestigingsmail gehad had, was het afhalen moeilijk.
een zeer ruime keuze aan zeer interessante prijzen en een zeer snelle levering!
Vlotte afhandeling van mijn aankoop tegen zeer attractieve prijzen.
Een eerlijke prijs en een goede levering
Iedere als ik er kom sta ik minstens een half uur aan de kassa.
Zou iedereen aanraden om.daar te kopen
Als we speelgoed nodig hebben, nemen we steeds een kijkje op de website van Toychamp. De producten zijn hoe ze moeten zijn en vaak het goedkoopst! De fysieke winkels zijn een stukje bij ons vandaan, maar als we in de buurt zijn springen we vaak even binnen.
Vriendelijk personeel. Grote voorraad en verscheidenheid van speelgoed.
Een hele snelle levering , stevig en goed ingepakt
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.