Doe zo verder !
Het is zeer gemakkelijk om te shoppen bij TOYCHAMP. Je besteld online, rekent af met heel veeel korting (25% op LEGO!!!) en dan laten thuisbezorgen of afhalen in de winkel. Wegens de grootte van mijn LEGO doos en hoge prijs ben ik het pakket gaan afhalen in dewinkel in Tielt-Winge. Zeer vriendelijk personeel! Doe zo verder!
Bestellen en afhalen verliep vlekkeloos
Online heel veel keuze en gemakkelijk te bestellen. Ik verkoos voor ophaling in winkel, zodoende ik de staat van de doos kon zien (en ik niet hoefde te wachten tot wanneer de koerier langskwam). In de winkel werd ik heel vriendelijk voortgeholpen en stond alles netjes klaar binnen de twee uur na bestellen.
De winkel is netjes en ordelijk. Veel te vinden en prijs is marktconform. Aanrader!
Fijne ervaring met Toychamp. Correcte communicatie via email. Zelfde fijne ervaring bij het ophalen van onze bestelling want de jonge dame in de winkel in Sint-Joris Winge wat een verademing! Iemand met de glimlach en supervriendelijk, zij verdient zeker een vermelding want het maakt het winkele vele aangenamer. Wel een klein puntje van kritiek, verzorg jullie dozen van lego beter! Wij hebben best een hele dure set gekocht en zijn fervente legobouwers. En we hechten ook veel aandacht aan de dozen zelf. Deze doos had al enkele blutsen en builen en voor ons een doorn in het hart maar het was ook helaas de laatste doos in jullie winkel.
Zelf wist ik niet hoe ik ze op Nintendo moest downloaden. Door zeer vriendelijke medewerkster geholpen. Mijn zoontje super blij, ik tevreden . 5 sterren waard
Dag Karoline, Super om te horen dat je snel geholpen bent en een blij kindje uit de winkel mocht vertrekken. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Bestelling was prima maar bij het afhalen duurde het een eeuwigheid voor het pakje gevonden was!
Dag Yves, Bedankt voor je review. Zeker begrijpen we dat het even kan duren voor je click en collect wordt gevonden in de winkel omdat de winkel zelf niet weet op welk moment jij jou bestelling komt ophalen. In de winkel liggen er ook meerdere Click en collects van andere klanten. We zullen je feedback zeker meenemen. Fijn om te horen dat je tevreden was over het product. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Snelle service, goed product. Maar klantvriendelijkheid in de winkel kan beter.
Goedemorgen Petra, Bedankt voor je review. Wij nemen klantvriendelijkheid heel serieus. Wij zullen dit zeker in de feedback naar de winkel toe meegeven. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Snel correct netjes verpakt en geleverd. Ruim aanbod met betaalbare prijzen.
Dag Pascale, Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je tevreden bentover onze service. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Een vlotte bediening!
Heel vriendelijke mensen die echt meedenken om de klant te helpen
Vriendelijk medewerkers mooie winkel.
Mooie boterhamdoos eten blijft mooi gescheiden
Dag Annick, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de boterhamdoos. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
vlotte communicatie, perfecte levering en op tijd
Handig om online te reserveren en later de spullen op te pikken.
Zeer snelle service en heel tevreden
Grote ruime keuze de moeite ! Maar het personeel HELEMAAL NIET VRIENDELIJK ! Zal in de toekomst 2 x nadenken voor ik nog naar Toychamp ga !
Zie hierboven
Goedemiddag Sofie, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed werd verder geholpen in de winkel. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Geweldig.
Vriendelijke personeel
Voldoende keuze, propere winkel, vriendelijk personeel, gemakkelijke website om iets te bestellen, keuze in afhaling of thuislevering.
Besteld, geleverd volgens plan
Dag Steve, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Ik had een deel online besteld en een deel in de winkel gekocht bij afhalen Alles correct en vlot verlopen. Website en winkel ogen netjes en overzichtelijk.
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.