Goede en snelle service
Prima ervaring. Pokémon figuurtjes in de nette doos. Was binnen 2 dagen thuis via GLS. Iets duurder dan elders, maar wel groot aanbod.
Dit product was bij Toy champ het beste geprijst, dus besteld. Op mijn gemak op kunnen halen in de winkel.
Vrijdagmiddag de hele middag thuis geweest , geen GLS gezien. Nu moeten ze vandaag Maandag 21-11-2022 komen , en weer smiddags. Als het er vanmiddag nog niet is , wil ik mijn geld terug.
Een auto via internet besteld die kon ik eigenlijk meteen bij de winkel afhalen was gewoon top ging lekker snel ik hoefde er niet naar te zoeken in de winkel ik wist wat de kleine wilde hebben Volgende keer zou ik precies hetzelfde doen dank jullie vriendelijk
In mijn geval verliep de bestelling super, lag na een paar uur al klaar in de winkel, kreeg netjes overal mailtjes over, top
In de winkel was mijn artikel uitverkocht. Ik heb het toen online gekocht en had het de volgende dag al in huis
Bestelling geplaatst, meteen bevestiging gekregen. Afhalen was ook netjes afgehandeld
Twee artikelen besteld en betaald met afhalen in winkel Zoeterwoude. Dat bleek bij de kassa te moeten. Dus in de rij voor de kassa. Bijna bij iedere klant moest de man aan de kassa terug de winkel in omdat de klant een andere prijs had gezien dan de kassa aangaf. Eindelijk aan de beurt. Kostte het meer dan 5 minuten om de artikelen te vinden. Stond kriskras op en door elkaar. Even iets ophalen werd 15 minuten ergernis.
Snel kunnen bestellen online. Toen ik ging ophalen moest ik wachten totdat er iemand bij de kassa was om me te helpen. Dat was het meest vervelende.
Goed geholpen door het personeelslid. Ben zeer tevreden over de service.
Zondag besteld en een uur later de mail dat ik de bestelling al kon komen afhalen. Vriendelijke en snelle meiden aan de balie.
We hadden on line besteld en de volgende dag al konden we bestelling ophalen Personeel vriendelijk en behulpzaam
Snel en volledig geleverd
Ik heb 20 minuten aan de kassa gestaan. 2 kassa’s open en beide was iets mee. Ene moest een spel zoeken, maar waar? De ander kon een product niet scannen, ook niet 1 van de andere overige (zelfde) producten in de winkel. Ook steekt er bij de kassa’s een ding uit waar tassen aan opgehangen worden, echter bleef in er achter hangen met m’n jas en heb geluk dat die niet stuk gegaan is. Ook kloppen de prijzen in de winkel niet altijd of de producten zijn gewoon niet geprijsd.
Snelle levering duidelijke website
Product zoals omschreven
Prima proces van levering
Groot aanbod in de winkel, maar ook prima service online. Nooit geweten dat een speelgoedwinkel met zoveel speelgoed zo dichtbij zat. Een bezoek aan de winkel is een ervaring op zich! En genoeg keuze.
ToyChamp heeft een mooie winkel in Zwolle met vriendelijk personeel. Je slaagt er bijna altijd en anders bestel je het online. Ook online bestellingen worden snel en zorgvuldig afgehandeld, je betaalt alleen wel verzendkosten maar dan ben je nog goedkoper uit dan bij andere speelgoedwinkels!
Vriendelijk,behulpzaam,ruime keuze
Ik vond enkele goede aanbiedingen op de Toychamp website maar het combineren van voorraad in filialen en online maakte het lastig om producten te vinden die leverbaar waren. Lang niet alles is online te bestellen en scherpe aanbiedingen liggen soms aan de andere kant van Nederland in één filiaal. De optie voor ‘online only’ zoeken of vooraf een regio kiezen zou prettig zijn. De levering was verder goed, snel en netjes ingepakt.
Ik heb verder geen opmerkingen. Ik ben zeer tevreden
Alleen maar goeie ervaringen mee: groot aanbod, fijne prijzen (goed geprijsd), snelle levertijd, goede kwaliteit.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!