Product zoals omschreven!

Snelle en adequate afhandeling, product naar wens!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Nvt

Helemaal top

Snelle verzending, concurrerende prijzen en goed geregeld zo.

Fijne site, prima ophalen

Alles was netjes in orde. Geen gezoek in de winkel maar lekker snel ophalen. Zoeken op de site is makkelijker geworden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? X

Positief

Op tijd bericht om product op te halen in de winkel, baliemedewerkster zeer klantvriendelijk en vlot !!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zou niet weten, ging naar behoren !

Leuk speelgoed ergens anders niet verkrijgbaar Snelle service

Slecht

Had xtra betaald, bezorg tijd na 17uur, parcel bezorgd om 11:45. GEEN Huis Nr genoteerd om parcel op te halen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alert, beter omgaan met andere persoon bestelling.

Vies

Verzending kan iets sneller, wel netjes verpakt. Speelgoed zat onder de stof en was vies! 1 doos had een beschadiging. Kwaliteit van het speelgoed top! Als de mogelijkheid er is, haal het speelgoed op in de winkel

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Speelgoed beter checken bij het inpakken

Pakket niet ontvangen

Op 21-11-2022 zou het pakket geleverd worden. Tot nu toe geen bericht van uitgestelde levering of ‘niet thuis-bericht’ ontvangen. Ik ben benieuwd naar de aflevering en ontwikkelingen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Communicatie over leveren

Assortiment groot. Personeel is prima.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bij het niet thuis zijn netjes bij de buren afgegeven. Artikel netjes verpakt.

Alles op voorraad

Niet snel vinden we een online winkel die alle producten op voorraad heeft én in 1x binnen een korte tijd alles levert.

Snel en gemakkelijk

Online besteld. Volgende dag stond het klaar om opgehaald te worden. Super geregeld.

Product prima

Product en berichtgeving goed. Bezorging was on 09.00 uur in plaats van 22.30-16.30 uur. Jammer!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezorging op aangegeven tijd.

Slechte samenwerking

Geen samenwerking tussen winkel en de online omgeving. Acties worden vroegtijdig online eerder stopgezet, weinig medewerking tot meedenken en pinnig personeel online, in de winkel wel aardige medewerkers!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Samenwerking en klantvriendelijkheid

Top stunt van het artikelen, wat ik graag wilde hebben.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Helaas werd er van 1 order 2 verzendingen gemaakt waardoor ik dacht dat mijn bestelling incompleet was.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als iemand iets besteld, niet de order opsplitsen.

Tevreden

Heel tevreden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks,werkt prima

Goede en snelle service

De geplaatste bestelling lag snel klaar voor afhaling. Echt super.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Op de website wordt gesproken over verzending. Maar je kunt alleen afhalen bij een winkel. Dit is wel merkwaardig.

Veel keuze, maar slechte service

Grote keuze van speelgoed, maar slecht telefonisch bereikbaar. Na 30 min. In de wacht, zelf maar verbinding verbroken. Een paar dagen later in de winkel bij het ophalen van de bestelling van de twee dingen, bijna een uur gewacht omdat ze de bestelling niet konden vinden. De spullen lagen niet bij elkaar...

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Betere telefoonbereikbaarheid

Een tip zou het mogelijk zijn dat er bordjes komen aan het plafon waar wat staat of ligt b.v lego op

Had online iets besteld en het lag netjes bij de kassa klaar.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zou ik zo niet weten.

prima service

prima service, bestellen is makkelijk, ophalen in het filiaal is ook snel en vlot gegaan.

top

makkelijk te vinden op de site wat ik moest vinden. daarna heb ik het snel op kunnen halen in de winkel.

Had 2 spellen voor de switch gepre-orderd en netjes op tijd binnen gehad

Makkelijk en goed

Makkelijk te bestellen en op te halen. Er iis een aparte balie om je pakket op te halen.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!