Snelle verzending, en houden je super op de hoogte

Goede en snelle service

Goede, snelle service. Medewerkers zijn heel vriendelijk en bereidwillig km te adviseren.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Nvt

Onbereikbaar

Recent een game online besteld voor afhaal bij de dichtstbijzijnde locatie. Online voorraad was beperkt, vandaar dat ik de online bestelling heb geplaatst om enigszins kans te maken niet voor joker heen te rijden. De voorwaarde is wachten op een bevestiging in de mail, maar als deze niet volgt moet je maar wachten? Het personeel krijgt 2 uur de tijd om een bestelling klaar te leggen, lukt dat niet dan moet je de volgende werkdag afwachten, maar geld dat ook in het weekend als ze 7 dagen open zijn? De klantenservice is alleen op ma t/m vrij beschikbaar tussen 9 - 17:00. Mail en telefonisch niet bereikbaar in het weekend en er ligt voldoende voorraad bij andere vestigingen? Ik heb al betaald voor het product ben langs gegaan bij het filiaal, maar helaas het is uitverkocht en nu? Wachten! Waarop? De mail dat ik het doordeweeks kan afhalen? Ik vind het niet klant vriendelijk dat vandaag de dag er geen online ondersteuning is via een chat bv. dat je bestelling online aangepast kan worden en ik naar een andere vestiging kan rijden waar wel voorraad heerst en daarbij de vestigingen zijn telefonisch niet bereikbaar wegens 1 centraal nummer van de klantenservice in België die alleen doordeweeks bereikbaar zijn. Al om waardeloos als klant voel ik mij in de maling genomen en in het niet gelaten zonder resultaat of oplossing. Dit is de laatste keer dat ik maar ook iets koop bij Toychamp. Leuk dat jullie er zijn, maar nul aan klantvriendelijke ondersteuning punt!

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Communicatie/bereikbaarheid

Verkeerde product

Mijn dochter heeft een squismellow besteld, maar i.p. een andere gekregen dansant ze besteld had. Ze heeft deze gehouden omdat ze anders nog langer had moeten wachten en het geduld van een jonge meid is niet zo groot.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter kijken naar wat iemand besteld

Bestelling lag klaar,

Vind het vreemd dat er niet iemand is die deze bestelling gaat halen als je bij de kassa staat , degene die ook de kassa bedient moet er om lopen . Niet erg veilig ivm kassa bezetting !!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niet , maar ik kom niet inde winkel zelf , ivm covid

Makkelijk besteld en lag snel klaar

Het bestellen via de website en afhalen bij het geselecteerde filiaal gaat makkelijk en snel. Als ik 's avonds bestel krijg ik de volgende dag nadat de winkel geopend is al snel bericht dat het klaar ligt. Wat ik wel erg jammer vind is dat wanneer iets niet online beschikbaar is en niet in mijn filiaal maar wel in andere filialen er geen mogelijkheid is te bestellen en dat het dan van het ene naar het andere filiaal geleverd wordt. Logistiek misschien een uitdaging maar er zijn winkelketens die dat wel doen, in elk geval met dichtsbijzijnde andere filialen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie wat ik noem in mijn review tekst

Totaal geen overzicht.

Zeggen dat de bestelling klaar ligt, en bij ophalen horen dat meerdere dingen geannuleerd zijn.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter opletten.

snelle correcte levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

snelle levering. Mooie website. goede prijzen.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Makkelijk bestelling te plaatsen, overzichtelijk en snelle verzending.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Mooi speelgoed en snel bezorgd !

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Binnen 1 dag lag mijn bestelling klaar en ben ik aan de kassa zeer vriendelijk geholpen!

Goede prijs kwaliteit Ruime aanbod

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Baby afdeling is matig kwa aanbod

Fijne snelle levering

Klantenservice

Op maandag kijk ik on line naar de voorraad van de baby Born hond die is op voorrraad dus ik rij gelijk naar de winkel maar hij is er niet. Bovendien had ik ook nog gebeld naar het kantoor en daar zeiden ze ook dat hij op voorraad was. Weer thuis bestel ik hem en krijg later een mail dat ik hem dinsdag kan ophalen. Hier snap ik toch echt helemaal niets van.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie boven

Goede ervaring snel geleverd en je kan het ook snel ophalen

met toychamp super

Maar met GLS daar ben ik echt slecht over te spreken.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? een andere vervoerde kiezen

Fijne webshop en winkel

Snelle levering/afhalen. Zeer tevreden

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Fijne prijzen, goede service en snel geleverd

Prima website, het product was snel te vinden. Voor herhaling vatbaar!

goeie klantenservice

Artikel besteld, echter bij ontvangst bleek het artikel er heel anders uit te zien. Gebeld met de klantenservice die hebben bevestigd dat de afbeelding verschild met het artikel. Geld terug ontvangen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Facturering liep wat stroef vie de email

prettig

ik konhet bestelde artikel binnen een paar uur ophalen in de winkel. Het pakket stond netjes klaar

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer lego artikelen in de winkel voorradig hebben

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Mis dingen online

Heel leuk geholpen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima prijs en snelle levering

Uitstekende ervaring

Fijn personeel

Bestelling gedaan via internet. Volgende dag afhalen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Wellicht een erg grote doos voor mijn bestelling, maar de levering was tijdig en goed

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!