Dreamland heeft ***** aan hun eigen algemene voorwaarden.
26 Februari een "drol met scheetgeluid" besteld en heel snel geleverd. 28 februari als kadootje aan mijn kleindochter gegeven en dan blijkt het stukje speelgoed defect te zijn. Dus ik maakte online een aanspraak op de garantie. Na enkele weken intensief e-mailverkeer kreeg ik eindelijk een retourticket toegestuurd. Toen het artikel was afgeleverd bij Dreamland, hoorde ik niets. Op mijn e-mails werd niet meer gereageerd. Tenslotte heb ik op 25 maart telefonisch contact opgenomen met Dreamland. Hun excuus was, dat ze de retour nog niet verwerkt hadden i.v.m. drukte. Ik heb er toen op aangedrongen, dat ze toch maar al een nieuwe "drol" moesten afsturen. De dag erna (26 maart) ontving ik een nieuw exemplaar. Dus een maand later kon ik mijn kleindochter blij maken met haar verjaardagskado.
Ging erg soepel.
Prima bezorging
Mijn beoordeling wordt zwaar beïnvloed door de bezorg dienst. De producten zijn goed, prijs is goed, Beziehung is hopeloos. GLS weet het voor elkaar te krijgen om een levering te melden, niet te komen en belangrijker nog NIETS te melden dat E bij ze niet komen. En dan de ochtend daarna nogmaals te melden dat ze komen zonder schaamte. De eerste dag was er iemand thuis, hadden we rekening mee gehouden, de 2e dag was het maar hopen dat er iemand thuis zou zijn. Mijn advies, dump GLS.
Tevreden gls bezorger kon huis niet vinden
Ĥet was supersnel geleverd en ziet er goed uit. Wanneer het weer mooi blijft kan er volop gespetterd worden.
We hadden de besteling geplaatst op vrijdag en. Kreeg pas de donderdag er op binnen terwel hij op voorraad was
Snel geleverd … precies wat ik hoopte te krijgen
Makkelijk te bestellen/betalen en snelle levering.
Mooi speelgoed.. prima levering
leveringstijd zoals beloofd
Ik wilde een cadeau kopen voor iemand maar dat was niet leverbaar. Ik kon een email achterlaten dan kreeg ik bericht als het weer op voorraad was. Toen ik de email zag gelijk besteld, en daarna was het cadeau binnen ene paar dagen in huis. Top geregeld.
Me aangemeld voor een uitverkocht item dus een mail gekregen dat het item weer op voorraad was. Nog geen twee minuten later heb ik 'm afgerekend én een ander item besteld. Komt er een dag later een mail dat het item tóch niet op voorraad is dus het geld teruggestort wordt. Het item dat ik niet per se wilde maar voor het gemak wel kocht wordt wel verstuurd. Dit is achteraf gezien gewoon een hele slimme truc om mensen andere spullen te laten kopen. Ik doe het via deze site in ieder geval nooit meer.
Snelle levering, juiste prijs kwaliteit verhouding.
Heel erg tevreden en snel geleverd.
Een prijzige lego set besteld om af te halen. Stond netjes klaar.
Altijd goed geholpen en een super service Zowel in de winkel als bestellen via internet
Alles lopen super, snelle verzending, retourneren en ruilen makkelijk. Wat jammer is bij verzending zijn 30% van de producten beschadigd geraakt (dozen gedeukt) door transport. Daar kan Dreamland verbetering aanbrengen want hoewel de ruil proces makkelijk is, moet toch wel fysiek naar een van de winkel heen. Tot nu toe ben ik al 3 keer langs geweest daarvoor. Gedeukte dozen zijn geen beste cadeau om weg te gegeven.
Het werd geleverd op de afgesproken dag. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden over de tijdlijn van de bezorging Was netjes verpakt en was ook wat ik verwacht had
Vorige week zijn mijn vrouw en ik bij jullie winkel geweest op The Wall. Dit was voor ons de eerste keer en wij wisten niet precies in welk gedeelte de winkel zich bevond. Bij het parkeergedeelte staat aangegeven in welk deel van The Wall de winkels zich bevinden. Wij konden echter nergens jullie naam vinden. Uiteindelijk zijn we er natuurlijk wel gekomen. Navraag leert dat jullie winkel eerst een andere naam had en dat de nieuwe naam nog niet bij het parkeergedeelte was veranderd. Het zou handig zijn om dat aan te passen zodat iedereen weet waar jullie zitten. Voor de rest zijn wij netjes behandeld in de winkel. Met vriendelijke groet, J.A. Fiselier.
Ze hebben en mooie aanbieding staan op de website. Een Lego Technic Oracle Red Bull Racing RB20 F1 Model met Actie: GRATIS LEGO Redbull Wall display (#01876772) bav Formule 1 Redbull (42206). Ok denk dat gaan ik bestellen Na een 5 dagen wachten is het zo ver de bestelling is binnen en wat wat schetst mijn verbazing de wall display zit er niet bij. Dan maar bellen met de klantenservice. Nog z'n misser sta in de wacht en na 9 min wordt de verbinding verbroken. Dus naar weer bellen. Tot 4x toe werd de verbinding verbroken maar aanhouder wint. Toch contact gekregen en daar werd verteld dat ze niet meer op voorraad waren en ze ook niet meer gaan komen. Dus ook niet na gezonden worden. Op mijn vraag of ik de lego set kan retourneren word er gezegd dat dat kan maar de retour kosten zijn voor mij zelf. Dat begrijp ik niet Dreamland.nl komt zijn belofte niet na en ik moet nog meer koste maken voor het terug sturen van hun fouten
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!